Povestea martisorului DC / la BILANT

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

I m happy!!!
S-au cumparat toate felicitarile minunate facute de copiii de la Robert Cole

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Catod

Tonic.. pai aici e organizare, nu gluma
tot ce e la bazar pe contul martisoare de suflet sunt intr-un singur loc si de acolo pleaca
si contul e unul singur, cel de pe prima pagina

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabby si eu ma bucur si iti multumesc ca ne-ai ajutat si ca ai sa pui pachetul si numai stiu ce sa zic. pentru toata munca.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Buna, fetelor.
Ma oftic tare, dar nu vom putea veni la spectacol, pentru ca fi-mea e in continuare bolnavioara si chiar daca isi revine pana vineri, nu as baga-o asa repede in aglomeratie.

Imi pare tare rau, ramane pe data viitoare:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna

in dupa-amiaza asta am primit cercelusii .
nu stiu cui ar trebui sa-i multumesc..... dar multumim din suflet. indata voi trimite si banii prin pay pal.

multumiri fetelor care au donat! ati facut o treaba exceptionala si sper sa va fie rasplatita cu binecuvantare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

A ajuns si la mine pachetul azi. Ce sa spun ... sunt superbe . Imi pare rau ca nu am comandat mai multe. Felicitari tuturor! Multe pt voi.
Catod ai o si de la mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

seara buna

in dupa-amiaza asta am primit cercelusii .
nu stiu cui ar trebui sa-i multumesc..... dar multumim din suflet. indata voi trimite si banii prin pay pal.

multumiri fetelor care au donat! ati facut o treaba exceptionala si sper sa va fie rasplatita cu binecuvantare

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

ce ma bucur ca au ajuns cu bine si iti plac. mi au placut si mie f mult cerceii trandafir dar nu am avut buget pt ei.......Sa i porti cu placere Kari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma

A ajuns si la mine pachetul azi. Ce sa spun ... sunt superbe . Imi pare rau ca nu am comandat mai multe. Felicitari tuturor! Multe pt voi.
Catod ai o si de la mine.

Nico

Ma bucur ca ne anuntati cand ajung coletele , pana acum nu am avut nici o problema cu Posta............eu asa m am implicat in actiunea asta ca stau cu grija la fiecare colet sa ajunga cu bine la destinatie si in timp........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Kari cercelusii impletiti sunt facuti de Bebelusi.

Eu una ma uit nauca la asemenea opere de arta si mi se pare incredibil ce poate iesi din mana unor oameni indemnatici

Am sentimentul ca expozitia de Martisor DC de anul acesta poate fi declarata fara nicio rezerva cea mai diversificata, mai originala si mai speciala din ce am vazut eu pana acum (si poate nu doar eu).

Si mai cred ca actiunea aceasta a vorbit altfel despre un demers al comunitatii din care facem parte

Multumim din nou tuturor celor care s-au alaturat acestui demers.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput