Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 19
Lara27 spune:
Iooooooooaaaaaaaannnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
bine-ai revenit girl, ma bucur sa te vad, ceva extraordinar!!!!! serios, deja stateam ca pe jar, da? tu stii ca pentru mine esti asa, mai special...
si pretty please share-uieste orice regim, ca avem si rubrica zilnica de nutritie..
big hug
ralu mie nu mi-a testat PK ever e2 sau prg, pe considerentul ca, raspunsul excelent la stimulare si endo optim, nu indica analiza serica
to be continued..
ioana3110 spune:
despre regimul oshawa, puteti citi aici http://www.sanatateata.com/diete-cure/oshawa.htm
acum sa va zic cum l-am tinut eu
avand in vedere ca e greu, mai ales prima data (eu l-am tinut de 3 ori), o sa va povestesc ce am facut eu ca sa imi fie mai usor.
Regimul se bazeaza pe consumul de 4 cereale: grau, orez, mei si hrisca, copate sau fierte cu sare si nimic altceva.
Retete nu ai cum sa ai multe in felul asta. Ei dau acolo cateva retete, dar mie nu mi-a mers sa le fac pe toate asa ca am mancat urmatoarele:
in fiecare seara imi coceam pitutze:
500 gr faina de grau integrala (eu luam de-aia eco de la Plafar cu 8 lei kilu)
50 gr taraze de grau aprox (ca aruncam cam 2 maini de taratze peste faina aia)
cam 4 linguri faina de hrisca
si daca gasiti, o lingura sau 2 de faina de mei.
Toate astea se amesteca bine, se framanta cu apa calduta in care ati dizolvat putina sare, si le lasati 15 min langa o zona mai caldutza (gen calorifet) ca vor creste un pic.
Dupa aia, cu mana uda, faceti din maglavaisul ala, niste bile ca mingile, cam dintr-o lingurra mai mare de maglavais per bila, le apasati cu mana sa se faca plate, si le puneti in tava pe hartie de copt de preferinta.
Le bagati la cuptor la 200 de grade 5 min si dupa aia, scadeti temperatura la 180 si le lasati inca 50 min.
Eu din astea mancam zilnic cate 4 aproximativ si beam apa muuuulta muuulta. Seara sau dimineata, mai fierbeam niste taietei de orez (de-aia de la chinezi) - se gasesc la Carrefour - in apa cu sare si atat
Sau varianta - paste integrale Barilla (Penne de ex) alea in cutia maronie pe care scrie pe eticheta ca sunt facute cu apa si faina integrala si sare. fara oua sau alte nebunii.
NU E VOIE FUMAT
NU E VOIE CAFEA
ai voie doar maxim 1 ceai negru pe zi fara zahar
sau ceai de busuioc.
Eu am baut in a doua zi ca imi scazuse tensiunea si am simtit nevoia.
Neaparat pituzele sa le faceti in fiecare seara ca o sa simtiti nevoia sa mancati cald
si in plus ridica moralul, mirosul ala de paine calda. NU FOLOSITI DROJDIE LA PITUZTE!
Incepand cu a doua zi, e posibil sa va doara zonele in care aveti probleme, caci se detoxifiaza (vezi la mine de ex, a fost pancreasul) dar e important sa continuati.
CE mi-a placut este ca aveam imensa energie pe parcurs, si ma simteam ffff bine.
Important de inceput din a doua sau a treia zi de ciclu.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Ralu_mv spune:
Eu, daca mai adaug si fructe si legume, as putea trai asa, doar ca te saturi sa tot faci seara de seara pitutzele respective. Oricum retin, ca seamana bine cu ce pot manca eu fara revolte in perioada de iarna :) (orez simplu si paste integrale cu legume bio)
adipapazi spune:
Ola,
Am gasitvfaian de mei cu 7 lei 500g de la sanovita. Am luat si seminte de canepa, carob, faina de orz, un ceai de fructe deshidratate, pe toate am dat 50 de roni. Very happy.
Ok, lara, deci malta sa fie. Berlinul il las pt excursia cu bavaria.
adipapazi spune:
Ioana, ma bucur ca esti in regula ti-am purtat de grija cu smiroaica atunci cand am fct ieseala duminica seara.
mikado spune:
va stampileaza baba-mika
eu pana pe 25 nu am timp nici sa respir sunt ingropata in hartoage...meniul meu de azi a fost supa crema de legume si rice noodless cu piept de curcan si ardei gras
eu propun ca meniul zilei sa-l faca anaasta&adi, va fi unul sanatos
eu am avut E2 in Z10 830 am mai facut o zi de stimulare iar foliculi putini 13*13, 20*18, 17*8 21*16, 15*9 , endometru mic se vedea Parisul prin el 7.15, au recoltat 4 ovocite din care 3 ovocite mature si 1 vezicula germinala...explicatia calitate slaba a ovocitelo desi stimularea a fost maxima 225 ui menopur mi-e si frica sa mai incerc
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 nereusit
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Ralu_mv spune:
Mmm ... ce bine suna si meniul tau de azi Miki !
(eu am descoperit niste mei decorticat in dulap si am pus de o fiertura cu ceva grau si quinoa, ca n-am mancat decat niste lapte de migdale/cu migdale azi, si ceaiurile de urzica, trifoi rosu si frunze de zmeur)
ioana3110 spune:
Adinutzo, multumesc mult de gandurile bune.
aine merg la dr sa vad daca hematomul e mai cumintel si s-a retras sau...
PS: Sa stii ca si io in Hvar m-as muta forever! Doar ca mie mi-a placut in Milna sau in Sveta Nedelija ceva mai mult ca in Jelsa. Dar insula aia e! Ceva mai frumos nu cred ca am vazut. Poate doar malul pacificului m-a mai dat pe spate la fel de tare dar altfel. Nu as putea sa le compar...
Lara dear, tu esti clujeanca de-a mea?
ioana3110 spune:
Ralu
eu dupa prima tura de regim de-asta, am realizat de fapt, cat de putin ne trebuie ca sa traim, si sa traim sanatos! E incredibil...
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Eu, daca mai adaug si fructe si legume, as putea trai asa, doar ca te saturi sa tot faci seara de seara pitutzele respective. Oricum retin, ca seamana bine cu ce pot manca eu fara revolte in perioada de iarna :) (orez simplu si paste integrale cu legume bio) |
adipapazi spune:
Sveta nedelija, daaaaa, uf, ce bune ca mi-ai amintit cum se numea. Doamne, ce frumusete si acolo. Ce m-am chinuit sa imi amintesc numele ei.
Cand s-or face astia mici mari, am in plan kurcola si mljet ca insule.si plaja makarska.