Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 16
adipapazi spune:
Neatza,
Multu mult, anaasta, si eu tot sclerozata din moment ce nu vazui.
Many bany, si noo tot skema obligatorie. Fara rotarixuri si alte asemenea.
Fug la revizia capului.pupi
maria81 spune:
pupici pt babute
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
moromeata spune:
Neataaaaa. Fetelor, poluam rau topicul asta daca infiintam rubrica reteta zilei cu Ana si Mikado?
maria81 spune:
aristica
eu pe 29 februarie vin in Bucuresti la dr.White, daca vine unicornul pana at poate ne intalnim
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moromeata Neataaaaa. Fetelor, poluam rau topicul asta daca infiintam rubrica reteta zilei cu Ana si Mikado? |
Si eu ma gandeam ieri exact la fel !
Eu intotdeauna nu stiu ce sa ii dau stomacului ca sa nu ma supar nici eu nici el :) (in special dimineata :) )
Lara27 spune:
hai, o dimineata de vis (mie-mi pica ochii de somn, nu sunt si nu voi deveni ever o persoana matinala)
da, da, da reteta zilei cu Ana si Mikado, eu ma-nscriu la grupa de test..de-abia reusesc sa salvez atatea info valoroase, trebuie sa m-apuc sa reiau sa vad ce mi-a scapat..
Cris, sigur ca vii la intalnirea inter-regio, cum sa nu, te-am bifat deja la "Ardeal"..PK iti da AC, deoarece iti pune in repaos ovarele, iar apoi in momentul inceperii stimularii, foliculii vor avea dimensiuni sensibil egale, deci sanse mari sa ai mai multe oo de aceleasi dimensiuni..si bineinteles pentru o mai buna organizare a procedurilor sale..daca faci Clexane, nu se mai poate AC..
oooofff, n-am deloc chef de munca..
to be continued..
adrianaady spune:
Va invidiez nitelus pe cele din Ardeal; daca as schimba orasul, cu siguranta as alege un oras din Ardeal
si eu sunt pro reteta zilei
samira33 spune:
lara,pe langa ce ai spus tu despre AC...cel mai important motiv pentru care sunt administrate inainte de procedura este pentru apreveni formarea de chisturi.