Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 20
cybele spune:
Babutze dragi, am venit sa va spun ca astazi pishcotzica lui Toni a mancat prima data lapte din biberon. Inca nu stim daca a scapat de tot de furtunel, cantarirea de maine va arata daca a asimilat bine lapticul astazi! Deocamdata a hranit-o asistenta, Toni doar a asistat, insa daca merge bine va putea sa o tina pe pitica din 4 in 4 ore in brate
are 1650, sa speram ca maine trece proba cantarului!
in rest citesc cu nesat de papa bun si sanatos, iar in plus azi mi-ati amintit si de unul din cele mai faine concedii ever, si eu visez la vremea in care concediul nu va mai fi rezervat pt FIV ca sa mergem in Croatia, dar de data asta vreau 3 saptamani acolo, ca am multe locuri noi de bifat plus altele unde vreau sa ajung iar; noi in Jelsa am ajuns doar in croaziera, vro doua ore, evident ca nu a fost de ajuns timpul petrecut pe insula de lavanda, plus plitvice si krka , pe care iar vreau sa le revad....
daca ma mai duc si cu tribul meu acolo, pot sa zic ca am murit si am ajuns in rai!!!!
samira33 spune:
painici din astea cu faina integrala si tarate imi fac si eu,doar ca eu pun tarate in canitate egala cu faina.
taitei chinezesti si paste din grau dur mananc si eu dar nu le combin cu proteine si grasimi-doar spray-ate cu ulei de masline extravirgin sau somon afumat.
in rest le combin cu legume,ciuperci,usturoi.
cybele spune:
doamne ce de bunatati!
cine si ce mai stie de mami vreau? am intrebat si pe topicul ei , dar cred ca aici aflu eu mai repede, adi tu ziceai ca ai vizitat-o?
cate saptamani are acum?
samira33 spune:
laura,e bine.
am vorbit cu ea la tel. zilele trecute si e tot in spital.
probabil acolo ramane pana naste.
samira33 spune:
eu m-am apucat sa-mi fac lectiile...sa-mi creionez in minte "discursul" ca numai poimaine nu-i Vineri-24 Februarie ,ora 10...cand am intalnire cu dr.Diakumacos..sau Diacumakos...sau cum naiba s-o scrie.
cybele spune:
uf, tare greu cred ca ii este, insa cred ca important e ca bebe sa fie bine...
da mai are mult pana are termenul? ca mi se pare ca e o grama de vreme de cand e consemnata....
discursul ca discursul- eu sunt curioasa ce protocol ti-ar da si care ar fi abordarea a la grek
samira33 spune:
pe mine nu protocolul ma intereseaza ca nu aici este probleme mea...ma intereseaza ce imi propun pentru faza de sustinere post ET.
si imi mai vin mie cateodata dracii si nu ma mai opresc din bodoganit ca am un instinct care functioneaza al naibii de bine si deja simt ca n-o sa primes raspunsurile dorite din niciuna din cele 4 consultatii la care merg....si trebuie sa-mi bat eu capul sa-mi gasesc schema potrivita.
practic de asta ma si duc la greci ca Fiv la ei nu o sa ajung sa fac vreodata pentru ca lucreaza pe loturi si eu nu am voie sa iau AC la FVL-ul meu...iar sa ma potrivesc la fix cu datele cand vin ei in tara ...mai greu.
acum vin Vineri si stau Sambata si Duminica.
Vineri probabil fac punctiile...Duminica transferurile si cu asta basta.
cybele spune:
asa e Sami, ai dreptate , as always, sustinerea e cea mai importanta si cheia in cazul tau
dar , cine stie de unde sare iepurele? e bine sa nu ai asteptari marete, insa nu chiar 0
sunt curioasa daca ti-ar propune altceva decat schema standard- avantajul este ca noi stimce dau ei ca si sustinere ;) si iti poti da seama usor daca "personalizeaza" sau iti dau schema clasica
samira33 spune:
sincera sa fiu nu cred ca mi-ar personaliza mie sustinerea.
cred ca as primi schema lor standard.
dar macar mai pun cateva intrebari si imi lamuresc din ce imi e neclar si ma impiedica deocamdata sa-mi "fac" singura schema de sustinere.
cybele spune:
mey,io mi-am reparat laptopul si recuperez, vad ca voi babutzelor aveti limbaritza doar cand nu sunt eu pe faza
de fericire ca in sfarsit pot sa comunic si altfel decat de pe telefon imi vine sa scriu pe toate topicurile, ide la Femina intim incolo, deh! nevorbita domnule! insa la unele nu ma calific deloc, deci stau pe aici pe la FIV ca am ceva competente dobandite