Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 7
xdidi spune:
claudela nu-i subestina inteligenta, urmeaza sa va uimeasca ....sa vezi cate stiu si nu zic....
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 Valicutza mai afisezi tu listutza aia fermecata? In curand gravidutza Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate. |
revin cu listuta actualizata
gina85- 24-25.02.2012
mya85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012
bafta multa fetelor
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
claudela spune:
citat din mesajul lui xdidi claudela nu-i subestina inteligenta, urmeaza sa va uimeasca ....sa vezi cate stiu si nu zic.... mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
miky82 spune:
Gina la mine au venit uratii sambata deci azi z3, sper ca linistea asta a ta sa se finalizeze cu un
Xdidi as vrea sa merg sa fac si eu o ecografie sa vad daca se vede ceva chisturi de endometrioza, unde as putea merge sau se vad la orice ecograf? ca dr mea nu mi-a zis nimic, dar poate e de vina ecograful.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Ana178081 spune:
Va salut pe toate si va
Eu am facut test de ovulatie azi si mi-a iesit negativ.
Deci cand s-a produs ovulatia?
MeAlex ce zici?Aseara sau azi este?
Mentionez ca ieri am avut test pozitiv si tot ieri(aseara) am prestat.
Sa mai prestam si maine seara si atat???Ce ziceti voi?
miky82 spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Va salut pe toate si va Eu am facut test de ovulatie azi si mi-a iesit negativ. Deci cand s-a produs ovulatia? MeAlex ce zici?Aseara sau azi este? Mentionez ca ieri am avut test pozitiv si tot ieri(aseara) am prestat. Sa mai prestam si maine seara si atat???Ce ziceti voi? |
Ana cel mai bine de prestat este o zi da un nu deci poti sa prestezi maine seara si tot asa. Daca zici ca testul s-a pozitivat ieri este cel mai probabil ca astazi o sa ovulezi. Spor la prestat
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
IPopica spune:
Ziua buna, fetele!
Un “bine ati venit!” noilor aspirante, plus o urare de barza grabnica.
Micky, ignora rautacismele de pe forumul FIV; sunt pur si simplu frustrari varsate pe unde se nimereste. Sa le acordam si lor niscai credite – e grea asteptarea, de ce sa nu recunoastem. Toate cedam nervos din cand in cand. Sa ma anunti cand si cum reusesti sa te lasi de fumat. Am avut o perioada in care le rarisem bine, apoi (nu stiu cum se face) am ajuns iarasi la un pachet pe zi. Sa-mi fie rusine.
Mai, Ingerash_MIc, te-am vazuuut! Scoate nasul din spatele canapelei si joaca-te cu noi.
Ah, l-ai scos deja (vezi ce inseamna sa citesc din urma si sa-mi fac ciorna de raspuns in word)
Dana, dupa ce am renuntat la AC, am avut cm de 27 zile. Apoi a sarit la 30, si acum s-a stabilizat la 32. Deci mai mic decat normalul meu, dar suficient de lung pentru normalul general (28 zile). Cam la doua luni dupa pastile, poti sa spui ca ai revenit la normal, sau de la a treia menstruatie dupa ultima pastila.
La subsemnata nimic interesant. Maine repet prolactinele si CMV-ul, pe 5 martie am programare la gineco. Intre timp m-am mai uitat de mobila pt camere de bebelusi (fac si io planuri ca tiganu’), am ras nitel de jumatatoi cu noua reglementare privind schimbatul scutecelor (parintele care nu este oficial in concediu crestere copil va fi obligat sa presteze aceasta activitate pt cel putin o luna – practic se face schimb); el spera sa o modifice pana apuc eu sa ma bortosesc, in caz contrar a zis c-o cheama pe mamica-sa, ca el are probleme cu spatele si nu poate ridica greutati
Saptamana fertila va doresc!
I.P.
xdidi spune:
miky in principiu trebuie sa faci o transvaginala la un aparat performant si la un medic ecografist experimentat...eu una am cateva recomandari...la gynera eu merg la dr codreanu pana acum a fost ok si boala mi-a descoperit-o dr roxana constantin(acum e la medlife si la sanador)....faza e ca daca vrei o eco profi te poti duce la herghelegiu, insa eu zic ca daca dr se ocupa de infertilitate poate face eco bune....astia sunt testati de mine pana acum insa am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lui dr albu de la medlife si ca abordare in infertilitate si ca ecografist...e bun ce sa mai, in martie daca nu ma lamuresc cu ce am maine , ma duc la el...numai ca e cam scumput...tre sa fac economii.
daca imi aduc aminte de altcineva te contactez...
xdidi spune:
aaa numai sa nu te increzi doar in eco, de exemplu la mine in toaman pe trompa dreapta se vedea hidrosalpinx, acum nu se mai vede insa este un chistoi...ce sa zic la a doua operatie parca nici nu se vedea endometrioza si eram full, ce-i drept o tipa de la filantropia a vazut-o , dar nu mai stiu cum o chema....e ciudata boala asta si papa rezerva ovariana....eu n-as mai face stimulari acum si daca stiam de amh n-as fi facut din start...oricum ciudate boli ai si tu adunate...mie mi-a si frica sa ma ami testez de altele....am 2 apana acum destul de grave ce sa mai gasesc??? extraterestii
IPopica spune:
Stiam eu c-am uitat ceva! Legat de teste de ovulatie am gasit niste oferte pe netfarmacie.ro (au si pachete cu microscop, teste ovu, teste sarcina "early detection") si niste teste ieftinute pe farmaciastejara.ro - teste ovulatie baby - 5 la 10 ron.
Habar nu am daca sunt sau nu bune, dar am zis sa va comunic rezultatul cercetarilor mele.
I.P.