La Multi Ani Maria, Lucas!!! Fluturasi 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata de la Londra unde-i soare si frumos

Cafea vreti ? eu mi-o bag acum sub nas si apoi o iau din loc, ca-i prea frumos sa stau in casa

Piscoata sta in patut si se joaca frumos momentan, cand nu o mai vrea si o protesta o dau jos si trebuie sa fiu cu ochii dupa ea deci sa scriu repede ce am de spus pana nu incepe nebunia

Madutza ne-am gandit cum facem ziua Sophiei, desigur la restaurant ca nu am chef sa gatesc eu nimic, s-ar putea sa fim mai multi si nu ma tine spatele sa stau 2 zile si 3 nopti la gatit in bucatarie, plus ca vreau sa fiu si eu elegantzoasa si sa ma urc pe tocuri, sa il bat pe spate pe domnu sotz, ca-s mai intalta decat el daca ma urc pe tocuriDeja imi caut de imbracat , la fel si piscoatei, de asta mai mereu sunt pe afara pe la shopping, ma uit, analizez ce si cum sa ne imbracam azi vreau sa ajung in centru pe Oxford street , ca nu se compara cu cate magazine am eu in cartier, acolo-i raiul shoppinguluiiiiiiiii Te-am mai intrebat, cand vii la Londra ?

Roxy, foarte frumos v-ati distrat si sarbatorita e o dulce si o ochioasa scumpa tortul cred ca a fost deliciosssssss ...si nu , nu sunt suparata oe nimenim, de ce as fi... nu mi-a dat nimeni motive si oricum am spus sa le dau cu flit la unele chestii care ma mai supara stii tu bagarea de seama e numa vinerea si eu nu-s acasa glumesc, chiar nu am nimic cu nimeni... poate doar cu tine ca nu vii la Londra la o cafea ?

Lalely dupa cum spuneam mai sus , nu-s suparata deloc, am sa imi pun o noua semnatura cand oi fi din nou gravidoasa

Yasmi super pozele, frumos Lucuta cu motul lui si tortul a fost supero feliuta mai ai si pentru mine?

S-a plictisit maimutel in patut, ia sa ne mai dragalim putin si apoi sa vedem ce facem, o luam din loc cred, dar mai intai sa imi terin cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed acum am vazut PM-ul dar sa stii ca deschid pagina si imi apar o multime de chestii numai filmul nu de ce oare?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

netza pe la pranz...
de azi mari e in vacantza o saptamana... si am dormit...pana la 9..ora noastra, nici nu stiu cand a plecat husbandul la lucru
yasmy, ti-am lasat comentarii la poze, sa-ti traiasca copilasii, ai putea sa mai faci ca-ti ies tare bine
roxy, pup, cred ca e la moda martipanul ca se pot modela diverse figurine din el, se poate colora in n culori, nu cred ca-l foloseste nimeni ca-i gustos... eu una nici nu-l pap.
alehiam, bafta si tie la munci!
strumph spor la shopping, sa gasesti ceva mumos-mumos!
mada, multam pt cafea!
viss negul l-a cauterizat cu azot lichid si dupa am fost pe afara, nu am observat sa aiba ceva de la degetel... a fost maraita saracutza zilele astea ca are trei masele care au spart.

Mergi la inceput

http://www.16mm.it/video/16mm/gia45nni/SMS_2266.shtml
roxy, ia vezi, merge asa...?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

http://www.16mm.it/video/16mm/gia45nni/SMS_2266.shtml
roxy, ia vezi, merge asa...?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

da, a mers. dar ce film este asta? asa scurt? sau este facut asa intre ei, intre prieteni oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Viss...comentariile le-am dupa...deci dorul exista deja..
Delia..am salivat la torturile tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna dimineata! am vazut pozicii superbe abia astept si eu motul, superbii Lucas si Anastasiace mi-AU PLACUT TORTURILE,din cate stiu eu la patiserii se face martipanul din zahar pudra si mai ceva parca unt,sunt filmulete pe you tube cum se facesa inteleg ca Lucas a ales papiota? mare dizainer faci din el

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

strumphitza as da o fuga pana la Londra. daca era mai aproape veneam cu trenul repejor, pana venea sotul de la serviciu eu eram acasa inapoi
bine ca nu esti suparata...atunci astept noua ta semnatura cu si eu vreau asa o semnatura

am vorbit cu sotul zilele trecute si el zice ca gata, peste o luna doua ne apucam de treaba pentru bb2 dar sincer...nu ma simt pregatita inca, nu ma simt si gata....este foarte solicitant asa cu un bebe apai cu 2 asa mici....sau eu cu burtica si Anastasia mica...nu stiu, i-am zis ca mai stam putin.

Mergi la inceput

Lalely, multumesc
roxy, da cred ca e facut intre prieteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza girls! (Asa, mai la pranz)
Vreau sa spun si eu La multi ani lui Lucas si Mariei de Happi!
Sa fiti sanatosi si frumosi!

Noi ne-am intors de la parintii mei. Acum Daria este racita. In weekend am insistat sa o plimbam cu saniuta, iar sotul tot imi spunea sa nu o scoatem ca e frig etc. Dar eu am nu am ascultat si m-am dat cu Daria cu sania. Ei ii placea si radea, probabil a inspirat aer rece pe gura si a racit. Acum ne luptam cu mucii. Nu putea fi ea singurul copil neracit iarna asta, nu?
Acum actionez cu Panadol la 8 ore, apa de mare in nas si aspirat, tantum verde in gat. Pivalone pun doar seara la culcare. Mucii sunt grosi, nu curg. Ar trebui sa pun altceva sau Pivalone mai des?

Mergi la inceput