Povestea martisorului DC / la BILANT
Raspunsuri - Pagina 12
alexandrina spune:
Deci, intr-o maniera oficiala, mi-a ramas sarcina sa anunt ca pana maine dimineata cand face Gabby recensamanatul produselor ramase de la eveniment, EXPOZITIA ONLINE SE SUSPENDA.
Deoarece au fost multe probleme cu valabilitatea anunturilor, nu mai avem curaj sa le incheiem pentru a le redeschide dimineata.
In caz ca cineva liciteaza sau cumpara pana maine din Bazar, cei prezenti la Opera au, evident, prioritate.
La noi ninge, sper ca la eveniment e miros frumos de primavara.
Serialbastre spune:
Am primit si eu bratarile martisor si bonus o papusica pentru Cezara. va multumesc mult! Sunt minunate! Felicitari mainilor maiastre!
La Suceava se dau barbatilor si baietilor martisoare pe 1 Martie. (eu venind din sud inca nu ma pot obisnui cu asta, cat pe ce sa-l ratez pe sot si anul asta )
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
kariguld spune:
acuma dupa amiaza au sosit si la mine martisoarele. sunt absolut minunate........fara cuvinte.
multumesc celor care le-au daruit! ah si sunt asa frumos impachetate, fiecare intr-o punguta dantelata.
acuma am si eu o rata DC! si am si doua papusele. m-ati omorat de tot! dar va iert, ca-mi sunteti dragi!
grati.ela spune:
Am achitat martisoarele licitate. Suma este de 42ron reprezentand 38 martisoare si taxa de expeditie si 4 ron comision de transfer bancar. Apare la observatii donatii martisor, si prenumele este tot Gratiela. Suma a intrat in contul Simonei la ora 16.50
gabby2011 spune:
Neatza fetele
Sa va impartasesc si eu impresiile de aseara; spectacol muzical f frumos pentru copii dar si noi cei mari ne am simtit f bine,ne am pregatit cu masutele de martisoare, aranjate frumos din timp...........din pacate sala nu a fost nici jumatate astfel incat si vanzarea noastra a fost acceptabila in aceste conditii.Daca aveam public cum a fost la actiunea de Craciun sigur nu mai ramanea nici un martisor
Datorita acestui fapt am redus mult preturile la martisoare sa poata fetele din Bucuresti cumpara si sa vina in zona Basarab sa le ia pt ca datorita copilului nu ma pot deplasa prin oras prea mult sa fac livrarea.Va spun sincer la unele chiar mi a parut rau ca am pus pret mai mic pt ca eu le am aici si se vede cat de mult a muncit la ele donatoarea,cele crosetate,quilling etc.......Puteti comanda in continuare si bijuterii pt ca acelea se pot darui si de 8 martie si nu numai, in acest caz se trimit colete oriunde prin posta pentru ca m ai este timp sa ajunga.Bijuteriile vor ramane la bazar si dupa 1 martie
Poftiti la un martisor de suflet!Aduceti un zambet pe chipul copiilor nostri ,,adoptati,, in aceasta campanie!
papanash spune:
Fetele cu maini de aur, tot ce ati facut este minunat ! M-am simtit tare bine intre atatea martisoare, unele pictate, unele crosetate,unele cusute, unele modelate !!! TOATE sunt superbe, pozele nu arata decat o mica parte din delicatetea si frumusetea lor reala.
Laura, am pungutele de la tine, sunt tare frumoase, eu n-as putea sa fac asa minunatii ! Multumesc !
Inbox, brosa de la tine e asa de delicata incat cu mult drag o sa o ofer mamei mele ca martisor ! Multumesc din suflet !
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
fetelor, vedeti de avatar frumos are Gabi ? Foto by Andreea_As
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alinuk spune:
o sa fac si aici anuntul
Toti cei care au participat in vreun fel la aceasta actiune, fie ca sunt donatori de martisoare, cumparatori, sustinatori activi in vreun fel sau altul vor primi CADOU de MARTISOR din partea 'echipei martisor desprecopii.com'
o invitatie pentru doua persoane la un spectacol aniversar / 2012 = "Centenarul Caragiale"
pentru vineri 2 martie /
aceeasi Opera pentru Copii
la musicallul "O noapte furtunoasa"
aceia dintre voi care nu puteti ajuge sau care nu sunteti din Bucuresti si iar nu aveti cum sa ajugeti, puteti oferi la randul vostru invitatia cadou unui prieten
Noi avem in mare parte nickurile/mailurile voastre si o sa va transmitem pe mail invitatia ca sa v-o printati.Cine nu primeste rugam sa ne dea PM.
iata aici o
prezentare a spectacolului
Indiferent de cati au fost aseara la Opera (pana la urma fiecare alege cum sa-si petreaca o seara de week end) eu am trait la maxim emotia unei bucati (atat cat am putut sa stau in sala) din spectacol.
.chiar cu lacrimi de emotie la mom asta:
http://www.youtube.com/watch?v=pm_xaXYDTIE&feature=youtu.be
(o combinatie minunata de muzica, tinerete, dans, costume, lumini... i-am felicitat in particular si direct pe tineri, caci artistii acestia sunt din generatia noua))
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash fetelor, vedeti de avatar frumos are Gabi ? Foto by Andreea_As .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
dadada
ft ft frumoasa!
o declaram pe Gabby 'mamica martisor!"
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
Nimic nu-i intamplator!