Inseminare artificiala [IAS] 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Codri, sa-ti fie de bine. Ce pastile iei si in ce cantitate? E mai bine cu pastile pt inseminare, cresc sansele, cel putin asa zic dr.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

anis, ca sa vezi ce zapacita sint. abia acum mi-am dat seama ca tu iei progesteronul oral. eu am capsule vaginale pe care le introduc de 2 ori pe zi. si eu port pantyliners dar ce vad acolo e de la capsule care se dizolva si nu e mucus. sorry, am uitat ca tu iei pastile.

si eu am avut niste crampe, ieri pe stinga si alaltaieri pe dreapta. nu mai stiu ce sa mai cred, incerc sa nu ma gindesc. azi am fost un pic dezamagita pt ca temp a scazut un pic dar inca mai sper.

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

Lorelai,
Ma uit acum pe fertility la tine..Inca nu poti sa zici nimic, asteapta sa vezi cum va fi maine temp. Tie cu cate zile inainte iti scade ? Inainte sa-ti vina menstruatia? La mine cu 1-2 zile.

Sa te uiti si tu la mine.... si la mine ba a scazut , ba a crescut...
Dar eu am fost foarte suparata zilele astea...si de f multe ori mi-a venit menstruatia pe fond nervos..poate asa se explica durerile..si cred ca asta e.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

anis, mie cam cu 2-3 zile inainte sa imi vina imi scade temperatura. daca nu e bebe, avind in vedere ca iau progesteron, nu ma astept sa inceapa sa scada mai devreme de ziua 30. pina acum progesteronul a lungit faza luteala cu cel putin 4-5 zile.

o fi si pe fond nervos, cine stie. desi toata lumea zice sa sa stam linistite si calme nu prea cred ca e posibil. eu, cel putin, nu am cum sa nu ma agit. ma apuca palpitatiile numai cind vad temperatuta ca scade cu 2 unitati.

uuuufff greu mai e sa fii in asteptare,
lorelai

Mergi la inceput

Lorelai,
E greu si in asteptare...si stii eu nu suport nici zilele alea de dinainte de ovulatie, mi se pare ca trec asa de greuuuu...
O sa te clarifici maine zic eu.
N-ai cum sa stai calma...la mine au fost niste evenimente de mi se scoala parul in cap.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikki spune:

salutare

tot citesc ce scrieti voi despre inseminare ( sincera sa fiu nu imi doresc acest lucru "inca" - eu am luat clomifen pana acum). As dori sa imi explicati si mie ce este cu ?temperatura?.

Dr. meu se numeste Gherasie si ma duc la el de vreo 2 luni, de cand am descoperit ca am probleme.

pupici
nikki

Mergi la inceput

Nikki, temperatura se i-a in fiecare dimineata , pana in ora 8 , dar mereu la acceasi ora si in acelasi mod (vaginal, axial, rectal).
Temperatura bazala te ajuta sa poti vedea cand ovulezi si m-ai ales cum e faza luteala. Cam in 3-4 luni de temperatura, poti face sa-i zicem o schema , adica iti poti da seama cam care sunt zilele tale fertile ,ovulatia cum variaza , asta in functie de temperatura.

La ovulatie temperatura scade, urmand sa creasca a doua zi cu minim 0,2 C adica sa faca un salt . Dr spune ca trebuie sa fie saltul de 0,3-0,4.

Cam atat, daca m-ai ai intrebari te astept!

AniS

Mergi la inceput

Fetelor eu am iesit din cursa...Intr-o zi sau 2 maxim imi vin rusii pe cap..
Curios dintre atatea fete cate am facut inseminarea luna asta nici una nu a reusit....hmmmm

VA ROG , VA IMPLOR sa nu aud pareri de rau..........viata merge inainte...si eu una nu renunt.

Maine ma duc la dr, sa imi dea schema de tratament cu Menogon. Luna asta fac o stimulare ff asemanatoare FIV, dar mai "domolita".
Si cam pe 15 decembrie fac o noua inseminare, daca lucrurile decurg bine ca luna asta.
In ziua a 2-a imi repet iar dozarile hormonale, mai ales FSH si LH..aici erau problemele mele.Sa vedem...pana acum analizele le-am facut cand nu am avut ovulatie..ghinion.

Fetele, o intrebare, maine ma duc sa imi cumpar Menogonul. CAt ma costa o fiola?

PS: Fara pareri de rau..c'est la vie...o sa vina si randul meu , sunt convinsa.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,ti-ai facut testul?Mie mi-e teama sa-l fac.Maine merg sa-mi iau un test.Eu inca sper ca exista si minuni pe lumea asta!
Anis,poate ca mosul iti aduce un bb!!!!Totusi numai simti nimic?Testele nu sunt bune cateodata!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina L spune:

Anis ma uimesti cu optimismul tau.Bravo tie,asa este...odata si odata vine randul fiecaruia.
Succes in continuare,de data asta Mosul v-a avea grija de tine,ai sa vezi.

Cristina L

Mergi la inceput