Inseminare artificiala [IAS] 3
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
Codri, da 2 foliculi am avut, dar de spart s-a spart doar unul, celalat s-a transformat in chist, dar a regresat de la sine nu mi-a facut probleme.
Tu ce mai faci?
AniS
anis spune:
Fetele ma gandeam ce imi zicea dr,cu cati mai multi foliculi la un ciclu cu atat mai repede ajungem la menopauza. 10 foliculi , inseamna de fapt minus 10 luni.....hmmmm....tare trist
Sper sa obtin unul si bun calitativ! Doamne ajuta!
AniS
anis spune:
Fetele, pana acum am tacut... dar cineva a observat...
Uitati-va la pagina mea de la fertility, eu nu m-ai inteleg nimic.....negativ si totusi temperatura a luat-o razna..
Chiar asa de atipica sa fiu la toate?????, adica tratamente, temperatura mucus..la mine sunt toate pe dos....
Vreau sa se clarifice situatia...eu zic ca in 2 zile vin rusii..mie ciclul imi vine cam la 32 de zile....
Nu ma gandesc la nimic bun....ci doar vreau sa stiu cum stau, ca sa pot prinde o inseminare pana de Craciun!
Hmmm...
AniS
gabid spune:
Anis,vreau saa merg sa fac histero.In ce zi se face?In ziua 9?Astazi au venit rusii!Tot tacamul!Dureri de burta...
Claudia,faci stimulare la Ancar?Menogon si Pregnyl?Bafta!
Anis ,eu imi fac totusi histero sa vad cum stau!As vrea sa iau si Clostilbegyt dar nu stiu daca e bine!Sa nu fac vreo prostie!In ianuarie iau diane pt linistirea ovarelor si in februarie incep tratamentul pt FIV.Oare cand iei clostilbegyt trebuie sa faci si pregnyl?
Gabi.
cali spune:
Anis, atatea zile de temperatura ridicata!! cred ca in curand o sa ne dai vestea cea mare! poate este prea devreme sa faci teste, daca spui ca la tine ciclul este de 32 de zile! iti tinem pumnii sa fie cu noroc!
Laura2001 spune:
Anis si eu cred ca o sa ne dai o veste buna in curand...Temperatura arata bine si trebuie sa gandesti pozitiv. Eu una iti tin pumnii.
anis spune:
Fetelor,
Iar " mi-a tras-o" temperatura asta! Ziua 31, temperatura a scazut iar la 36.8. Se pare ca maine fiind ziua 32 vin rusii....de n-ar mai veni..
Am dat jos si teoria cu 16 zile de temperatura ridicata....eu azi am facut 18..si nimic....
O s-o i-au razna daca nu se clarifica. Eu nu cred ca e sarcina , dar nici nu pot intelege de ce temperatura e asa. O sa vad maine (ma astept sa scada).
Pupici
AniS
anis spune:
quote:
Originally posted by gabid
Anis,vreau saa merg sa fac histero.In ce zi se face?In ziua 9?Astazi au venit rusii!Tot tacamul!Dureri de burta...
Claudia,faci stimulare la Ancar?Menogon si Pregnyl?Bafta!
Anis ,eu imi fac totusi histero sa vad cum stau!As vrea sa iau si Clostilbegyt dar nu stiu daca e bine!Sa nu fac vreo prostie!In ianuarie iau diane pt linistirea ovarelor si in februarie incep tratamentul pt FIV.Oare cand iei clostilbegyt trebuie sa faci si pregnyl?
Gabi.
Gabi,
HSG se face pana in ziua a 11-a inclusiv , de ciclu(eu in ziua a 11-a l-am facut , asa a picat .L-am facut in septembrie la Medsana).
Rusii astia..mancai-ar puricii....lasa ca reusim noi...si eu cred ca am sa-i vad maine pe capul meu..
Gabi, tu cand ai facut ultima data HSG?
Cu Clostybegyt-ul, eu prefer Ova-Mit. Ai m-ai luat? Trebuie sa stii cu cate pastilute reactionezi cu 1 sau 2 sau..? Si cum sa faci tratamentul trebuie sa stii...incepi din a 2-a zi sau a 5-a? Apoi, trebuie sa faci eco neaparat. Si da se face Pregnyl!
Eu ti-as zice sa stai linistita, mai e un pic pana in febroarie cand incepe marea batalie. Mai ai rabdare, ca daca iei si faci stimulare dupa capul tau, cine stie ce mai iese si cu ce dereglari iesi...si tu nu ai nevoie de astea.
AniS
cornelia1172 spune:
buna fetelor
nu am mai intrat de mult pt. ca am fost la munte de sambata pana marti
imi pare rau de cele care nu au reusit felicitari pt.reusite.
Anis ai facut analiza de sange.mie dr. ca este mult mai bine sa faci analiza de sange pt.sarcina,este mult mai sigura.
eu nu fac ciclul asta tratament iar de pe 17 dec cand ar trebui sa vina rusii am sa incep cu menogon.sti cum este schema? ai aflat?
anis spune:
quote:
Originally posted by cornelia1172
buna fetelor
nu am mai intrat de mult pt. ca am fost la munte de sambata pana marti
imi pare rau de cele care nu au reusit felicitari pt.reusite.
Anis ai facut analiza de sange.mie dr. ca este mult mai bine sa faci analiza de sange pt.sarcina,este mult mai sigura.
eu nu fac ciclul asta tratament iar de pe 17 dec cand ar trebui sa vina rusii am sa incep cu menogon.sti cum este schema? ai aflat?
Bine ai revenit,
Nu am de ce sa fac inca testul de sange.....maine e proba de foc....daca nu scade....ma duc si il fac.Dar cum la mine ciclul s-a regularizat la 32 de zile in ultima vreme...si cum maine e a 32-a zi...Pe mine m-a derutat si ma deruteaza cele 18 zile de temperatura inalta.asta e ciudat...Ma doare burtica..pe semne ca maine rusii ma invadeaza..
Da am aflat schema. Dar depinde de la femeie la femeie. La mine din ziua a 2pana in a 6 i-au 1/zi Ova-Mit si din ziua a 5 ,o zi o fiola menogon ,o zi doua fiole..asta pana in ziua a 8-a cand ma duc la eco..si in functie de ce se vede acolo, se va mai hotari daca m-ai i-au Menongon (dr mi-a zis ca de obicei se mai face ..dar...cine stie...). trebuie urmarit f atent , ca sa nu treci pe partea hiperstimularii.
Tie ce schema ti s-a aplicat?
AniS