Povestea martisorului DC / la BILANT
Raspunsuri - Pagina 11
martisoareDC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Am primit coletul. Brosa este foarte frumoasa, multumesc Bebelushi si fetelor care organizeaza totul . Eu sunt incantata de brosa, copilul de bratarile de margelute pentru colegele lui, sotul fericit ca nu mai trebuie sa cumpere martisoare ! Sa ne spuneti la sfarsit cati banuti ati reusit sa adunati prin aceasta actiune. Succes si vineri la Opera ! |
Mda, si mie mi a placut ,,Regele Soare,,
gabby
sirimie spune:
Am primit si eu azi martisoarele, multumesc frumos! Arata bine si am primit si eu un martisor
alinamoro spune:
Am primit si eu bratara azi.
Multumesc si pentru bonus!
Multumesc Andreea, prietena lui Bebelushi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martisoareDC Expediat colet Somleac.multumim Astept confirmari poate mai pun ceva dupa amiaza gabby |
Gabby , oare pe ce adresa mi-ai trimis coletul? Eu nu tin minte sa fi dat vreo adresa, si noi tocmai ne-am mutat sa stiu unde sa merg la posta. Scuze, dar particip prima data la asa ceva si sincer nu mi-a dat prin cap sa intru aici sa vorbesc cu voi.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
Andreea_AS spune:
[quote]citat din mesajul lui alinuk
foarte foarte frumos...
chiar e o bucurie sa ii invatam pe micuti traditia martisorului
Si al meu pitic ma intreba de ce nu luam ceva si pt colegii lui baietei
(vroia sa le luam niste lego...ca ei s-ar bucura mai mult de asa ceva decat de papusele..normal!)
Mai mult, m-am gandit sa ii implic in actiunea noastra si pe 'copiii mei' si iata ce am facut astazi:
http://meseriademama.blogspot.com/2012/02/zana-martisor-la-zana-florilor.html
Foarte frumos Alinuk!
Vreau sa va spun ca stiu o tara si o zona in tara noastra in care martisoarele se ofera barbatilor. Asa ca minunatii tai baietei au ceva intuitie.
Ne vedem maine seara!
laura-s spune:
Gabby , te rog sa ma anunti cand reusesti sa trimiti si coletul meu ca trebuie sa o anunt pe mama sa fie atenta la cutia postala...
Multumesc anticipat,
Laura
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
nu e o greseala. E un bonus! Toate am primit de la minunatele fete cu maini de zane cate un cadouas, pentru care multumim. Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza http://blogulluilucas.blogspot.com/ http://elblogdeluquitas.blogspot.es Regula de aur de 24 de carate: "Poarta-te cu copiii tai asa cum ti-ai dori sa se poarte altii cu ei" |
wow..e extraordinar atunci..multumesc mutl, dar mult de tot
selen80 spune:
buna!
am luat si eu azi coletul, nu mai aveam rabdare sa ajung inapoi la birou sa le vad! sunt foaarte, dar foooooaaarte frumoase!!
port cu mandrie deja colierul din setul magia lui violet (by Ana, prietena Anyei), Colierul vesel (pt care nu stiu cui sa multumesc, ca nu am vazut descrierea....) de-abia astept sa i-l dau mamei, iar martisoarele sunt superbe! am din cele cu Murano, de la Teolinda si un puf minunat (nu mai stiu cine e artista, ca nu mai gasesc listarea...), care va fi fericirea nashicii mici, probabil (acum imi pare rau ca n-am luat mai multi pufi )
multumesc din suflet si pt cadou!
va pup!
alinuk spune:
multumim fetelor!
sunteti exceptionale
sunt fericita ca v-am cunoscut
e asa de frumos sa vad ca oamenii stiu sa se bucure de lucruri marunte
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................