Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 8
Ingerash_Mic spune:
hello
va pup pe toate eu azi sunt varza.. nu m-am odihnit cum trebuie (daca ar fi facut Dumnezeu ziua de 34 de ore si noaptea de 40 de ore, as fi avut si eu timp sa dorm suficient si sa-mi termin treburile de zi cu zi) si acum sunt adormita si ploestita
IPopica eu de regula deschid in browser o noua fereastra cu Raspunde la subiect si acolo raspund intr-o fereastra citesc si in cealalta scriu raspunsul unde cuprind cam tot ce am de spus fiecarei fete..
si nah ca m-ati prins.. nu am citit tot din urma sper sa reusesc sa citesc azi
dana0000 spune:
Va multumesc pt raspunsuri,luni mi-am facut programare sa imi zica ce si cum.
Asadar trebuie sa imi astept CM in 2 saptamani, daca o veni la timp avand in vedere ca nu am ovulatie luna asta s-ar putea sa intarzie.
Oricum o sa fac minunatele teste de ovulatie in continuare,vad eu pana cand.
Abia astept sa fiu si eu mamica,ca si voi de altfel.
GabYv nu ai mai intrat demult, esti bine?
toate fetele
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor inca n-a venit... bob sper sa nu ma minta si shure-ul, vb ta singurul care ne mai lamureste...mai fac un test maine sau poimanine asta daca nu vine... cat despre vaginita bacteriana asta o face pur si simplu din cauza bacteriilor rele in exces...ma bag pe iaurt si cred ca bag si probiotice miky ce sa zic de pauza, fa pauza la testari de ovu si restu, poate te calmezi...nu stiu ce sa zic , eu dupa o pauza de 6 luni de la stimulari , m-am trezit cu ditai chistu...cei drept nu ma doare si au fost cateva luni de liniste , pana acum..... deci am inceput sa visez linii duble,am visat ca aveam sarcina oprita di evolutie si trebuia sa fac chiuretaj....deci o iau cu capu, nici in vis nu-s bine...v-am zis ca am neuronu' bolnav rau, unu si prost!!! ma oftic de mor ca n-am aparat sa va fac poza , dar saptaman asta il recuperez...si o sa am la linii de uscare pe categorii...si o sa pun si ciudatenia de la surecheck...acum nu mai stiu ce sa fac sau cred maine as avea programare la dr meu , nici nu stiu daca sa ma duc...alta eco, alte teste, daca-mi vine maine....dau banii pe fereastra... as astepta ciclu, oricum daca ar fi ceva, eu zic ca iesea testu de ieri... hai ca iar m-am lungit va puuup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Didi la cate zile de intarziere esti,scuza.ma dar mi-a scapat
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valicutza
revin cu listuta actualizata gina85- 24-25.02.2012 mya85- 24-25.02.2012 anne_marie79 - 29.02.2012 ana178081- 8.03.2012 luciana2008-8.03.2012 bafta multa fetelor in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
Fetelor dar chiar nu se mai inscrie nimeni in listuza???
Sa cred ca am ramas f putine aspirante???
In curand gravidutza
MeAlex spune:
Ana, si eu zic la fel, daca ieri ai avut test pozitiv, azi ovulezi, e foarte bine ca ati prestat ieri, mai prestati maine. Imi aduc aminte bine ca sotul are ceva probleme la spermograma? Medicii au inceput sa spuna ca daca spermograma e super, sa se presteze zilnic, daca e mai schioapa, la 2 zile. Puteti sa mai prestati si dupa, nu e interzis, dar scade probabilitatea sa ramai atunci, dar prestati just for fun .
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Xdidi, eu nu prea cred in coincidente repetate...adica sa iasa mai multe teste, de marca diferita, fals pozitive...hai, baga un beta si gata.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Va salut pe toate si va Eu am facut test de ovulatie azi si mi-a iesit negativ. Deci cand s-a produs ovulatia? MeAlex ce zici?Aseara sau azi este? Mentionez ca ieri am avut test pozitiv si tot ieri(aseara) am prestat. Sa mai prestam si maine seara si atat???Ce ziceti voi? |
Ana o zi da una nu zic eu si asa isi mai revin si gigeii ca imi aduc aminte ca la tine sotul avea ceva la ei,e corect?
Tu continua sa prestezi ca ma gandesc ca poate ovulatia nu s-a produs inca....
In curand gravidutza
gina85 spune:
Ana eu m-am cam pierdut ieri testul de ov era pozitiv???
Eu credeam ca era liniuta dar nu asa de pronuntata ca cea de control,clarifica tu ca is cam chiauna de cap
In curand gravidutza
gina85 spune:
Fetelor am vb acum cu gine si tre sa mai ast 15 zile ca e bolnav,asta e
Incerc si eu sa ma relaxez pana atunci si sa ma dedic mai mult sotului
In curand gravidutza
claudela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gina85
Fetelor dar chiar nu se mai inscrie nimeni in listuza??? Sa cred ca am ramas f putine aspirante??? In curand gravidutza Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate. |
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!