Inseminare artificiala [IAS] 3
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
gabi, nu am de ce sa m-ai sper, e gata luna asta..temperatura a scazut...gata..maine sau poimaine vin rusii.
Nu-i bai...unde au fost atatea luni..mai intra una
Sa vedem poate mosul nu imi pierde scrisoarea anul asta..
In 2 saptamani, o noua inseminare...si am sa continui asa pana in primavara , daca e nu..atunci FIV.
Gabi, cum e cu Menogonul (fostul Humegon) cat costa si cam care e schema de tratament?
Dr mi-a zis ca fac o stimulare mai puternica , ca la FIV aproape, ca sa am mai multi foliculi, si deci mai multe sanse...pe mine ma cam sperie un pic asa o stimulare mai puternica..vai de ovarele mele..
Tu ce ai mai facut? Test am inteles ca nu ai facut, temperatura o iei? Cum e? Spermograma sotului cum a iesit?> ..cine stie de unde sare iepurele.. si poate te face
Cristina L, Merci frumos pt cuvinte...pai trebuie sa fiu optimista ca sa pot merge mai departe..o sa reusim cu toatele. Tu ce mai faci?
Asa ca sa vedem cu ce vine Mos Niculae si MOS Craciun..nu?
PS: REPET..fara pareri de rau...viata merge inainte..va veni la fiecare randul.
AniS
anis spune:
Va pupic ca trebuie sa fug la restaurant...trebuie sa sarbatorim , ca sotul e Andrei si de'.. si asa ne incarcam si noi bateriile pt o noua batalie.
Nu ma uitati cu Menogonul ala sa imi spuneti cat costa! Maine trebuie sa-l cumpar si sa stim si noi de cati bani avem nevoie..sa o lasam eventual in seara asta m-ai usurel
AniS
Cristina L spune:
Anis LA MULTI ANI!...sa-ti traiasca sotul.Petrecere frumoasa la
Eu deocamdata nu mai fac nici un tratament...inca sper.
Eu stiam ca Menogonul este cam 130-150$-10 fiole.Eu am facut cate 4 fiole/zi,vreo 10 zile parca.Sunt curioasa daca vei avea mai multi foliculi,bafta...eu nu am avut
Cristina L
Lorelai spune:
buna dimineata fetelor, am lipsit 2 zile dar iata-ma inapoi pe forum. din pacate vesti bune nu am. azi temperatura a scazut si astept rushii in 2-3 zile. asta e, incercam altceva luna viitoare.
anis, te admir pentru optimismul tau. as vrea sa pot fi ca tine si sa o iau imediat de la capat. probabil ca o voi face dar asta nu ma impiedica sa fiu un pic trista. plus ca de 2 zile m-a lovit o raceala pt care nu iau inca nimic. in sufletul meu inca mai sper sa se intimple ceva dar temperatura nu vrea sa ramina ridicata. ooooffff!!!
pupici,
lorelai
gabid spune:
Anis,eu cica sper!Cand simt ca imi vine ciclul,cand ma inteapa uterul si ma dor ovarele,cand ma apuca cu greturi.Burta e umflata mai departe.Doar dimineataa ma simt mai bine.Problema e ca de vreo cateva zile ma doare spatele f.tare si nu stiu ce sa mai cred.Chiar de a fost ceva cred ca se duce!Ieri am fost cu Masina pe un drum mai rau si am simtit exact ca atunci cand eram cu Moni.Burta durea tare rau!Eu inca iau utrogestan si mi-e teama ca aceste simptome sa nu fie de la utrogestan...
Astazi merg sa-mi iau un test de sarcina Clear blue.Am inteles ca e cel mai sigur.
Despre spermograma sotului meu nu pot sa-ti spun nimic.Cand a facut-o a uitat sa o plateasca.Adica ne-am dat seama f.tarziu ca nu a platit-o.Eram deja in Buzau si nu ne-am intors in Bucuresti.AM SUNAT LA mEDSANA DAR NU NE DA REZULTATUL DECAT CAND PLATIM.pESTE 2 SAPTAMANI O SA VENIM IN bUCURESTI .
Anis,poate te inseli cu temperatura.Eu credeam, ca ai facut un test de sarcina.
In legatura cu humegonul nu stiu cat costa.Fetele de pe FIV au luat din Ungaria cu 7 euro fiola.Am inteles ca puregonul este 1.7 mil fiola iar menogonul ar trebuisa fie pe la jumatate.Stimularea pt inseminare nu e ca la FIV.O sa faci o fiola pe zi timp de 5 zile...
Gabi.
anis spune:
Fetelor...mai optimiste...haideti!
Trebuie sa mergem mai departe!
Gabi ai facut testul?
Am dat 15 Euro pe fiola aici...si fac 2/zi la doua zile in rest cate una...asta din ziua a 5-a...dar din ziua a 2 pana in a 6-a i-au si cate o pastila de Ova-Mit. Sper sa nu ma hiperstimuleze.In ziua a 8 fac prima eco. Menogonul imi trebuie si pt LH, avand FSH mare..Mie mi-a scazut temperatura..azi nu au aparut inca rusii sa vedem..cred ca mai dureaza 2-3 zile.
Gabi, si cu Utrogestan iti vine menstruatia daca nu esti insarcinata....asa ca el nu are influenta pe partea asta.
Ce sa mai zic...ne-am distrat super pana dupa ora 3 dimineata la petrecerea sotului..a fost foarte bine....asa ne-am mai destins si noi..
Lorelai..vezi cum e temperatura maine! daca nu..nu-i nimic....amaleaza motoarele si mergi mai departe. NU AVEM DE ALES!
AniS
anis spune:
CristinaL, eu am inteles ca nu trebuie sa am multi foliculi, ci trebuie sa se obtina doar unul (de preferat) dar calitativ . Eu avand FSH mare, ovocitele mele sunt slabe calitativ.
Analizele tale hormonale cum arata?
AniS
Corina G spune:
Da fetelor, nu ne lasam!!!!!
Imi spune si mie cineva ce sint humegonul, menogonul si utrogestanul? Adica, spuneti-mi INGREDIENTUL ACTIV (e scris pe cutie sau pe instructiuni, in mod normal ar trebui sa fie imediat dedesubtul numelui/titlului) sa stiu si eu care ce e. Aici se numesc cu totul altfel.
Va pup si numai bine.
anis spune:
Corina G,
Humegonul nu se mai fabrica si nici nu se mai foloseste, i-a luat locul Menogonul (e nemtesc asta care il am eu, si exact asa se cheama).
Menogonul contine ACTIVE INGREDIENT :Menotrophin .Iti scriu exact:"1 ampoule with dry substante contains asa active ingredient menotrophin (human menopausal gonadotrophin,HMG) corresponding to 75 I.U. FSH (follicle stimulating hormone) and 75 I.U. LH (luteinizing hormone) as well lactose and sodium hydroxide for pH-adjustment as other ingredients.! ampoule with 1 ml solvent contains isotonic sodium chloride solution and silute hydrochloric acid for pH-adjustment."
Utrogestanul e progesteron.
AniS
Corina G spune:
Merci Anis.
Deci este cel care se ia pt. stimulare.
Stii cumva care se ia pt. supresie. Cum se numeste la voi. Aici este Lupron sau Synarel.
Dar cele care declanseaza ovulatia (hCG)?
Vreau doar sa imi fac o listuta ca sa inteleg despre ce vorbiti...
Merci mult inca o data.