Povestea martisorului DC / la BILANT

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Multumesc din suflet pentru invitatia speciala la spectacol. Cum eu nu am cum sa ajung, i-am trimis invitatia unei foarte bune prietene, care va veni impreuna cu fetita ei.
Confirm deci rezervarea pentru ea si va multumesc mult inca o data.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Tutu land

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Zic si aici, primit si vin. Multumesc frumos pentru invitatie. pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Am vazut (mirata ) ca la mine in aparat sunt poze de vineri...cui le trimit? nu de alta, dar in baza mea sa le postez undeva...le vedeti la vara.

papanas, Gabi...am o situatie usor convoluta :): prietena mea (cea care a mers de Craciun in Dragon cu noi) a donat niste bani (initiale F.Paul - 100 lei) si astazi m-a rugat pe mine sa-i comand niste martisoare...cred ca sunt cam 40 de lei (de fapt nu stiu cat exact...ca mi s-a descarcat bateria in mijlocul operatiunii). Cand apar banii in cont la papanash , gabi - se poate sa le setezi ca si achitate? Am explicat bine?

Alinuk - vin si eu la spectacol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Corina, pozele sunt facute de mine ! Le poti incarca pe picassa sau le poti trimite pe mail, te rog !
Acum o sa intru in cont sa fac confirmari (dar m-ai confuzat si pe mine, intai ai zis 100 ron, apoi 40....)

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Corina, pozele sunt facute de mine ! Le poti incarca pe picassa sau le poti trimite pe mail, te rog !
Acum o sa intru in cont sa fac confirmari (dar m-ai confuzat si pe mine, intai ai zis 100 ron, apoi 40....)

Ti le trimit tie pe mail.

Suma depusa e 100, dar martioasoare a cumparat de mai putin.Restul e contributia ei...asa, fara sa cumpere nimic..donatie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cricor, te rog sa-i transmiti prietenei tale mii de multumiri si pentru decembrie si pentru acum !
Astept poze pe mail de serv, dar cate 3 ca nu trec de "filtru" altfel.

Confirmari bani :
- Lacramioara C.D. - 50 RON
- P.I.Cornelia - 150 RON

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

multumesc fetele pentru invitatie la opera...eu insa nu pot ajunge...donez invitatia daca are cineva nevoie de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am primit martisoarele. Multumesc mult! Intr-adevar sunt mult mai frumoase in realitate. si pentru cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

gabi, milioane de iertaciuni ca aseara am uitat cu desavarsire sa trimit banii. acuma am trimis. cercelusii sunt ptr ziua fetei. dar crezi ca mai rabda inca trei saptamani fara sa-i vada?

invitatie am primit si eu, dar din pacate distanta asta mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Alinuk si celelalte inimoase, multumesc frumos pentru invitatie.
Intrucat eu sunt la peste 2mii km distanta, am dat mai departe invitatia prietenei mele care va face o bucurie baietelului ei. Asadar confirm ca pe numele meu vor veni cele doua persoane.
Inca o data multumesc!

Mergi la inceput