http://ro.news.yahoo.com/r%C4%83duleasca-se-%C3%AEntoarce-la-elan-la-televiziunea-lui-193900504.html
Poze
Gata, nu mai croseteaza memorii pe malu' Mediteranei?
Lumina reflectoarelor da dependenta :)
Nu ea spunea ca nu mai vrea sa mai aiba de a face cu Romania si cu oamenii din Romania?
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
Mami de
Geosse (30 Ianuarie 2012) ***
Sofia (14 August 2008) ***
Sebi (25 Mai 2004)
Pai plecase foarte si puternic scarbita de Romania.Spunea ca nu mai vrea sa faca televiziune ci doar sa scrie literatura din Monaco.A terminat subiectele?

Mihaela Radulescu e o femeie frumoasa si desteapta care inca nu a spus tot ceea ce avea de spus.Parerea mea,bineinteles.
Poze
Sunt curioasa cine ar citi-o si asculta-o pe MR daca nu ar folosi impactul televiziunii ca sa isi lanseze geniul creator de litere legate intre ele cu sens.
Chiar asa...un cenaclu literar, ceva, sau numai cugetari de femeie fatala...!?![]()
Sunt atatea pupeze la tv carora le bate vantul prin cap!De ce nu Mihaela Radulescu?
POate nu ii intereseaza. Mi se falfaie mie ca Mihaela a plecat din tara pt ca a divortat de elan.
Decat sa ma uit la un revelion cu Simona senzzzual si Tonciu, mai bine ma uit La Raduleasca pilindu-si unghiile.
Hai ma, intre variantele astea doua prefer sa-mi pilesc eu unghiile si sa ma culc devreme!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui sheherezada Mihaela Radulescu e o femeie frumoasa si desteapta care inca nu a spus tot ceea ce avea de spus.Parerea mea,bineinteles. 'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte." Poze |