Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

ba da velvet , au si valori de ref , cele 2 sunt ok dar ma speriat estradioulul care e 116 , iar val de ref pt z 14 sunt trecute 305-1800 .
din cate am citit estradioul are un rol important , nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

raluca,analizele nu au interval de referinta?am facut si eu LH,estradiol,FSH,prolactina,dar in Z3.sotul a facut spermograma?

da a facut si e ok

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Gina, Raluca activati-va PM-ul ca sa va trimit parola, contul comun este pe picasaweb si intrati cu aspiranteoptimiste@yahoo.com

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

am reusit sa activez pm , astept

vreau si eu sa fiu [ gravi]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

raluca,e important.toti hormonii sunt.bine ca e sotul tau bine.ca la barbati e mai nasol cu infertilitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Buna fetelor,sotul meu a facut spermograma si nr total deeste de 21 mil.Cam mic ,nu? Stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaneagu

Citat:

Gina, Raluca activati-va PM-ul ca sa va trimit parola, contul comun este pe picasaweb si intrati cu aspiranteoptimiste@yahoo.com

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Cum ai reusit???

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Gina, mersi mult de incurajari. Mi-am revenit acum, desi recunosc ca dimineata m-am dezumflat de tot cand am vazut cum coboara temp.

Ipopica , multumim de informatii! De pe netfarmacie mi-am comandat si eu pachetul cu microscop si teste de sarcina, si au ajuns f bine si repede.Microscopul l-am folosit dar nu pot sa spun nimic 100%, luna viitoare vreau sa testez in paralel si cu teste de ovulatie pe baza de urina.Testele de sarcina, din pacate, sunt inca nou noutze.

IngerashMic, esti geniala! Nici nu stii de cate batai de cap m-ai scutit. Eu sunt noua si pana sa va invat pe toate rasfoiam de numa numa toate paginile.

Hestia, bine ai venit! Sedere cat mai scurta si cat mai placuta iti doresc si bafta mare la bebei!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Citat:
citat din mesajul lui ralucaneagu

Citat:

3 Inseminari nereusite

Cum ai reusit???

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

in bara de sus alegi contul meu , apoi mesaje private si alegi apoi activeaza mesaje private

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

raluca,e important.toti hormonii sunt.bine ca e sotul tau bine.ca la barbati e mai nasol cu infertilitatea.

multumesc draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

popica,multumesc mult de primireca uitasem

Mergi la inceput