Inseminare artificiala [IAS] 3
Raspunsuri - Pagina 15
anis spune:
Fetele, cine stie??
La spitalul Giulesti se pot face analizele hormonale si sambata si duminica??
Din ce stiu eu e DA..dar nu sunt f sigura...eventual am sa dau un telef...
Ironie...am facut de 2 ori analizele hormonale , de 2 ori am nimerit in cicluri fara ovulatie...sper de data asta sa nimeresc si eu normal...
AniS
anis spune:
Crinule...unde esti>?? Am asa de multe de vorbit cu tine!!!!
Da se pare ca 36.6 asta e magic pentru unele...ca de altfel si pentru mine...cine stie poate ne poarta si noroc pana la urma..si nu-l mai vedem odata si odata
AniS
Jasmine spune:
Da,Anis,la Giulesti se fac analizele hormonale si in week-end.
Eu le-am facut in doua dumunici,ca asa s-a nimerit sa pice zilele 14 si 21.
Bafta!
cornelia1172 spune:
Cali si eu ma duc inainte de ciclu tot pentru a verifica daca s-a intors endometrioza.sper ca nu.
Anis si eu o sa fac luna asta dar in urma ta pt.ca eu am luat pauza o luna.sunt curioasa cum o sa fie cu menogon.
sa auzim de bine si la anul sa avem toate fecioare sau balante.
Victoria spune:
In Ianuarie vreau sa fac din nou o inseminare, de data asta la Medsana.... a mai facut cineva acolo?
V.
veni, vidi, Victorie!
Codri spune:
Maine seara fac injectia cu Pregnyl,iar luni dimineata urmeaza inseminarea. Am 3 foliculi dintre care 2 sunt mai marisori. Sper ca de data asta sa reusesc.
Voi ce mai faceti?
anis spune:
Victoria,
Parerea mea e ca nu merita sa dai 500Euro cand peste tot, sau in alte parti e doar 100 de EURO. M-am interesat eu, se face exact, dar exact aceeasi procedura ca peste tot, nimic in plus sau in minus. Pretul??? Dupa cum se stie , la ei preturile sunt cam scumpe...
Mie mi se pare ca ai arunca banii pe fereastra si pana la urma stii si tu e o loterie.. Scuza-ma, e decizia ta oricum!
Jasmine, merci tare mult pt raspuns. Chiar azi mi-au venit uratii , asa ca maine trebuie sa-mi repet iarasi analizele hormonale. Sa vedem ce va iesi si luna asta cu menogonul asta..Tu ce mai faci?Sper sa nu te confund, ai fost in luna de miere pana la urma?
Eu nu stiu ce am...sunt foarte optimista si plina de energie, ma simt bine , cred ca datorita faptului ca am continuare la partea cu tratamente ,inseminari etc...si gandul ca incerc in fiecare luna ma linisteste.
De maine i-au startul, incep tratamentul...La lupta fetelor...pe ei si pe mama lor de rusii , sa-i alungam odata si odata!
In rest cum o vrea Dumnezeu!
AniS
anis spune:
Fetele am sa deschid un nou subiect, continuarea de fapt cu nr 4...incepem o noua luna si cu noi incercari,nu?Rog moderatorii sa inchida subiectul acesta!
Multumesc!
AniS