FIV in Ungaria 154

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nici amnio nu e 100%, dar e testul cel mai aproape de 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Cu sau fara amniocenteza, va doresc un sfarsit de saptamana placut. Afara-i mohorat si innorat si ploua uneori, dar hai s-auzim numai de bine!!!!

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amnio e cam riscanta la fetele care fac clexane deoarece tb oprita injectarea Deocamdata nu ma gandesc la asta, sa raman insarcinata si sa ajung in trimestrul II pt ca e un hop foarte mare pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Eu nu mi-as face griji din cauza opririi Clexane cu o zi inainte de amnio (de ex, daca faci amnio Luni, Duminica nu mai faci Clexane). Mai degraba m-as gandi la riscurile pe care le implica o amniocenteaza, in special ca e vorba de o sarcina obtinuta f greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Balanta sa ajung eu acolo si apoi imi voi face griji privind aceasta investigatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Buna fetelor.
Sa stiti ca nu v-am uitat, va citesc zilnic si o sa ma mai bag in seama cand o sa am ceva informatii care v-ar putea fi de folos. Va tin pumnii sa fie cu noroc toate incercarile voastre de a avea bb mult dorit.
Multumesc Ioana, sa ai o sarcina usoara in continuare!
Eu, dupa cum se vede din semnatura, astept cu nerabdare prima ecografie si mi se pare ca timpul trece mult mai greu acum decat atunci cand asteptam sa fac Beta HCG. Dar o sa treaca pana la urma si apoi o sa urmeze alta perioada de asteptare si tot asa ...
Va urez sa vina si pentru voi in curand aceste momente de asteptare!
Va pup si sper sa citesc numai despre vesti bune!

_
in asteptarea primei ecografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

salutare fetelor
heyy Irenee, de 3 zile ma tot gandesc la tine, nu stiam ce rezultat avem?? dar m-am prins repedeeee felicitariiiiii!!!!! daca astepti eco inseamna k e cu ochisori, bravaa bravaaaa sa ai sarcina la termen si bebe sanatos!
ori am citit si m-am sclerozat de tot, ori nu am citit cand ai zis de betaa dehhh batranetile, sa fie cu iertare..
o sa te stresez cu niste mesaje zilele astea

Balanta dubluu, mult succes la eco si ai incredere in Bunul Dumnezeu k ai cuculeti sanatosi si voiosi!
Anaa inca nu am gasit merele potrivite numa' in tarisoara noastra mai sunt din alea bio bio...

Lori, ce mai face oare?
Adriana, mercic multt
Ioana, Cori
IMS, bafta la fiv!

si cate ptr tooaateee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Goofytza

Buna fetelor.Am o intrebare pentru cele ce au facut FIV la PK...pentru consultatia efectiva cu ecografie (zic efectiva pentru ca am mai fost la o consultatie unde ne-a revizuita analizele si ne-a trimis mai departe pentru solutionare, problema atunci fiind azoospermia)alege o perioada anume a CM sau poate fi oricand are el timp?

Inafara de ecografie mai face si alta investigatie pentru trompe sau ceva?Sa stiu la ce sa ma astept sa nu fiu luata total pe nepregatite..
Si sa stiu exact si de cate zile la Buda se pune problema ca sa anunt la serviciu, sa-mi scutur pusculita...etc.

Multumesc mult de tot si iertati-ma daca va bat la cap cu astfel de "detalii" dar totul e asa nou pentru mine acum

Nothing is impossible, some things are just harder than others.

Gofiytza, PK prefera sa mergi in prima jumatate a cm. Eu am fost in z 9.dar cunosc si fete care au fost si dupa ziua 20 park,,depinde de situatie, dak e urgent, sau se merge a la carte cu toate.
La primul consult se face ecografie sigur, in rest in functie de caz si boli si analize, poate sa iti faca si alte investigatii.
Apoi daca ai hormonalele recente stabileste tratam de stimulare.
La buda tre sa stai intre 10-12 zile sau 15, depinde de la caz la caz.
Si noi avem problema cu zilele de concediu exacte, se pare k trebe luate 2-3 in plus, ca nu se stie niciodata...
Cand vrei sa mergi la PK?
Mult succes!!

Mergi la inceput

Stefania, cuvintele sunt de prisos...
imi pare foarte rau,,,este groaznic dupa atatea ani sa ai si "ghinionu"asta...offfoffff
Iti doresc multa putere si astept ziua sa anunti ca ai un puiut sanatos in brate!

Mergi la inceput

gagici va poopp somn usor
Irene, am citit din urma, e clar m-am bolunzit de tottt

week fain

Mergi la inceput