FIV in Ungaria 154
Raspunsuri - Pagina 16
Goofytza spune:
Jaguar multumesc de raspuns!PK asteapta de la mine rezultatele la analizele ce mi l-ea indicat sa le fac mai ales hormonalele.De indata ce vine AMH-ul(dureaza vreo 2 saptamani) ii scriu si stabilim pentru martie ziua in care ma va vedea la eco. Nu stiu ce va fi mai departe caci am si un fibrom pe care mi-e tare teama ca imi va indica sa-l scot inainte de stimulare
ImiMS spune:
Buna fetelor, un weekend placut sa aveti!
Jaguar...multumesc de urari...sa fie!!!
Irene...asteptam si noi cu nerabdare vesti bune de la primul ecograf
Goofytza...bafta cu analizele!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
ioana3110 spune:
Jaguar
Lori, este inca in spital. Deja de 2 luni saracutza, dar e bine si ea si Bebele. A ramas doar cu unul caci celalalt s-a oprit din evolutie din cauza hematomului. Dar e stabila situatia acum.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
jaguar spune:
ce liniste pe aici,,,
ziua buna lume
Ioana, multam de vesti
transmite-i Lorenei ganduri bune si sa se intoarca acasuca cat mai repede
va pooppp
ImiMS spune:
Buna seara...chiar ca e liniste pe aici...
Deci...cine se mai pregateste de FIV in Ungaria in martie-aprilie?
Haideti fetelor,sa impartasim ganduri si experiente,ca doar de asta suntem aici!!!!
Nu ma lasati singura!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
Cris_25 spune:
ImiMS, si eu merg la FIV in aprilie ... dar momentan sunt putin debusolata ... asa ca mai mult va citesc... pana-mi vin mintile in cap
Am fost vineri sa-mi fac Papa-Nicolau ... trecuse deja un an de ultimul si aveam nevoie pt FIV. Am zis cu ocazia asta sa fac si o eco ... concluzia ... aveam un endo vai de capul lui ... si subtire si slab estrogenizat De cand ma stiu la monitorizari (si au fost muuulte) am avut endo perfect .... acum face si el figuri inainte de FIV O sa monitorizez si luna viitoare ... dar m-a intors pe dos rau de tot...
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
soroc80 spune:
Gretta,multumesc de intrebare. Ma simt foarte bine.Pe 16 martie sunt programata la morfologia de trimestrul 2.Pana acum e totul ok si strengarita face tumbe. Va doresc din tot sufletul la toate sa ajungeti sa traiti aceste sentimente
ImiMS spune:
Buna dimineata fetelor, o saptamana usoara sa aveti!
Inca putin si e martie, vine primavara, renaste natura...sper sa ne dea forte noi pentru a merge mai departe toate spre indeplinirea visului nostru cel mai mare!
Soroc80...cand te citesc, mi se umple inima de incredere si bucurie...Cat de frumos vorbesti tu de gagalicea ta...Doamne ajuta sa fie totul in regula pana la capat si sa ne arati la un moment dat mult asteptata poza marca Zadori
Cris25...offfffff, pai de la ce s-o fi dat peste cap endo tau? Mie veci nu mi-a zis nici un medic cum stau cu endo...sper sa nu-mi faca si mie figuri...m-ai pus pe ganduri acum! Tu la PK faci FIV, corect? Sus capul, trebuie sa fie bine!!!
Gretta...pe tine te iert daca ma lasi singura...adica chiar te rog
Eu joi incep sa iau vitaminele: femibion, cetebe si uleiul de peste. Vineri sau sambata ar trebui sa-mi apara si zana ( a se citi menstruatia ), si o data cu aparitia eu, din ziua 2 ma apuc de luat Lindynette...Ma cam intristeaza ca trebuie sa iau AC...ca ma gandesc ca poate asta ar fi luna in care poate as ramane daca nu as lua...ufffaaaaaaaaaa!
Pusilai fetelor
soroc80 spune:
ImiMS,si eu sper din tot sufletul sa ajungem pana la final. In legatura cu endometrul, daca nu ti-a zis nimeni nimic pana acum de endometru, mai ales Zadori la control, e semn bun, pentru ca daca ar fi vazut ceva in neregula ti-ar fi spus, asa ca nu-ti mai crea stres suplimentar pe langa cele care le ai deja.
Si decat sa speri ca ai fi ramas natural luna asta daca nu luai AC (sansele fiind foarte mici in cazurile noastre), mai bine gandeste-te ca aceste AC sunt primul pas in tratamentul pentru sanse mult mai mari de a ti se implini visul.
Capul sus. Mai e putin.