Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sorina si eu am uitat sa-ti zic ca ma bucur enorm de vestea cea buna!

Simply draguta de tine, eu apreciez mult cum te descurci tu si cu Ari si cu scoala.

Evyme ma bucur ca Sebi e mai bine.

BF poate faza cu mamicile in US este si pt ca acolo nu prea iti permiti sa iti iei o bona, iar liber de la job ai doar o perioada f scurta (o luna sau ceva de genul).
Parerea mea (puteti sa dati si cu rosii daca vreti) este ca uneori este mult mai dificil sa ai grija de copii si de casa decat sa mergi la birou.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

BF multumim de aprecieri

Eu oricum , nu sunt genul care l-ai descris tu(american) ; pt ca pe mine ma intereseaza si viata mea profesionala, eu am lucrat 4 ani in domeniul contabilitatii in Romania, dar aici nu am lucrat inca(am fost in concediu de ingrijire copil , timp in care m-am ocupat si de viata mea profesionala, adica ce imi trebuie ca sa pot lucra in domeniul in care imi place,ca urmare mi-am luat o diploma de limba -CAE-si am inceput AAT -conta) ; eu sunt in cautare de job de mai bine de 2 luni, dar cum nu am experienta aici e mai complicat(plus aici iti trebuie permis de munca, pe care abia l-am obtinut). Lucrurile nu sunt asa usoare intr-o tara straina ca depinzi de mai multe lucruri, iar noi suntem aici doar de 2 ani , dinainte sa se nasca Ariana)

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Nyny

Danasor, si bobi mai papa LP si o sa-i mai dau cat o sa vrea ea.

Am tot incercat sa recuperez dar mai am doua capitole.

Si am tot intrat sa vad ce face Tomaca, ne-a lasat cu ochii in soare, cred ca-si face deja bagajele :D Altfel ar fi intrat...zic eu..

Ma bucur ca pufiisunt mai bine, imi pare rau sa aud de antibiotice.
Pediatra mea u da antibiotic decat daca trec 72 de ore cu febra galopanta si greu de tinut in frau sau daca faci anazile si reiese ca e o infectie, altfel nu. Bobi a stat 5 zile cu febra si din toate partile auzeam: "da-i AB!" si nu i-am dat,am preferat s-o intep sa vedem ce iese la analize intai, apoi AB. Nu a fost cazul, Multumim Lui Dumnezeu!

Acum e bine, dar face niste crize de nervi de ma sperie!
Daca nu fac ce vrea ea tipa si plange pana cand nu maipoate si parca intra in sevraj, tremura toata, ma sperie. E normal???

Simply, ma tot tin sa-ti spun, eu ii dau ou de tara fiert molcutz iuriei, ii place la nebunie, mai nou cumamaliga. Ar manca in fiecare zi..

Si da, mi-e greu si mie sa ma inorc la serviciu, ma paste asa o depresie pe motivul asta...mai ales ca n-o sa mai pup somn la pranz , numai asa imi incarc bateriile, altfel nu prea rezist, sunt o lesinata dupa amiaza si ma enervez mai usor..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply draguta de tine, eu apreciez mult cum te descurci tu si cu Ari si cu scoala.

Parerea mea (puteti sa dati si cu rosii daca vreti) este ca uneori este mult mai dificil sa ai grija de copii si de casa decat sa mergi la birou.

_

Mirela iti multumesc, esti prea dragutza . Eu nu dau cu rosii pt ca si eu sunt de aceeasi parere, mai ales cand iti cresti copilul singur fara nici un suport si trebuie sa faci fata la tot, atunci cand esti bolnav sa nu poti sa stai sa te refaci(asa cum ai face-o daca ai avea un ajutor) etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

_

Mirela iti multumesc, esti prea dragutza . Eu nu dau cu rosii pt ca si eu sunt de aceeasi parere, mai ales cand iti cresti copilul singur fara nici un suport si trebuie sa faci fata la tot, atunci cand esti bolnav sa nu poti sa stai sa te refaci(asa cum ai face-o daca ai avea un ajutor) etc....

Subscriu!
Cand am pazit-o pe bobi 3 nopti si 3 pranzuri sa nu faca febra am crezut ca o sa cad pe jos de obosita ce eram, daca nu era soacra-mea sa ma ajute nu stiu cum se termina!
Asa ca...jos palaria pt fetele fara ajutor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mie mi se pare ca e CEA mai grea slujba ever sa stai sa ai grija de copii, chiar daca sunt ai tai, mai ales daca sunt mai multi.
Dar de aia s-au inventat bonele, cresele, gradi, nu?
Ca sa nu ajunga mama surmenata si pe jos de oboseala. E crunt.
Eu personal nu rezist daca nu dorm. Chiar nu rezist. Sunt f irascibila, nu pot sa ma concentrez la nimic, e horror.

