Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***400***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

incumeta-te, Novus, ca e simplu... tot ce-ti trebuie e timp pentru ca dureaza 3-4 ore pina fierbe si sa fie vremea rumoasa ca sa poti lasa geamul deschis cind fierbe ciorba, ca e cam greu mirosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Alexandra, eu am tatuaje: la ochi, la buze si la sprincena Cel mai tare doare la sprincene, apoi la buze si apoi la ochi Eu zic sa-ti faci curaj. Al meu nu e foarte reusit, cind am chef, retusez cu creion. Intentionez, insa sa mi le refac (mai putin sprincenele) cum am putin timp.

Faine activitati ati avut si si mai faine vor urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Stiti ca io-s mai de la tara. LA ce fel de tatuaj va referiti? Adica m arefer la procedura. Din ala care se realizeaza si in alte parti ale corpului? Ca sa inteleg ceva mai bine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Novus tare m-am distrat dar sa stii ca io chiar pun foarte mult usturoi in ciorba aia Ah ce pofta mi-ati facut!

Dodo, desi am mai spus, tare frumos lucrezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Alexandra, eu am tatuaje: la ochi, la buze si la sprincena Cel mai tare doare la sprincene, apoi la buze si apoi la ochi Eu zic sa-ti faci curaj. Al meu nu e foarte reusit, cind am chef, retusez cu creion. Intentionez, insa sa mi le refac (mai putin sprincenele) cum am putin timp.

Tu la ochi ce tatuaj ai ? tot dunga neagra de machiaj ?
nici nu m-am gandit pana acum la asa ceva

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Salutare,

eu tot dau refresh sa vad ce se intampla cu Olga. Cred ca e cea mai ralaxata gravida gata sa nasca pe care am cunoscut-o..auzi tu isi face unchiile, semachiaza...tare. Bravo!

Noi raportam un weekend minunat cu un Vladimir bestial care vorbeste de nu se poate si ne da pe spate cu cate chestii stie.

FLORIC, e vorba de un tatuaj cosmetic. Eu nu mi-as face ca tot timpul ma machiez altfel si nu am nevoie de contururi pe care sa le maschez in plus.

Ciorba de burta nu imi place deloc. Nu ma mananc nimic pe baza de matze:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

pentru Floric:
http://aradcity.olx.ro/tatuaj-cosmetic-profesional-iid-97201174

Mergi la inceput

Kea, tare rau imi pare ca aveti probleme. Si eu zic ca problema e de comunicare. Sa stii ca nici pe mine nu ma place socrul si sentimentul e reciproc. Locuim in aceeasi casa. Baga strimbe non-stop dar pe noi nu ne afecteaza. Sigur "ma vorbeste" lui Jambo cind nu sint eu de fata si iar stiu ca spune verzi si uscate -si neadevarate! - pe la neamuri. Eu il ignor cind nu e nimeni si i-o intorc din vorba de fata cu strainii Stiu ca nu e frumos dar nu ma pot abtine pentru ca el, Invincibilul, ramine fara replica.
Ai incercat sa vorbesti cu sotul? Pozitia lui "de mijloc" e una ingrata si dificila si eu i-am explicat la Jambo ca nu ar trebui "sa tzina" cu o parte sau alta pentru ca, teoretica, sintem toti de aceeasi parte.
Cu rudele tale nu te-ai inteles niciodata? N-am stiut niciodata daca sotul e romani sau nu (scuze daca ai precizat asta vreodata si eu n-am retinut) Ma gindesc ca sigur tu esti stresata si obosita pentru ca te solicita copiii. Sotul e si el stresat pentru vreo problema? Un consilier nu v-ar ajuta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tu la ochi ce tatuaj ai ? tot dunga neagra de machiaj ?
nici nu m-am gandit pana acum la asa ceva

Da, o dunga neagra am si eu sint multumita ca sint machiata discret chiar si cind nu ma machiez deloc Nu stie nimeni ca e contur permanent, toata lumea isi imaginaza ca e dermatograf; si nici nu ma grabesc sa fac...lumina

Eu recomand tatuajul acesta: al meu NU e negru taciune si se acopera rapid si cu un fard deschis la culoare, presupunind ca, intr-o zi imi fac un machiaj care nu necesita contur.

La buze, MUSAI -zic eu- sa fie exact nuanta naturala a buzelor. La mine nici ala nu se vede; mi l-am facut pentru efectul de "marire" pentru ca eu nu am bize pline; in cazul meu, si acest tatuaj a fost o investitie buna.

Sprincenele nu se vad de breton Experienta asta a fost un dezastru pentru ca eu mi-am facut un tatuaj in nuanta naturala a sprincenelor mele (nu mi le vopsesc veci) si s-au depigmentat si au o culoare cam naspa. Noroc ca am mers pe forma si nu e foarte vizibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, multam de info, no sa stii ca ma interesz daca exista si la noi asa ceva ca tare ma tenteaza, mai ales la ochi si nici la buze nu as zice nu ; sa inteleg a la cabinetele de cosmetica trebuie sa intreb,nu? cam cat costa asa ceva?
Eu la ochi ma fac mereu cu tus si poate chiar imi reuseste dunga mai bine decat mine

Mergi la inceput