Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !
Raspunsuri - Pagina 16
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Cafelutza e servita! Am comis-o si eu ieri, daca tot nu reusesc sa ajung la intalnirile din bucuresti...m-am gandit ca macar la buzau s-o comit...am iesit la panz la masa cu doua prietene vechi...si taare bine a mai fost! Simply....pup mamica documentata si puternica, si pe printesa-fluturas, sa-i iasa mai repede si cat mai fara durere molarii! Cum se mai simte azi? A mai trecut febra? O zi frumoasa sa aveti ...eu am gatat cafeaua, si ma apuc de rutina. Sorina, mami de Diana si Iris |
Multumim de cafelutza
Ariana e tot cu febra, nu mare , oscileaza , seara ajunge la 38.6 ziua e la 36.8-37, 37.5 ; aseara nu prea am dormit, s-a tot trezit dupa apa, cred ca are gatul uscat si a si inceput sa tuseasca; am luat ceva siropel, sper sa ii treaca repede .Multumim de intrebare
O zi frumoasa si tie
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
citat din mesajul lui larisel Neatza si multzam pt cafelutza sorina ... Azi fetele nici nu m-au bagat in seama dupa ce le-am echipat de interior la gradi... Cu chiu cu vai am obtinut o bezea ... Sunt haioase cum isi ridica manecile singure sa arate asistentei manutele, cum isi baga lanterna in gura si deschid larg gurita pt control... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
simplicity spune:
citat din mesajul lui atlantique Buna dimi! Multumim de cafea Sorina ! Noi am ajuns aseara tarziu si acum am program administrativ, splat, curatenie, pregatit masa si iesit cu puiul la zapada. Sa vad ce reusesc sa fac ca eu nu sunt chiar asa de organizata si rapida ca unele fete de pe aici. Revin dupa amiaza cand doarme puiul, daca pot. Sa aveti o zi frumoasa! |
Bine ati revenit :) . Cum v-a fost weekendul?
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Simply,mami de fetita frumusica |
Larisel - sa inteleg ca le controleaza in fiecare dimineata? Inseamna ca au asistenta medicala permanenta la gradi?
Asta e super. Nu stiu daca toate gradi au control zilnic.
Si ce se intampla daca au rosu in gat? Ti-o da inapoi acasa?
simplicity spune:
eu am bagat o tava de fornetti la cuptor, sa vedem ce o iesi (sa stiti ca functioneaza planul cu dulcele , ma simt mai bine ) . Trebuie sa ma bag la invatat ca Ari doarme, am visat ca mi-am picat examenul si am inceput sa plang de numa deci musai cu burta pe carte
Ruxita , , sa ai o zi linistita si fara evenimente neplacute
dastefa spune:
hai sa va povestesc rapidut ceva
ieri i-a cazut Dariei primul dintisor.Era la gradi
cand am luat-o era informata despre cum sta treaba cu zana maseluta
si a inceput ea sa ma intrebe da mie ce mi-a adus dar cand vine.A avut o grija toata dupaamiaza.Si-a pus dintisorul sub perna iar dimineata s-a trezit de pe la 6.30(cand ea cu greu se da sculata la 7).A dormit cu o grija.Eu care ma trezisem doar cu f putin timp inaintea ei nu am mai apucat sa-i pun in locul dintisorului cadoul de la zana...
nu va pov ce dezamagita era dimineata.Cu greu am reusit s-o consolez
si doar cu incurajarea ca sigur zana va veni dar nu a avut timp azi noapte bla,bla
tomaca spune:
citat din mesajul lui dastefa hai sa va povestesc rapidut ceva ieri i-a cazut Dariei primul dintisor.Era la gradi cand am luat-o era informata despre cum sta treaba cu zana maseluta si a inceput ea sa ma intrebe da mie ce mi-a adus dar cand vine.A avut o grija toata dupaamiaza.Si-a pus dintisorul sub perna iar dimineata s-a trezit de pe la 6.30(cand ea cu greu se da sculata la 7).A dormit cu o grija.Eu care ma trezisem doar cu f putin timp inaintea ei nu am mai apucat sa-i pun in locul dintisorului cadoul de la zana... nu va pov ce dezamagita era dimineata.Cu greu am reusit s-o consolez si doar cu incurajarea ca sigur zana va veni dar nu a avut timp azi noapte bla,bla Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Felicitari! Ati marcat un moment important. Micuta ta a facut primul pas spre maturizare.
Ce draguta trebuie sa fi fost. Ii va trece dezamagirea cu siguranta cand va vedea ca zana tot o sa vina, doar a fost prinsa putin in trafic cu vremea asta
PS Initial am avut impresia ca vorbesti despre Miruna si eram
adina_bulina spune:
La mul#539;i ani, David! (am vrut sa ī#539;i spun si online) va pupam!!!
La mul#539;i ani (cu īntārziere, scuze) tuturor pufilor care si-au serbat ziua, sa ne traiti si sa ne face#539;i zilele frumoase!
Noi va mul#539;umim pt urari, din inima!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
blue_flower spune:
Deci am luat-o razna, stau de vreo juma de ora si ma uit dupa hoteluri in Grecia. Eu vreau in vacanta! Vreau soare, mare si liniste!
Am gasit un super hotel, cel putin in poze arata bestial, consortul zice ca sa fac rezervare , acu ramane sa conving mama sa mearga cu noi.
Of,....vreau in concediu!!!
miremia spune:
citat din mesajul lui blue_flower Deci am luat-o razna, stau de vreo juma de ora si ma uit dupa hoteluri in Grecia. Eu vreau in vacanta! Vreau soare, mare si liniste! Am gasit un super hotel, cel putin in poze arata bestial, consortul zice ca sa fac rezervare , acu ramane sa conving mama sa mearga cu noi. Of,....vreau in concediu!!! de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Pai da PM cu linkul si altora care cauta.:D
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)