Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

danasor, da institutie publica, intrarea libera, dar in intervalul orar 14-17, daca intri mai devreme sau mai tarziu te "descurci"... ma gandesc ca nici n-au dreptul legal sa impuna un permis de vizitator cu plata, pt ca ar insemna sa incalce programul oficial de vizite de 3 ore pe zi... sa le fac o sesizare catre conducerea spitalului? sau o sesizare in presa? iti dai seama cati bani face un portar intr-un singur schimb???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

RUXITA TE INTELEG PERFECT....si pt lali multe , multe...desi daca ai sta de vb cu ea...de fapt se vede si din postari...totulti se pare atat de normal....
intr-adevar...sunt momente in care suntem atat de puternice...si eu am trecut prin situatii similare si...nu simtem nimic..n-am plans...n-am jelit...incat nu mi se parea normal...ma gandeam doar ca n-am timp de asta...ca trebuie sa ma mobilizez si sa dau cat pot...cred ca este reactia noastra de autoaparare...

va bine...insa...in timp...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

hai sa vin cu ceva mai vesel...

am reusit si eu sa ajung la intalneala...ne-am simit f bine...si culmea....vreo ora juma n-am vb deloc de copiii..pana cand a sesizat ,mire(?) acest aspect si a fost ca un bing....si gata......AU REVENIT IN PRIM PLAN...

am cunoscut-o pe alexa...o mami puternica si curajoasa...si ii multumim ca a reusit sa ajunga la noi...( tinem pumnii pt maine)

mie mi-a prins f bine aceasta iesire...chiar avem nevoie de cate o pauza desi...nu stau f relax dupa ce trec 1-2 ore dar....

sa aveti o seara linistita

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am pus cateva poze de azi.
Pt ca Alexa a fost foarte zgarcita cu pozele, cred ca nu stiti ca are niste ochi albastri superbi.

A fost si Evyme dar a tb sa plece pt ca a facut iar Sebi febra. Asteptam vesti!

Si lansez invitatia pt 8 martie, probabil o sa avem nevoie si de o rezervare pe undeva.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am pus cateva poze de azi.
Pt ca Alexa a fost foarte zgarcita cu pozele, cred ca nu stiti ca are niste ochi albastri superbi.

A fost si Evyme dar a tb sa plece pt ca a facut iar Sebi febra. Asteptam vesti!

Si lansez invitatia pt 8 martie, probabil o sa avem nevoie si de o rezervare pe undeva.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

deci...eu sunt muuuult mai slaba

la urmatorul aparat...donez si eu o suma....vad ca numai shtifturi iei =))....meriti si tu ceva mai bun=)))))))))

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Super dragutze sunteti , chiar niste mamici emancipate ,f bine ca ati iesit, face bine la moral

Larisel eu , sincer iti spun ca mi-a placut la nebunie cum ai descris de fete

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Bafta maine Alexa

Mergi la inceput

Astazi ma gandeam ca mi-as dori sa merg la servici(in domeniul meu :d ) , aveam zambetul pe buze gandindu-ma la tinute(Haircut ai vazut ca eu mi-am facut deja stoc de accesorii ) , dar apoi asa m-a cuprins un val de tristete gandindu-ma la cum va arata programul meu de zi cu zi, cand as mai putea sta cu Ariana? ma gandeam ca trebuie sa profit de timpul asta, ca apoi ; un sentiment tare de tristete si goliciune aveam , dar asta e mersul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sa va zic de-o chestie care m-a dat pe spate... nu pot intra in spital in afara orelor de vizita 14-17 si portarul cu care m-am certat mi-a zis ca am nevoie de un permis de vizitator... si pt ca m-am certat cu el mi-a dat voie (asta dupa ora 7 seara)... si ma duc eu frumos la asistente si le intreb de permis de vizitator si alea imi zic ca nu exista un permis al vizitatorului si sa ma descurc cum se descurca pe "romaneste" toata lumea... am ramas proasta, ca nu stiu cum se descurca toata lumea... ma intorc inapoi in salon si le intreb pe insotitoarele de acolo si-mi zic ca e foarte simplu, dai 2 lei la portari si te lasa, dar nu mai mult ca sa nu stric piata!!! Nu mi-a trecut prin cap sa mituiesc portarul!!! Zau!

Dap, si la noi tot cu 2 lei cumperi intrarea in spital. E 'taxa' nationala din cate se pare. Hai sa vedem daca e si internationala... Lore, Simply, Alicredo tot 2 lei e si la voi?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Nyny imi pare rau de febra, ce AB ii face? ciudatica bronsiolita asta, noi am facut prin noiembrie dar nu a fost cu voma; reusesti sa-i dai ceva de mancare?

In primul rand sa nu uit... Sa stapaniti sanatoase jucariile! Totu-i bine cand se termina cu bine pana la urma.

Nici David n-a vomitat de la boala. Spuneam ca am debutat cu o enterocolita... s-a plans de dureri de burtica, a avut cateva scaune mai moi si a facut febra(38,6 -38,7) , dr ne-a prescris printre altele si antibiotic dar a spus sa nu i-l dau decat daca face peste 39. Joi cand s-a trezit din somnul de pranz ardea rau... 39,7 temp. I-am dat antitermic si dupa o juma de ora AB Cedax pe care nu l-a tolerat si l-a vomitat.. din seara aia a inceput sa si tuseasca urat de ne-am mai pomenit si cu bronsolita asta, a mai vomitat si pe urma insa doar din cauza tusei ... Am trecut pe injectabil Ampiplus (ampicilina) , regim pt burtica+debridat si ercefuril+ antitermice, nebulizari.

Daca mananca? Cere.. dar cand ma vede cu castronul langa el parca i se face greata. Il mai pacalesc cu una alta, nu ramane nemancat.

Intrebai daca mai sunt pufi care beau LP... David da.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput