Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Am vazut ca s-a discutat de ulei de peste. Eu am incercat sa-i dau acum vreun an de la Lysi si nu mi-a luat decat vreo 3 zile dupa aceea nici nu a mai vrut sa puna gura pe el....sincera sa fiu nici eu nu l-as fi inghitit. Dar am gasit omega 3 pt copii, capsule masticabile si le-a luat f bine (acestea sunt http://farmaciaverde.util21.ro/produs_6465_omega-3-kids-co.html). I-am dat 2 cutii cu pauza intre ele. Aveti idee cat ar trebui dat? Se face cura de 3 luni si apoi pauza?

In legatura cu laptele...eu ii dau LP seara la culcare (cand nu a mancat f bine la cina), tot Nan 2+ (ca la maternitate cu Nan lucrau si nu i l-am schimbat) iar dimineata ii dau LV cand mananca lapte cu cereale sau cu paine si dulceata, dar am LV de la tara. Eu nu ii mai dau masa doar de lapte.

Ma bucur sa vad ca pufii bolnaviori se simt mai bine!

Nyny ma bucur sa aud ca scapati de branula. Nici nu vreu sa ma gandesc cum a fost!

Simply bafta la examen! Stii ce se spune, ca visele sunt pe dos. Noi ne-am simtit tare bine, multumim de intrebare. Ieri cand plecasem Alex se tot plangea in masina "munte iau" (munte vreau). I-a placut ca a fost zapada multa si soare. S-a dat cu tatal lui cu colacul si cu snow-mobilul si i-a placut la nebunie. L-am plimbat si cu sania trasa de cai si s-a plimbat putin si calare si a fost f incantat ca pana acum a vazut doar caluti de jucarie.

Dastefa felicitari pentru primul dinte cazut! Ce ii pui sub perna? Banuti sau cadou? Eu auzisem de la colegele cu copii mai mari ca pun un banut.

Larisel foarte frumos la voi la gradi (cu asistenta permanent in gradi si cu camere) si mi se pare ok la pret. La noi la singura gradi particulara costa intre 900 - 1000 ron/luna cu 2 mese si 2 gustari (au ei bucatarie). Daca copilul lipseste nu se platesc mesele ( se plateste taxa lunara care anul trecut era 350 ron)

Ruxita felicitari pentru modul in care gestionezi situatia!
Iar cu taxa la portar....cand m-am operat am avut si eu un conflic cu unul ca nu erau ore de vizita si voia sa il dea pe sot afara (desi nu era in salon, ci stateam pe hol) si dupa ce l-am facut cu ou si cu otet (in limitele bunului simt...ca doar sunt o doamna) camd am iesit de la reanimare imi zambea de numa, numa. Pe mine m-au omorat taxele de asistenta (10 ron/zilnic la fiecare si erau 2 dimineata si 1 seara....), dar asta-i tara noastra!
Multa putere sa treci peste toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Deci am luat-o razna, stau de vreo juma de ora si ma uit dupa hoteluri in Grecia. Eu vreau in vacanta! Vreau soare, mare si liniste!
Am gasit un super hotel, cel putin in poze arata bestial, consortul zice ca sa fac rezervare , acu ramane sa conving mama sa mearga cu noi.
Of,....vreau in concediu!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Pai si de ce ai luat-o razna??? Oamenii prevazatori isi fac rezervare din timp
Unde vrei in Grecia, insule sau in nord?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ce parere aveti de ciorba de pleuroti pt spital?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ce parere aveti de ciorba de pleuroti pt spital?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ciorba n-am mancat niciodata dar pleurotusii imi plac. Si am inteles ca ciupercile sunt singurele care isi pastreaza calitatile chiar si dupa ce sunt gatite.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LA MULTI ANI, DAVID, LUPTATOR MIC!

Sa fii sanatos si tare, tare fericit.
Lali, pun si eu flori in buchetul mare pe care ti l-au oferit fetele azi Esti o mamica de nota 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI DAVID, mare luptator !!!

Sa ai o copilarie frumoasa in ciuda tuturor problemelor intampinate pana acum,
sa-ti uimesti parintii in fiecare zi cu progresele tale,
sa fii sanatos sii...
un pic mai mancacios.

pt mamica ta speciala.

Mamica fericita de Mara si de David

multumim frumos! Sa stii ca eu daca sunt patita urez la orice gravida un bebe sanatos si mancacios...sunt cu sechele..ce sa-i faci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, David!

Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos, si sa aduci numai bucurii parintilor tai minunati!

Lali....

Sorina, mami de Diana si Iris

multumim frumos! Ne aduce numai bucurii...in afara orelor de masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lali cinstea!
Ati petrecut frumos de ziua puiului?

Eu am facut un chec cu afine, e in cuptor, sper sa iasa ceva.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

LA LULTI ANI, FEBELTEA MEA MICA...sa cresti mare si sanatos ...sa rezisti la tot ce-ti poate face rau si sa ai intelepciunea de a depasi toate momentele grele ale vietii....

mami de david ....tie si lui tati lui multe, multe imbratisari...tot respectul din partea mea ca ati fost puternici de la inceput si ...o tineti tot asa...aveti niste obrajori rosii...cei mai frumosi...si sper din tot sufletul sa fie sanatos...astya e cel mai important....ca ministru...vedeti voi pe urma daca o sa-i placa...

sa fiti cu totii fericiti

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

multumim frumos!...wow...te-ai intrecut in culori...nu stiam ca David e flebetea ta...i-am transmis imbratisarile si lui tati de David si a fost tareeee multumit...cica mai vrea...

ce ministru...cred ca iese dansator...la noi in casa cum e pus TV-ul pe MTV, david toata ziua danseaza...are niste figuri pe el....te strici de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

La multi ani David, si multa multa sanatate! Si sa fii o bucurie zilnica pentru parintii tai! Si "problemuta" ta sa fie de fapt punctul tau forte! si multe alte chestii normale de copii - sa cresti mare si frumos si destept si voios!

Iar mamei tale un brat de si imbratisari!

Mergi la inceput