Probleme cu cumnata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu este obligatoriu. A respecta pe cineva nu consta in a avea relatii si/sau contacte cu acea persoana. Daca tu ai aceasta opinie nu inseamna ca oricine trebuie sa iti impartaseasca opinia, nu? Tu asa crezi - Ok este opinia ta. Atat.
Daca ai fi scris ca viata voastra de familie are de suferit din motivul X sau Y ar fi fost altceva. Dar doar pe tine te deranjeaza cumplit dupa cum te exprimi ceea ce este neplacut pentru tine te inteleg dar .... cam atat.
Nu poti sa ceri unor terte persoane sa gandeasca sau sa se comporte cum gandesti sau cum te comporti tu.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Nu era sfat pentru tine tine,balanta.
Nu stiu situatia ta.Era modul meu de a gandi,dar nu indreptat catre tine.

Mergi la inceput

Nu fortez pe nimeni sa gandeasca in felul meu.Dar mi se pare nedrept sa nu accepti familia sotului tau in niciun fel in conditiile in care ai fost ajutat de familia respectiva in mii de moduri.Mi se pare nedrept fata de sot.

Mergi la inceput

Cred ca am scris corect teme,problema, dar am gresit locul.Nu ma asteptam sa gasesc aici pareri si moderatori agresivi in modul de exprimare si nici pareri unilaterale.Drept pentru care consider subiectul inchis pentru mine pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai vezi tu asociezi persoana cu modul tau de a gandi. Ori ca mine ori este agresiv. Ce legatura are ideea de moderator cu a-mi spune opinia? Fiecare si-a spus opinia - nu coincide cu a ta care este problema? De ce tii ca toti sa gandeasca ca si tine? Am inteles gandirea ta. Ai inteles gandirea altora. Iti respect opinia chiar daca nu sunt de acord cu ea. Vorbeai de respect? Respecta si tu opinia altora chiar daca nu esti de acord cu ea. Parerea mea desigur.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

ha..ha..ha

Elena..esti simpatica rau! Situatia este insuportabila deoarece tu-i cumperi cadou cumnatei si ea...nerusinata nu-ti multumeste!!!
Insuportabila situatie! Clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Mie-mi plac familiile mari, insa ideea de familie largita imi repugna. Sa vina mama, soacra, cumnata si cumnatul, catelul si purcelul (mai ales daca-s considerati parte din familie, si-s si vaccinati) sa-mi spuna ce si cum sa fac si sa rezolv, sa-mi ia cadouri si sa se astepte la efectul catelusului lui Pavlov de la mine, no thanx!
Eu m-am maritat doar cu o bucata om, restul sunt rude prin alianta, le accept, daca vin la noi in vizita, e ok, daca nu...e tot ok, chiar OK. Am destule cu care sa-mi umplu timpul, nu simt dureros lipsa implicarii lor active in dinamica familiei mele.
In plus, de-as avea o cumnata asa...unilaterala ca tine( deja reiese stilul din postarile de la topic ), pushy si demanding ( daca aveti echivalent mai potrivit in romana, foarte bine, eu nu l-am gasit, iar 'bagareata' mi se pare usor jignitor), chiar as evita contacte prea dese.

Nu inteleg ce anume ai urmarit deschizand topicul, sa auzi si alte pareri sau doar sa-ti confirme o mare multime ca madam cumnata e o catea nerecunoscatoare cu tine, care esti ( cel putin in ochii tai) painea lui Dumnezeu! Daca te-ai gandit sa organizezi intalniri cu familia, in care sa dezbati cazul...mai bine tin post negru, decat sa servesc asa paine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Elena, e cum spun fetele si Marius : tu ai o problema cu cumnata.
Daca ti-ar fi cerut cadou si nu ar fi venit la restaurant ai fi fost indreptatita sa comentezi, insa ea nu ti-a cerut nimic, a stat cuminte acasa la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

De cit sa vii sa deschizi subiect ca se baga cumnata in viatza ta si a familieie tale,mai bine un asa subiect!

Ea s-a castaorit cu fratele tau,nu cu toata familia lui!Daca nu vrea nicio relatzie cu voi,are motivele ei si trebuiesc respectate!

Totusi daca suferi atit d emult,ai incercat sa ai o dicutzie cu ea?Fratele tau ce "scuze"ii gaseste cinf nu e prezenta la mesele d efamilie?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui S_Elena
Dar situatia devine insuportabila.

Te rog sa nu te superi, insa dupa cum vad ca tratezi problema si, mai ales dupa propozitia asta (citata), incep sa intrezaresc un posibil motiv pentru care cumnata ta nu vrea sa stie de tine.
Nu ai nici un motiv rezonabil sa-i ceri asta, de fapt nu ai nici un drept. Pasteaza relatia cu fratele tau, daca-l iubesti, pentru ca e foarte posibil la un moment dat sa te ignore si el. Modul in care te manifesti este sacaitor, vanitos, agresiv. Lasa oamenii sa-si traiasca viata asa cum vor...chiar daca nu o fac pe gustul tau.

PS: ma amuza sa ma gandesc ce a facut cumnata ta cu cadourile de la tine...vrei cateva idei?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput