Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 17
anaasta spune:
Eu zic sa ma scoateti pe mine si sa o puneti pe Qiao pentru ca si ea face papa bun, bun. Eu pot sa va mai dau cate o reteta din cand in cand sau daca incerc ceva nou si e bun, sa va spun si voua.
La mine diminetile, pana in ora 11, sunt epitomia frugalitatii de-a dreptul si in afara de apa calda cu lamaie, freshuri, ceaiuri, fructe sau cereale cu fructe nu mananc altceva.
Lara27 spune:
off-topic: de dimi, pana ma pregateam de mers la job (a se citi mascarit, plete, calcat camasuta, cautat ciorapi ton-sur-ton), ascultam/urmaream pe MTV melodia "Marionette", cantata de Antonia (tot ea canta si "Pleaca", impreuna cu Vank) si ma gandeam, jeeezzzzz ce frumoasa e fata asta, foarte aproape de idealul meu de frumusete (recunosc, neagra invidie ma roade) ->>>> cine o stie pe Ari, asa de frumoasa e si ea? ca din ce ziceati, eu asa mi-o inchipui..tannoo, hai cu un expert-opinion..
Ady, o sa-ti placa mult Private Practice, actiunea se muta din ploiosul Seattle in sunny L.A., personajele sunt mai mature (>30-35), spitalul "Seattle Grace" e inlocuit cu o clinica privata "Ocean Side", iar Addison face fiv, ma rog, incearca, dar constata ca nu mai are oo..hai, ca nu mai zic, ca dau din casa
nu scoateti bata, dar io azi sunt in chatty mood
to be continued..
adrianaady spune:
Lara si mie imi place tare Antonia, e frumoasa foc
Si Aristica noastra e frumoasa, dar sunt alte tipologi ca sa zic asa, e inalta, slabuta, tuns scurt acum, brunetica si cu ochi negri
Lara27 spune:
dap Sami, asa e, uitasi, eu cum n-am avut chisturi ever, nu mai retinusem
Ady, e fain tare in Ardeal, dar eu sunt subiectiva..totusi, pentru shopping, analize, clinici, aeroport-zboruri, etc. tot capitala-i fruntea (pronuntat 'fru:ntiea')..
Adina, la fel, cand vine vorba de Berlin, sunt subiectiva, my first love a fost from Berlin, e fain tare, e cosmopolit, are o istorie si cultura fantastica (Alexanderplatz, Unter den Linden (asta-i Champs Elysees-ul lor) care duce direct la poarta Brandenburg, e romantic, se mananca bine, shopping la greu, nu e deloc ieftin, dar merita cu siguranta..si JFK a spus "Ich bin ein Berliner", romanul lui Alfred Doblin "Berlin, Alexanderplatz", Marlene Dietrich...La Valetta, e un alt fel de destinatie, hubby a fost (eu nu), mi-a povestit de cavalerii maltezi de m-a innebunit, de peisaje, clima, vom merge cu siguranta si impreuna (doar sa terminam cu fiv-urile astea, ca ne papa tot concediul)..depinde si cand vrei sa mergi, Berlinul e superb primavara si toamna, cand aleile de ulmi sunt inmugurite, inverzite sau aramii, chiar si vara e destul de placut, fiind in nord, nu lesini de cald pe strada..so, good choice however
to be continued..
olimpiadobre spune:
Buna fetelor,
De cand m-am intors tot incerc sa citesc ce ati scris in urma si sa ajung la zi ,dar nu reusesc.Citind ce ati scris am constatat ca avemm multe lucruri in comun.
Adrianaady,faza cu alergatul disperata dupa pastila de a doua zi ca se intamplase cand nu trebuia si nu folosisem ce trebuia mi s-a intamplat si mie.Eram disperata ca eram undeva langa Bucuresti unde nu era farmacie si pe atunci pe langa ca nu aveam casa,masa,horn nu aveam nici masina. Am reusit pana la urma sa ajung la pastila mult dorita.
Am fost si noi in pelerinaj in Tara Sfanta si am ajuns si la Grota laptelui.Am cumparat de acolo pliculete cu un praf razuit dupa pereti pentru a urma un anumit ritual. In fiecare seara trebuia sa pui putin praf din pliculetul respectiv in apa sa-l bei si sa spui anumite rugaciuni si vei ramane insarcinata. Cand am ajuns acasa am urmat o seara ,doua acest ritual si apoi mi s-a parut stupid. In timpul celui de-al cincilea Fiv am urmat cu sfintenie ritualul in fiecare seara in timp ce-mi citeam acatistele. N-am ramas gravida ,dar e bine ca nu am facut totusi pietre pe undeva.
Ralu_mv spune:
Ana, pe Qiao am testat-o deja, si sunt marele fan al supei crema de telina (facut cateva pana acum), la fel si alte retele de acolo de unde le pune ea (mmm... gogosi berlineze la desert va recomand, daca tot ziceati de Berlin: frumos orasul, eu insa l-am prins vara pe o ploaie si o mazga... care ne-a stricat un pic cheful, dar au compensat parcul Sanssouci si muzeul aviatic )
eu acasa cu piciorul in pat, ca ma doare daca il tin in jos
Si la mine dimineata din pacate cam doar ceaiurile/sucurile sunt "mancaruri" acceptate mai mergeau si niste paste de grau integral, asa chioare, fara sare macar, doar o maslina ceva, ca sa nu lesin pe strada
Lara27 spune:
Olimpia, normal ca ai multe in comun..si daca-r fi sa fie doar fiv-urile numeroase si e ceva, doar e clubul babelor fiv-oase la urma urmei.. a cata zi de la ET esti acum? cand testezi? cum ti-e spiritul?
to be continued..
olimpiadobre spune:
Lara, sunt a 5-a zi.Moralul..?Incerc sa ma obisnuiesc cu realitatea si il injur din cand in cand pe dr. Krizsa.Bantui pe aici ca de abia joi incep serviciul.
Apropo de tratamentul se sustinere...Eu fiv 5(asta a fost 6),am facut la Biogenesis.I-am spus lui PK ca la fiv-ul initial am luat corticosteroid..adica Prednison pana la test si daca pot continua si acum cu Metypred-ul. A raspund afirmativ( saracul sa scape de mine). In schimb cand l-am intrebat de estradiol( luam 3 pastile albe de Climen,am fost cu pastilele dupa mine)mi-a spus ca nu e nevoie ca mie mi-a iesit estradiolul mare. Nu am luat pentru ca sansele sunt foarte mici, daca as fi avut 1-2 embrioni mai mari foloseam schema de sustinere de la Biogenesis, care mie mi s-a parut buna.
anaasta spune:
Ralu, sa stii ca pentru luxatii si entorse si tot felul de suciri de membre umblatoare si gesticulatoare face minuni uleiul de arnica. Pentru inceput pus si masat usor din 20 in 20 de minute eventual, pe urma la o ora, la doua etc...
samira33 spune:
lara,tu de ce nu mai ai trompe???
olimpia,aha...deci una din teoriile mele conform careia e o idee sa continuam Metypredul lui PK pana la Beta...nu o respinge.
n-o repsinge dar nici n-o propune.
ooofff...raspunsurile astea stil PK mi-au mancat zilele.