Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 13
miky82 spune:
Yna nu stiu ce sa zic de doctorii astia, pana la urma e importatnt sa prestati acum la ovulatie iar daca e sa se prinda ,,Doamne ajuta,, o sa ti tratament ca sa ti tiroida sub control, nu stiu foarte multe despre tiroida dar ma gandesc ca exista tratament.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Gina, Raluca activati-va PM-ul ca sa va trimit parola, contul comun este pe picasaweb si intrati cu aspiranteoptimiste@yahoo.com
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Hesstia spune:
Fetelor, daca as stii cum sa scap si eu mai repede de moderarea asta... dar nu prea stiu unde sa postez, ca multe-s topicuri lungi si n-apuc sa citesc tot ca sa raspund
velvet spune:
buna seara fete
gata si serviciul meu
hestia,raluca,bine ati venit!
katyma bucur ca e totu bine!
didisa fie bebe!eu tot la dr albu merg.asa e,scump.dar asa am reusit sa descoperim problemele dupa atata timp.
eu nu prea am spus multe despre mine-decat ca sotul are probleme.incercam de apr 2 ani.si nu prea mai pot spera in f luna.sper ca dupa tratament sa avem sanse de inseminare,sa nu ne ramana singura solutie FIV ul.cum o vrea Dumnezeu.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu bine v-am gasit , va scriu si eu pt prima data . ca si voi , si eu vreau un bebe insa incercam de 1 an si ceva si nimic . Medicul mi-a recomandat sa fac analizele , am facut azi in z14 analizele si mi-au iesit asa: estradiol- 116 LH-8 , 29 TSH- 3 , 6 Urmeaza cele de z 21 dar va rog mult sa imi spuneti ce stiti despre cele 3 , ma sperie mai mult estradiolul pt ca mi se pare mic . Pe buletin scrie ca vl de ref pt ovulatie este 315- 1828. |
Bine ai venit si sedere cat mai scurta
Cat despre analize,ce sa iti zic is un pic in plop,ca eu nu le-am facut dar o sa iti raspunda fetele mai stiutoare
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
citat din mesajul lui miky82 Gina, Raluca activati-va PM-ul ca sa va trimit parola, contul comun este pe picasaweb si intrati cu aspiranteoptimiste@yahoo.com Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
Nu reusesc
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui miky82 Gina, Raluca activati-va PM-ul ca sa va trimit parola, contul comun este pe picasaweb si intrati cu aspiranteoptimiste@yahoo.com Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
offff nu stiu cum sa activez nici pm
velvet spune:
raluca,analizele nu au interval de referinta?am facut si eu LH,estradiol,FSH,prolactina,dar in Z3.sotul a facut spermograma?