Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hesstia

Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine alaturi de voi, ca o mica si proaspata aspiranta ce sunt?

bine ai venit in casuta noastra , o sedere cat mai scurta urmata de o plecare rapida la odisee in companie mare!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Am reusit sa fac HSG. M-a durut intr-adevar ca la ciclu, dureri suportabile. Mai tare a fost spaima din cauza careia am tot tremurat. A fost chiar ok, m-a durut apoi capul si pt ca eu am tensiunea mica si nu am baut cafea pana la 14 cand am ajuns acasa. Mi-a curs putin sg. Acum sunt chiar ok. Dupa interventie am mai avut o usoara jena, acum totul e in regula. Am luat laptisor de matca si vitamine naturale sa ne intarim sist imunitar si eu si sotul si sa ma detoxific putin de antibiotice. Luna viitoare avem treaba
Rezultatul de la HSG- trompa stanga perfect permeabila, cea dreapta cu aderente - 50% permeabila.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

ma bucur ca ai trecut si de pasul asta cu bine!!!
deci o treapta in minu sin drumul spre

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

fetelor , ce amabile si dragute sunteti voi cu nouvenitele
eu am scris recent la clubul de FIV si m-au luat in ras si la misto , zicand ca ele sunt destepte si stiu tot si nu prea isi bat capul cu ignorante ca mine
nici ca le mai scriu , o sa raman doar la voi pt ca va simt caldura si bunatatea din suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

raluca,fetele de la FIV au trecut la alt stadiu.ma rog la Dumnezeu sa nu il ating si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucaneagu

ce oameni frumosi si optimisti am gasit aici la voi

bine ai venit in casuta noastra, o sedere scurta si drum cat mai mic catre odisee!!!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Am gasit un articol interesant:

In organismul femeii exista 3 niveluri ierarhice de control al ciclurilor hormonale sexuale:
1. directorul = hipotalamusul, care da ordine sefilor de sectie (parti ale hipofizei). Ordinele esentiale in cazul de fata sunt reprezentate de hormoni numiti FSH-RH (hormon de eliberare a FSH) si LH-RH (hormonul de eliberare a LH). Numele spune clar ce rol are fiecare.
2. seful de sectie = hipofiza, care da ordine maistrilor (ovarelor). Ordinele plecate de la acest nivel sunt hormonii numiti FSH (hormon stimulator al foliculilor) si LH (hormon luteotrop, adica de formare si stimulare a corpului galben).
3. maistrii = ovarele, care transmit ordinele primite muncitorilor (foliculii ovarieni, eventual corpul galben).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:

fetelor , ce amabile si dragute sunteti voi cu nouvenitele
eu am scris recent la clubul de FIV si m-au luat in ras si la misto , zicand ca ele sunt destepte si stiu tot si nu prea isi bat capul cu ignorante ca mine
nici ca le mai scriu , o sa raman doar la voi pt ca va simt caldura si bunatatea din suflete

Stai linistita ca nu esti singura care are divergente cu fetele de la Fiv,o sa fii bine aici cu noi

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele noi luna asta nu avem voie sa incercam pt bebe dar luna viitoare da. Asa ca puteti sa ma treceti si pe mine in listuta de testare pe 6 aprilie. Sa nu radeti de mine. Luna viitoare am mari sperante ca ma va vizita barzuta.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

asha se vorbeste!!!

fereasca d-zeu sa nu treaca barza pe la noi ca o las fara pene knd o vad!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Waaw harnicute ati fost azi fetele

Bun venit si lui Raluca. Argentina e Brazilia?
Visez sa ma duc in Brazilia

La mine nimic nou fetele, azi z3.

Sunt foarte obosita ca am avut o zi plina.

Eu ma bag la somnic.

Va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:

ce oameni frumosi si optimisti am gasit aici la voi

bine ai venit in casuta noastra, o sedere scurta si drum cat mai mic catre odisee!!!

fetele mele de suflet

Mercic Kmy ce scump e bebele tau

Mergi la inceput