Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !
Raspunsuri - Pagina 10
nyny spune:
Sorina era cat pe ce sa ratez vestea extraordinara. Ma bucur mult ca v-ati mai linistit in privinta tatalui tau. Doamne ajuta in continuare.
Alexa iti urez si eu sa ai succes azi desi nu stiu exact despre ce este vorba. Interviu?Am recuperat capitolul trecut intr-o mare viteza.
Simply nu te mai necaji, asa cum spuneai si tu.. asta este mersul vietii. Traieste clipa!
Am vazut si pozele de la intalneala. Nu stiu ce aparat are Mire dar v-a scos pe toate niste frumoase. Pe Alexa nu o cunosteam nici eu...intr-adevar, te pierzi in ochii ei. Si m-a pus pe ganduri... daca ea a putut veni din alt oras, de ce n-as putea si eu. Important este sa vrei si sa te mobilizezi sa faci ce ti-ai propus. Data viitoare nu mai ratez, am zis... dar nu acum pe 8 ca e ziua Marutzei... data cealalta.
Dupa cum probabil v-ati dat seama azi mi-am facut de cap pe forum. Hai ca o las mai moale de maine...
Gata, ma bag la nani ca la 7 sunt in picioare.
Noapte buna sa avem.
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
neatza fetili,...coffe fierbinte...
cam atat ca-s cheauna rau..am dormit k jiji si atata s-a foit...
sa aveti o sapt frumoasa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Larisel,e o gradi privata?Mi-ai putea da cat costa pentru un copilas acolo la voi?Imi trazneste un gand Mie imi vine mereu sa chicotesc cand povestesti de mandrele tale,mi le inchipui asa poznase si smecheroase Lara |
Da e o gradi privata. Costa 750 ron pe luna la programul 7-17 cu mancare (catering) inclusa. Peste mai platim 40 ron pe luna pentru fiecare optional ales in plus. Deocamdata doar Naty e inscrisa la un optional (dans). Pe Alena am bagat-o la pictura dar nu a inceput inca.
Camera video chiar e super... si nu au avut-o de la inceput ca sa zici ca de asta am ales gradinita.
miremia spune:
Neatza!
Multumim de coffe dece!
Larisel este super ca au camere la gradi, iti ofera un plus de siguranta.
Sa aveti o saptamana minunata fetelor, plina de soare!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Buna dimineata,
Ariana inca mai are febra 38.6 , dar are si un coltisor de masea sus( mai sunt de iesit astia 2 de sus si gata )
Dana si noi tot cu LP suntem(cred ca anul acesta tot pe LP mergem)
Sorina nu stiu cum de am uitat sa spun ca ma bucur de vestile bune legate de tatal tau (Nyny )
Larisel suna tare bine ce spui de gradinita
Nyny aici nu exista taxa de 2 lei , are rost sa mai spun ca zambesc si multumesc non stop cei de aici?!
Dece ati avut o noapte grea?! off e tare rau cand nu te poti odihni
O zi super sa aveti
Simply,mami de fetita frumusica
blue_flower spune:
Buna dimineata si o saptamana buna si usoara sa aveti.
Eu sunt deja la a doua cafea, dar multumesc pt coffee virtuala.
RUX - sa dea Dumnezeu sa se recupereze sotul tau cat mai fara sechele. Nu conteaza daca dureaza 1 saptamana sau mai multe luni, important e sa se recupereze total. Va urez putere.
Cat despre intrarea in spital....probabil nu ai mai fost pusa in situatia asta, dar in nici un spital din Romania nu treci de portar fara bani. Imi aduc aminte ca mergeam la Parhon ca sa imi fac analize si nu imi dadea voie sa intru fara sa dau bani.
Oriunde pt orice, dai bani la portar.
Nu cred ca exista notiunea de permis de vizitator, asa toata lumea care intra in spital e vizitator, nu? adica daca isi iau toti permis de vizitator intra toti oricand? Si orele astea de vizita isi au rostul lor, numai ca la noi sunt conditiile de asa natura ca trebuie sa ingrijesti tu bolnavul, nu doar sa il vizitezi.
Ai grija de tine si de copii!
Simply - tu de la ce varsta vrei sa o dai pe Ariana la gradi? Intentionezi sa mai lucrezi acolo in uk? Pt ca te vad foarte legata de copil....
Ma tot gandesc la marea majoritate a femeilor care traiesc in US, acolo e un fel de moda....mama sta acasa si ingrijeste de copii, iar tatal lucreaza si aduce bani in casa. E idealul ala de familie americana. Care mie mi se pare frustrant, dar..na, asta e parerea mea.
Nyny - e mai bine David?
La Multi Ani pufuletilor care si-au sarbatorit aniversarea in week-end. Sa cresteti mari si frumosi.
Fetelor cu intalnirea - sa va fie de bine. Poate reusim sa rezervam pentru 8 martie din timp, ca va fi nebunie. Sau oricand in saptamana 1-8 martie.
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Simply - tu de la ce varsta vrei sa o dai pe Ariana la gradi? Intentionezi sa mai lucrezi acolo in uk? Pt ca te vad foarte legata de copil.... Ma tot gandesc la marea majoritate a femeilor care traiesc in US, acolo e un fel de moda....mama sta acasa si ingrijeste de copii, iar tatal lucreaza si aduce bani in casa. E idealul ala de familie americana. Care mie mi se pare frustrant, dar..na, asta e parerea mea. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Bineinteles ca vreau sa lucrez, nu degeaba fac scoala aici in domeniul contabilitatii(placerea mea); noi am vrea sa o dam la gradinita din primavara , dar depinde de mai multe variabile
Simply,mami de fetita frumusica
evyme spune:
Neata fetelor!
Intru rapid sa va spun ca Sebi e ceva mai bine, n-a mai facut temperatura... S-a chinuit tati sa-i puna un supozitor vreo juma de ora, dar cand am ajuns eu casa deja incepuse sa-i scada. Am sunat dr de la spital care ne-a vazut vineri noapte si a zis ca 48 de ore de la inceperea AB-ului mai poate face febra, sa o sun azi daca mai face. Vroiam s-o intreb pe Nyny, ca am vazut ca voi ati luat Cedax, ce cantitate v-a recomandat? Noua ne-a zis 3 ml o data pe zi, dimineata si mi se pare ciudat...
Problema cea mai mare (din punctul meu de vedere) este tusea. Are deja o saptamana si nu-i mai trece. Azi noapte l-a apucat la 3 tusea si vreo juma de ora a tusit aproape intr-una Peste zi nu tuseste atat de mult, adica tuseste o data-de doua ori si gata, mai tuseste peste 5-10 min.
Asta e, vedem cum evolueaza... Ce-mi pare rau ca n-am putut sta mai mult cu fetele la intalneala Si sa va spun ca aveam si aparatul foto la mine, dar n-am apucat sa-l scot Si nu era shtift, Dece
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Bineinteles ca vreau sa lucrez, nu degeaba fac scoala aici in domeniul contabilitatii(placerea mea); noi am vrea sa o dam la gradinita din primavara , dar depinde de mai multe variabile Simply,mami de fetita frumusica |
Am o matusa cu 2 copii mici plecata din tara. Verisorii mei au 5 si 7 ani.
Ea a stat acasa pe principiul ca are grija de baieti si sotul lucreaza. Acum ca ambii au ajuns la gradi/scoala, cauta sa se angajeze, dar vrea numai in orele de scoala ale copiilor. Si ii e f f greu, nu se gaseste asa serviciu, ori lucrezi de acasa, ori te duci la voluntariate din alea cu plata orara.....
Ce vreau sa subliniez e ca, cu cat te departezi de job/program, cu atat iti vine mai greu sa revii.
De aia am zis si de femeile americane, ca nu stiu cum reusesc sa stea acasa pana dau copii la colegiu, apoi ce fac? Ca nu mai pot sa se angajeze sau sa faca vreun fel de cariera la 45 de ani.....e un fel de viata ratata, copii oricum pleaca de acasa...ce iti ramane sa faci? Sa iti petreci tot timpul acasa si seara cu barbatul din dotare....sau voluntariat.
Oricum, cred ca vei alege cel mai bine pentru Ariana si pentru voi doi.
Am vazut pozele de la ziua de nastere a Arianei, foarte frumoase. Sa va traiasca printesa!