Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 18
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Waaw harnicute ati fost azi fetele Bun venit si lui Raluca. Argentina e Brazilia? Visez sa ma duc in Brazilia La mine nimic nou fetele, azi z3. Sunt foarte obosita ca am avut o zi plina. Eu ma bag la somnic. Va doresc o seara placuta. |
merci de primire . in argentina e la fel de frumos ca in brazilia
ralucaneagu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
Stai linistita ca nu esti singura care are divergente cu fetele de la Fiv,o sa fii bine aici cu noi In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
ma simt deja f bine cu voi , de parca v-as cunoaste demult
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui velvet raluca,fetele de la FIV au trecut la alt stadiu.ma rog la Dumnezeu sa nu il ating si eu |
optimism , da? de asta avem nevoie cu toatele
miky82 spune:
citat din mesajul lui ralucaneagu fetelor , ce amabile si dragute sunteti voi cu nouvenitele eu am scris recent la clubul de FIV si m-au luat in ras si la misto , zicand ca ele sunt destepte si stiu tot si nu prea isi bat capul cu ignorante ca mine nici ca le mai scriu , o sa raman doar la voi pt ca va simt caldura si bunatatea din suflete |
Deci ti-ai furat-o si tu...... si eu mi-am furat-o zilele trecute asta e se mai intampla
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
kmy_black spune:
citat din mesajul lui LumyMony Buna fetelor,sotul meu a facut spermograma si nr total deeste de 21 mil.Cam mic ,nu? Stiti ceva? |
poti ramane si cu un nr mai mic, mobilitatea lor este mai importanta, ca daca sunt lenesi si anemiciatunci trebuie ajutati!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
ralucaneagu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Deci ti-ai furat-o si tu...... si eu mi-am furat-o zilele trecute asta e se mai intampla Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
tot cu domniile sale atotstiutoare?
sincer , parca le dureau tastele sa scrie un sfat
lasa ca putem afla sfaturi si de aici , eu una acolo nu mai intru
kmy_black spune:
citat din mesajul lui velvet kmy |
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
DenyAnd spune:
Fetele, in legatura cu topicul FIV, puteti intra, dar numai sa le cititi si asa aflati cate ceva nou de la ele, din experientele lor, celor care vreti sa mergeti pe calea FIV.
Eu nu am intrat niciodata acolo, dar din spusele voastre nici nu vreau sa incerc sa vad.
Gata, am plecat la somnic
kmy_black spune:
gina
ehhhhhhhhhhh, incerc sa intri mai des dar de multe ori abia am timp sa va citesc din urma nu mai reusesc sa raspund, cum se mai intampla sa nu stiu sa si raspund!!!
dar is pe metereze, pe nameti mai bine spus!!!
fetele mele de suflet
miky82 spune:
Fetelor ma bag la baie dupa care la nani, vb maine, o seara frumoasa si vise placute.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite