Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***400***
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Anamariame, e totala Eva !! si Ada isi tot face lista de invitati pt petrecere, bine,dupa ea am inchiria un restaurant la cata lume invita
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Nu. Dar vezi ca scrie pe ele.
Citat: |
citat din mesajul lui novus Nu m-a mai intrebat nimeni : Aluat - 500 g faina, 1 lingurita amoniu, 4 linguri smantana, 4 linguri zahar, 1 ou , 1 pachet unt Umplutura - 1 kg branza de vaci + 2 galbenuse + 4-5 linguri zahar Iasa delicioasa Am si eu o dilema cu legumele congelate : tre' sa le decongelez inainte sa le pun in tigaie ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Nu. Dar vezi ca scrie pe ele.
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Da, scrie ca se pun in tigaie bla bla dar eu cum sunt experta m-am gandit ca iar patesc ca la spanac : am luat eu o data spanac congelat, ok, scria acolo ca pui lapte la fiert si apoi pui spanacul , au uitat sa mentioneze ca trebuia tocat inainte , nu va spun ce laturi de porci am facut
Ce faci doamba Monnvas ?
anamariame spune:
Novus, legumele se pun in tigaie direct congelate, se fac foarte usor, tocmai de aia, le rastorni, pui condimente si-s gata! Gina, arpacasul eu il puneam la fiert fara nicio pregatire prealabila. Insa il gateam pt dieta, habar n-am daca merge cu peste.
novus spune:
Neata !!!
Dupa cum v-am obisnuit, cafeaua e gata, avem si omleta langa !!
Eu merg la 09.30 la coafor (imi era teama ca nu ne trezim si am pus ceasul dar n-a fost nevoie, a avut Ada grija de mine sa nu intarzii ) si apoi vin sa o preiau pe Ada sa mergem la locul de joaca
Sa aveti o sambata frumoasa !!
Monnvas spune:
Neata! Io vreau cafea, io vreau cafea!
Raul meu nu era „cu ochi”, ca tocmai venira uratii. Medicul meu de familie zice ca ar fi un reflux, cum au avut si bebeii nostri (unii dintre ei). No, sa fie la el acasa!
Weekend placut si sanatate bolnaviorilor!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Nu m-a mai intrebat nimeni : Aluat - 500 g faina, 1 lingurita amoniu, 4 linguri smantana, 4 linguri zahar, 1 ou , 1 pachet unt Umplutura - 1 kg branza de vaci + 2 galbenuse + 4-5 linguri zahar Iasa delicioasa Am si eu o dilema cu legumele congelate : tre' sa le decongelez inainte sa le pun in tigaie ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novusel. pai esti avansata rau daca faci si foile by yourself! Eu folosesc foi de placinta din comert.
Mai poti pune la umplutura stafide si/sau coaja de portocale. Ultima data cind am facut, am dat pe razatoare si un caalup mare de telemea nesarata si a iesit nemaipomenitl avea gust de vargabeles (nu stiu daca am scris bine).
Eu nu decongelez legumele dar, niciodata nu-mi ies bune; mi se par serbede si fara nici un gust. Te rog sa-mi spui care-i "misterul" congelatelor gustoase; daca-l descoperi, of course!
mireal spune:
Buna dimineata,M-am trezit pe la ora 9,e asa de liniste in casa fara Theo.Am facut o cafea si acum stau un pic la tv, pana o beau.Olga, sa stai linistita in pat pana luni.Imi place de Ina cum se imbraca si mie mi-ar placea sa pot combina hainele asa frumos.Mi-am luat o oferta la epilat inghinal cu Ipl, sunt curioasa de rezultate.
pisigri spune:
Cred ca secretul legumelor e mai multe...
- mie nu imi ies bune si f bune decit alea stir fry
- pun ulei masline, un catel usturoi, un pic de ghimbir razaluit si le pirpolesc un pic
- pun legumele si amestec pina lasa si ele un pic de zeama
- spre sfirsit le sarez cu sos de soia.
Alte legume congelate nu imi plac si nu ies bune din punctul meu de vedere. Depinde fff mult de condimente si de cum sunt preparate, cred ca sunt ma dificil de facut gustoase decit aceleasi legume, proaspete din piata...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
neata tufete! merci de cafea, io vin cu ceaiu cu lapte
Legumele congelate se arunca asa la tigaie si apoi se lasa multicel pe foc, pina iese apa din ele si apoi scade aceeasi apa; cel putin io asa fac... dupa care se calesc in sfirsit in uleiul de masline pe care l-am pus in prealabil si apoi sint bune. Insa eu nu-s deloc experta la asa mincare, daca am facut de 10 ori in toata viata mea de bucatareasa... de obicei ma limitez la proaspete ori la cutie cind nu am legume de sezon
Fetelor, de baut dau mai incolo, acu e cam devreme
Ina, penseta de argint e un obiect antic, pe care l-am gasit pe ebay la un pret foarte acceptabil. E foarte frumoasa, dar de neutilizat :)