Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***400***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus, sa va fie de bine plimbarea

dau o bere cu alune si fistic, ca sa avem ce face :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io am gatit o ciorba de burta, da e neterminata, nu vazusem ca nu mai e iaurt in frigi ... asa ca e ciorba light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel


dau o bere cu alune si fistic, ca sa avem ce face :)



Eee asa da !! fix pe gustul meu, hai ca scot si eu niste beri si ceva alune
Hai ca pana diseara cand naste Olga suntem in forma si noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

daaaaaaaaaaaaa, pai trebuie sa fim, ca sa cintam cind apare Leon, nu?

Mai bag si niste vin alb, pentru cine vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

io am gatit o ciorba de burta, da e neterminata, nu vazusem ca nu mai e iaurt in frigi ... asa ca e ciorba light




preferata mea, cand ai vreme da-mi si reteta ta poate ma mai incumet si eu sa o fac inca o data, am mai facut o incercare dar am stricat-o la final, in reteta scria 3 catei usturoi, eu am pus 3 capatani din alea mari de usturoi , a iesit un mujdei delicios

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anamariame, ai gatit cit pentru un regiment... parca vad ca iar o stergi la restaurant, am impresia ca asta e semnalu: gatesti pina ti se ia si apoi te cari sa fii servita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

:)))Sa stii ca acum ma gandeam ca as iesi in seara asta cu fetele la un vin Am gatit multe feluri, dar putin cantitativ. Deja aripioare si cartofi nu mai am decat o jumatate de portie, exact cat sa serveasca Eva cand se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

io am gatit o ciorba de burta, da e neterminata, nu vazusem ca nu mai e iaurt in frigi ... asa ca e ciorba light




preferata mea, cand ai vreme da-mi si reteta ta poate ma mai incumet si eu sa o fac inca o data, am mai facut o incercare dar am stricat-o la final, in reteta scria 3 catei usturoi, eu am pus 3 capatani din alea mari de usturoi , a iesit un mujdei delicios

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)





mama ce tare esti

dupa care ai fost la rotiserie si ai luat douaj'de pui ca sa mincati mujdeiu

e simpla de facut, ca toate ciorbele: pui burta spalata si lipezita la fiert, impreuna cu un picior de vitel taiat in doua. Apa pui okiometric, cca 4 litri la un kil de burta. Eu pun apa fierbinte, ca sa ponesc fierberea carnii mai repede. O las sa clocoteasca mic, spuma nu prea e de luat, dar mai bag un oki din cind in cind.
Cind vad ca se inteapa usor cu furculita, scot carnea si picioarele, le tai fisii si apoi le pun la loc in zeama impreuna cu legume: ceapa, morcov. Fierb tot inca o data, pina sint si legmele gata, sting focul, arunc 2-3 oua batute amestecate cu cca 500g iaurt gras natur si pun 3-4 catei de usturoi zdrobiti.
Pofta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

:)))
Sa stii ca acum ma gandeam ca as iesi in seara asta cu fetele la un vin



asa sa faci, mergi sa te relaxezi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel, am notat si reteta asta, cam asa ceva era si a mea si mai ca m-as incumeta din nou

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput