Inseminare artificiala [IAS] 3
Raspunsuri - Pagina 4
cali spune:
Eu am amanat pentru luna viitoare inseminarea, dupa ce am discutat cu dr. care a zis ca, fiind racita, e mai bine sa renunt luna asta.. dar va tin pumnii celor care asteptati..
Cornelia, imi pare rau ptr tine.. stiu ce greu este.
pe toate si succes!
anis spune:
Cali, sper sa iti aduca noroc luna decembrie!
Celelalte fete ,care au facut inseminarea mai demult ,nu m-ai zic nimic?
Ati cam dat bir cu fugiti pe la subiectul asta....sa inteleg ca sunteti in atunci va iert
AniS
cornelia1172 spune:
buna fetelor
multumesc pentru cuvintele voastre.
nu o sa ma las,doar ca luna asta nu o sa fac din mai multe motive:
1.am o perioada foarte,foarte stresanta la serviciu si nu mai vreau sa risc,luna viitoare imi iau concediu.
2.nici cu fondurile nu stau prea bine asa ca in decembrie o iau de la capat.
bafta multa celor care asteapta.
anis spune:
Cornelia , fii mai increzatoare si mai optimista!! Ce Dumnezeu !!!! Eeeeee, ia vezi! O sa fie bine!!!!
AniS
anis spune:
Fetelor unde ati disparut??????
Eu sunt in ziua a 20-a , si temperatura mea a scazut de la 37 la 36.9 , astazi ar fi ziua de implantare , daca e cazul, adica sunt exact 7 zile de la ovulatie si inseminare in acelasi timp.SUNT FOARTE SUPARATA!Eu am niste senzatii azi, ca de apropiere a menstruatiei, si la mine menstruatia e undeva intre 30-32 de zile ,niciodata mai devreme.
Cred ca nu am reusit luna asta...dar nu-i nimic mai fac o incercare si luna care vine!
AniS
anemona spune:
Anis, daca ai citit cumva pe subiectul fiv, am scris si atunci. Eu am facut fiv si exact la o saptamana dupa embriotransfer m-am trezit cu o denzatie ca o sa-mi vina ciclul chiar in ziua aceea, niciodata nu am fost mai sigura ca va veni! Aceasta senzatie a persistat timp de o saptamana, dupa care am aflat ca... sunt insarcinata! Si a mai persistat senzatia inca vreo 2-3 zile dupa aflarea vestii. Sper sa fii mai optimista si mai increzatoare ca va fi bine!
Batfa iti doresc din tot sufletul si gandeste pozitiv!
crinuta spune:
Anis, daca tu spui ca asta e ziua de implantare si temperatura a scazut, inseamna ce a foarte bine. Citisem undeva, nu mai stiu unde, ca la implantare este posibil sa scada temperatura, urmand ca dupa acee a sa creasca iar.
pupici
Crinuta
anemona spune:
Multumesc, Crinuta! Da, a fost prima incercare. Nici mie nu-mi vine sa cred.
Batfa multa!!!
gabid spune:
Anis,eu am 8 zile decand cred ca s-a intamplat ceva.Am scris si pe FIV 5.Am niste stari pe care nu le-am avut niciodata.Am senzatia ca imi vine dar stiu ca nu are cum sa imi vina.Ma doare burta,spatele,am greturi,sanii ma dor,ma ustura,ma mananca.Eu iau utrogestan pt ca stiu din analize ca am deficit.Aseara am luat si scopantil pt crampe.Am o apasare pe vezica pt ca imi vine sa merg la baie tot timpul.
Sper sa fie ceva!O minune!Nu stiu,dar cu oligospermia sotului sansele sunt mici...
Saptamana viitoare pe vineri o sa fac un test.
Gabi si Simonica de 2 anisori .