Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Ruxita acum am aflat si eu de problemele voastre.Multa putere si noroc sa intrati cat mai repede in normal.Problema voastra ar fi parut inca si mai grava daca nu aveai atitudinea asta.Bravo tie si jos palaria si de la mine

Larisel si Miru e cu tuse,tot cu prospan picaturi dar facem aerosoli de 3 ori/zi cate 12 picaturi.Am noroc ca ei ii place tare sa faca aerosoli si ii pun mascuta si sta singurica
.Dar sirop nu-i dau tot prospan ci stodal si sirop de patlagina.Plus ceai de potbal si scai vanat-e destul de placut la gust adica nu e gretos ca ala de ceapa(pe care pana acum mi l-a acceptat f bine dar acum a zis un pas hotarat)
cat despre faptul ca in 7 zile nu i-a trecut inca nu trebuie sa intri la cine stie ce ganduri negre.Unele secvente de tuse pur si simplu nu dau duse cu una cu doua.Dintre siropurile astea clasice de tuse gen eurespal.. ii dai ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Servici usor sau relaxare placuta?... Nu stiu cum sa-ti urez.

Din pacate nu mai sunt in relaxare la birou... asta era pe vremea cand dadaceam fetele si abia asteptam sa ies. Acum stau ca pe ace si astept cu nerabdare sa vina vremea sa fug la ele... petrec foarte putin timp cu ele si nici ala de calitate (ba masa, ba baie, ba somn) ...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

A fost o gluma proasta. Sigur ca cel mai bine e acasa langa puisori.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

dastefa Sunt un pic ingrijorata cu tusea datorita istoricului... Dupa o raceala cam cu 3-4 saptamani in urma care a fost insotita doar de muci si tuse (nu febra, nimic la plamani etc), tusea nu apucase sa treaca de tot (dadusem Stodal 1 saptamana si aerosoli cu prospan pe apucate) si a venit a doua viroza cu muci si tuse productiva (de data asta nu am mai ajuns la pediatru si am aplicat tratamentul deja stiut, doar ca in loc de stodal am dat Humex expectorant timp de 7 zile si aerosoli zilnic 6 zile). Pe noi stodalul niciodata nu ne-a ajutat, dar l-am dat ca dee, e natural. Desi mi se pare multa medicatie, o sa ii mai dau si siropul de prospan (pt ca o deranjeaza tusea - vomita, se trezeste din somn, ne sperie si pe noi cu sunetele infioratoare ) si daca nu cedeaza o duc la dr. Alena a scapat de tuse cu Humexul asta in 5 zile, dar Nataliei doar i s-a redus putin periodicitatea. Sa nu mai zic ca ma streseaza si faptul ca o duc la gradi cu tusea asta si ii dau tratamentul si acolo si trebuie sa dau explicatii de fiecare data ca doar tuseste si nu are ceva mai grav etc.

Insanatosire grabnica si voua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Servici usor sau relaxare placuta?... Nu stiu cum sa-ti urez.

Din pacate nu mai sunt in relaxare la birou... asta era pe vremea cand dadaceam fetele si abia asteptam sa ies. Acum stau ca pe ace si astept cu nerabdare sa vina vremea sa fug la ele... petrec foarte putin timp cu ele si nici ala de calitate (ba masa, ba baie, ba somn) ...

A fost o gluma proasta. Sigur ca cel mai bine e acasa langa puisori.

Eu nu am luat-o asa... ca pe o gluma... Mai ales ca pe vremuri chiar era o relaxare serviciul asta al meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lore da, asa cum ti-au zis fetele, nebulizatorul il folosim pt aerosoli.

Nyny pai incerc sa-i rezist desi ma apuca rasul cand o aud cum zice chisss din tot sufletul. Noi nu mai avem duck tv-ul pt ca n-am instalat digi-ul inca, oricum ne ajung dsney channel, minimax si youtube-ul pana peste cap. Pup bolnaviorii!

Larisel lucrezi in fiecare duminica?

Ma duc sa ma vad cu fetele.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Sa va simtiti bine la intalnire. Noi stam aici cuminti si asteptam pozele..

Mergi la inceput

Larisel voi traznai nu faceti? La ce prostii se mai indeamna gemanutele ? Hai, baga repede ca tot esti la serv si ai timp...

Dastefa sanatate pt Miru. Si voi cu tuse? Oare e vreun puf care nu bate toba?

Evyme Sebi cum mai e?... Lorex, Bobitza?

Mergi la inceput

Si ca sa-mi fac de cap pana la sfarsit m-am uitat si la poze frumoase cu printese si cavaleri:

Ariana o finuta ca si mama ei.. si Mara, fetita cu codita impletita.. la fel de delicata, cum cineaza cu partenerul ei de shotii Yannis... si Tudor care s-a integrat perfect in gashca.

Mergi la inceput

Traznai? Sincer nu prea apuc sa le vad... traznaile, ca nu prea stau mult cu fetele. In schimb negarile si incapatanarile si inadinsurile sunt prezente la tot pasul. Cand reusesc sa le zic calm ce astept de la ele si ele raspund in consecinta, adica se conformeaza si fac intocmai cum le cer sau vin cu coada intre picioare sa cera iertare, adica "tzmocaie" un pup. Daca am ridicat vocea, ele plonjeaza pe burta, dau din picioare, ma sau se lovesc, arunca lucruri din mana etc. Odata la gradi Naty s-a suparat ca i-am scos sosetele groase (puse peste cele subtiri de interior) si cand am intors capul sa le bag geanta in dulap a plonjat pe burta in baltoaca de pe jos (era taman o zi din aia cu zapada). Si asistenta s-a minunat de "razgai", desi e zilnic partasa la multe fitze... cum singura mi-a spus. Deci fitze si figuri la greu si daca cumva nu le faci pe plac iese urat, ceea ce se si intampla pt ca nu vreau sa "cedez" la toate ideile lor...
La gradi cica Naty e cuminte si nu pune probleme, ba chiar isi da jucariile, dar Alena e cu baietii si cica le face fata (ii impinge, ciupeste, se alearga cu ei), nu da niciodata jucariile ei, participa si e atenta la activitatile de acolo. Eu sunt multumita de ambele .
Acasa in schimb isi dau in petic amandoua... rar se joaca impreuna, frecvent se bat, imita, ciupesc, smulg jucarii, sunt geloase una pe alta si mai ales pe atentia noastra, joaca teatru ca sa o certam pe cealalta cand nu suntem pe faza, chestii din astea de nu imi vine sa cred... sunt chair rautacioase uneori... Cand le intrebi "cine ti-a facut asta?" ele raspund invariabil Alena: "Tatalia" iar Natalia: "Alela" .
Dar in momentele lor bune se joaca frumos, au preocupari si de fetite gen privit in oglinda, preferinte vestimentare, invelit si leganat bebei. Si-au dat drumul si la vorba, Naty mai mult dar vine si Alena din urma... Cu Naty am numarat impreuna acum cateva zile de am ramas masca: unu, doi, tei, patu, tzintzi, for, faiv ... M-a mai impresionat deosebit o data afara... Venea un caine spre noi, mi-a sarit in brate, si mi-a zis: mami...caine...fica... Are notiuni de frica? Eu nu am invatat-o . Acum incerc sa le invat nume, Naty coopereaza, Alena mai putin. Dar are alte talente... face incastre si puzzle-uri foarte rapid pe baza de memorie, nu sunt grele dar e nevoie de indemanare si ea potriveste piesele fara sa intre unele in altele ci in functie de locul lor final ...
Sunt 2 fiinte si firi foarte diferite... Alena e foarte activa, intruna se preocupa de ceva, nu are stare deloc. Naty in schimb e mai lipicioasa, s-ar tot perinda prin brate, s-ar tot giugiuli. Ba chiar in loc de la revedere si-a pupat un coleg de gradi pe gura ...

Ar mai tot fi de spus...nenumarate... Nu stiu de ce traznai nu-mi vin in cap acum ...

Mergi la inceput

Nu stiu daca v-am zis... e o chestie la gradi care imi place maxim. Au camere montate in toate salile (4) si ne vedem copiii vad non-stop: la masa, la somn, la joaca (toate activitatile oricum se desfasoara in Aaceeasi sala). Nu am eu timp sa privesc continuu dar e bestiala senzatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Larisel ce frumos scrii tu de fete.Abia asteptam sa mai aflu ce mai fac.Cat despre camerele video-super.Iti dau senzatia ca poti controla cat de cat lucrurile,ca nu se intampla lucruri pe care educatoarea/ingrijitoarea ti le ascund.Si le vezi cum se manifesta si in relatie cu altii,cum interactioneaza cu copii
cate un pt tine si pentru fete

Mergi la inceput