Eu am zis mai mult asa, ca exista persoane care aleg sa faca asta in viata, e alegerea lor, dar e al naibii de greu si te trezesti dupa 18 ani ca ai ramas singura, anyway.

Simply, dar parintii tai sau socrii nu pot veni din cand in cand sa stea cateva saptamani cu voi? Sa te mai ajute?
O data la 2 luni vine careva 2-3 saptamani....e ceva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Eu am zis mai mult asa, ca exista persoane care aleg sa faca asta in viata, e alegerea lor, dar e al naibii de greu si te trezesti dupa 18 ani ca ai ramas singura, anyway.

Simply, dar parintii tai sau socrii nu pot veni din cand in cand sa stea cateva saptamani cu voi? Sa te mai ajute?
O data la 2 luni vine careva 2-3 saptamani....e ceva...

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
tocmai in ideea asta am spus ca si noi trebuie sa facem pt noi ceva, ca peste vreo 20 de ani cand Ariana va pleca noi 2 vom avea 40 si ceva si atunci noi sa ne continuam viata de cuplu , gen iesiri undeva, sa putem sa lucram , sa ne traim viata fara sa o incarcam si pe ea(care va fi la inceput de drum in viata)

Parintii mei lucreaza (au 49-52 ani) deci nu pot pleca de la servici, iar socrii au peste 60 de ani si au grija de o bunica de a sotului care are 80 si ceva....deci suntem pe cont propriu , nu e un lucru imposibil, dar nici usor , ideea e ca ne bazam mai mult unul pe altul si ca impreuna facem o echipa si mergem inainte indiferent de ce e, ce e mai greu e luarea deciziilor(ca niciodata nu stii daca ceea ce decizi va fi sau nu ok....cum e cazul Tomacai acum )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Neata fetelor!
Intru rapid sa va spun ca Sebi e ceva mai bine, n-a mai facut temperatura... S-a chinuit tati sa-i puna un supozitor vreo juma de ora, dar cand am ajuns eu casa deja incepuse sa-i scada. Am sunat dr de la spital care ne-a vazut vineri noapte si a zis ca 48 de ore de la inceperea AB-ului mai poate face febra, sa o sun azi daca mai face. Vroiam s-o intreb pe Nyny, ca am vazut ca voi ati luat Cedax, ce cantitate v-a recomandat? Noua ne-a zis 3 ml o data pe zi, dimineata si mi se pare ciudat...
Problema cea mai mare (din punctul meu de vedere) este tusea. Are deja o saptamana si nu-i mai trece. Azi noapte l-a apucat la 3 tusea si vreo juma de ora a tusit aproape intr-una Peste zi nu tuseste atat de mult, adica tuseste o data-de doua ori si gata, mai tuseste peste 5-10 min.
Asta e, vedem cum evolueaza... Ce-mi pare rau ca n-am putut sta mai mult cu fetele la intalneala Si sa va spun ca aveam si aparatul foto la mine, dar n-am apucat sa-l scot Si nu era shtift, Dece

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

Eu cand m-am plans de tuse pe timpul noptii la pediatru (tura trecuta) m-a intrebat daca nu am igrasie in camera unde dorm fetele. Asa ca ajunsa acasa am mutat mobilele si ce credeti c-am gasit... mucegai .

Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lorex Si Naty mai face crize de nervi de strange pumnii si tremura. Dar parca s-au rarit dupa 2 ani... Normal totusi nu cred ca e. In cazul nostru cel putin, ma simt vinovata, responsabila de "firea" irascibila a fiicelor. Le-as duce la psiholog daca mi-as permite si m-as duce si pe mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

lorex Si Naty mai face crize de nervi de strange pumnii si tremura. Dar parca s-au rarit dupa 2 ani... Normal totusi nu cred ca e. In cazul nostru cel putin, ma simt vinovata, responsabila de "firea" irascibila a fiicelor. Le-as duce la psiholog daca mi-as permite si m-as duce si pe mine.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Si Ariana are momente cand reactioneaza asa, cand nu ii iese ceva la puzzle sau alte imprejurari; eu spun ca e din cauza ca nu stiu sa se autocontroleze, cred ca e o etapa pana cand vor invata sa se autocontroleze, vor invata sa isi gestioneze sentimentele, pana cand vor invata ca unele lucruri nu merg numai cum vor/gandesc ei.

Mergi la inceput