Inseminare artificiala [IAS] 3
Raspunsuri - Pagina 14
cali spune:
este prima oara cand mi se intampla sa vina "rusii" la 23 de zile, eu am un ciclu regulat, la 27-28 de zile. Oare sa fie efectul stimularii de luna trecuta cu clomifen? luna asta nu am luat decat brocriptin si duphaston.. o fi o dereglare?? nu mai stiu nici eu.. ce parere aveti?
Lorelai spune:
cali, si eu am patit asa in prima luna cu clomiphen. au venit rushii la 23 de zile. doctorul zice ca se intimpla. organismul are o reactie adversa la clomiphen si din cauza asta, nu stiu exact prin ce proces, scurteaza faza luteala.
luna urmatoare a revenit la normal asa ca nu te speria. orice tratament da peste cap ciclul natural, intr-un fel sau altul. e de fapt un soc, dar organismul revine repede la situatia dinainte.
lorelai
cornelia1172 spune:
eu trebuie sa ma duc cu cateva zile inainte de ciclu sa discutam,dar eu trebuia sa fac si luna trecuta cu menogon si am sunat tarziu (adica adoua zi de la ciclu) si mi-a zis ca este prea tarziu pt. ca menogonul se ia devreme,luat tarziu ,in sensul de a 3 zi sau chiar a patra nu mai are acelasi efect si nu mai are rost mai ales ca este destul de scump.nu stiu daca am fost explicita
Codri spune:
Anis eu zic sa stai linistita. Ce-o fi o fi. Stiu ca zilele astea sunt f. greu de suportat, cred ca sunt cele mai grele. Oricum, daca vin rusii -Doamne fereste!- gandeste-te ca luna viitoare o da reusesti. Este luna cadourilor si sper ca Mos Craciun sa ne asculte rugaciunile si sa ne aduca ceea ce ne dorim toate.
Cali si eu am patit-o in a 2-a luna de Clostilbegyt. Au venit rusii in ziua 22 si n-au mai plecat vreo 10 zile. M-am speriat f. tare atunci. Dar n-a fost nimic grav.
cali spune:
Codri, Lorelai, multumesc.. probabil ca si la mine este efectul stimularii din luna anterioara, cu clomifen, ce ma mira e ca am mai facut stimulari de genul asta si nu am avut astfel de reactii,oricum, maine ajung si eu in Bucuresti, sa vedem ce zice dr, daca pot face inseminare luna asta.
Anis, nici o veste?
Cornelia, am inteles ca faci stimulare cu menogon, luna viitoare, sper sa fie cu noroc! pe mine m-a speriat un dr de aici din Cta, ca mi-a reaparut endometrioza, si mi-a recomandat danazol, dar dupa cate am aflat despre acest medicament, mai bine nu-l iau.. incerc asa, poate, poate..
Numai bine la toate..
anis spune:
La mine e gata..exact cum stiam....a scazut temp la 36.6, cel tarziu maine apar nesuferitii de rusi..
Eu sunt ok, ma asteptam la asta, doar testele imi tot aratau negativ,nu?
Asa ca nu degeaba mi-am cumparat eu tratamentul...
Voi ce mai faceti?
AniS
anis spune:
Cali..daca o sa ai unde verde pt inseminare..o sa fim doua...si eu mai fac o noua incercare luna asta....
AniS
anis spune:
Am uitat sa va rog....sa nu imi spuneti "pareri de rau" vizavi de mine....ca VA DAU BATAITA... viata merge inainte....eeee...
Oare iti poti face abonament pentru inseminari...si sa ti se de-a un tichet ceva???
AniS
Lorelai spune:
anis, si la mine a scazut tempertaura azi la 36.6. miine, poimiine vin si nesuferitii. ce ma bucur ca esti optimista. noroc cu tine ca nu ne lasi sa cadem in galeata cu melancolie.
lorelai
crinuta spune:
Fetele, se pare ca la suntem multe carora le scade temp la 36.6 inainte sa vina uratii aia..
pupici
Crinuta