http://ro.news.yahoo.com/r%C4%83duleasca-se-%C3%AEntoarce-la-elan-la-televiziunea-lui-193900504.html
Poze
Gata, nu mai croseteaza memorii pe malu' Mediteranei? Lumina reflectoarelor da dependenta :)
Nu ea spunea ca nu mai vrea sa mai aiba de a face cu Romania si cu oamenii din Romania?
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)
Pai plecase foarte si puternic scarbita de Romania.Spunea ca nu mai vrea sa faca televiziune ci doar sa scrie literatura din Monaco.A terminat subiectele?
Mihaela Radulescu e o femeie frumoasa si desteapta care inca nu a spus tot ceea ce avea de spus.Parerea mea,bineinteles.
Poze
Sunt curioasa cine ar citi-o si asculta-o pe MR daca nu ar folosi impactul televiziunii ca sa isi lanseze geniul creator de litere legate intre ele cu sens.
Chiar asa...un cenaclu literar, ceva, sau numai cugetari de femeie fatala...!?
Sunt atatea pupeze la tv carora le bate vantul prin cap!De ce nu Mihaela Radulescu?
POate nu ii intereseaza. Mi se falfaie mie ca Mihaela a plecat din tara pt ca a divortat de elan.
Decat sa ma uit la un revelion cu Simona senzzzual si Tonciu, mai bine ma uit La Raduleasca pilindu-si unghiile.
Hai ma, intre variantele astea doua prefer sa-mi pilesc eu unghiile si sa ma culc devreme!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Citat: |
citat din mesajul lui sheherezada Mihaela Radulescu e o femeie frumoasa si desteapta care inca nu a spus tot ceea ce avea de spus.Parerea mea,bineinteles. 'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte." Poze |