Nasterea la Arcadia - Iasi - Bv Simonik! (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

Am iesit si noi afara in 2 reprize cam de o ora fiecare
Eu cand am primit comanda de la Mustela am primit o mastra de la Seba-med si niste "margele".
Fetelor voi nu ati primit mesaj de la ADINA CASAPU ,in legatura cu cursul de diversificare? eu am primit azi dar nu cred ca ma duc ,fac aici pe forum curs de diversificare GRATIS

Am primit si eu, dar nu ma duc

Mergi la inceput

Lena noi am iesit cu carutul, este la 200m de mine o straduta langa parc unde au vile vreo 2 pers care au dezapezit straduta, era aproape uscata, asa ca am mers pe strada cu carurul pana la straduta "cu exceptia riveranilor"si acolo m-am intalnit cu inca vreo 2 mamici si am stat la taclale, altfel nu rezistam mai mult, plus ca oricat de sling/manduca sau ce-o mai fi pe mine tot ma jeneaza dupa juma de ora.
Dada, logic ca am schimbat bateriile , ma dau batuta, sa vad ce inginer e sotul
Legat despre mana/pompa san, eu una nici acum nu-mi place.
De exemplu cu pompa daca e sa am nevoie mai mult de 60 ml dintr-un san nu scot , asa ca deocamdata stau asa ca nu am nevoie, sa vad ce ma fac cand o sa vreau sa-i dau lapte cu cereale, din acesta privinta Dada mami.
Facut proba cu crememe, cand am iesit la plimbare l-am dat cu cold cream, ce fatuca fina avea si mirosea, toate fetitele aveau bujorei, noi nimic, eram protejati, cat despre pete, par a se fi inmuiat un pic, sper sa reusesc sa scapam

Acuma o intrebare, de cateva zile bb are la buricuta asa o pojchita, sau cum sa-i zic, il curat la baita si dimi cu spirt, cum faceam la buricut,am pus si baneocin, faza e ca s-a inrosit un pic, dar nu miroase, nu nimic, a mai patit cineva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamaria2

Am fost ieri la cou prea mai are licntrol.Bebe Darius e bine, a coborit deja, nu prea mai are lichid dar colul e inchis asa ca speram sa stea pina duminica la locul lui.In rest bine si activ.
Acum stau cu stres din cauza gripei, am fo intr-o vizita duminca si seara dupa ce am plecat noi au facut toti din casa respectiva temperatura mare si acum sint la pat.Sper sa nu incubam si noi.
.Pentru fetele care au bb mici, la cite saptamini ati inceput sa ii scoateti la plimbare?

Diamaria eu am nascut pe 23 noiembrie si am inceput sa-l scot la aproape o luna.Era caldut afara in decembrie, la inceput l-m scos cate 5-10-15 minute dupa care tot am crescut timpul.Dar mai vezi parerile si la fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

CLAUDIA noi nu avem nik la buric.
DIAMARIA cica dupa 2 saptamani sa scoti bebe afara dar chestia e ca din maternitate doar pe afara il scoti doar nu intrii cu masina in maternitate ,apoi eu am fost la medicul de familie cu bebe cand avea 12 zile ,deci am iesit afara .Apoi mai spun unii ca prima data sa-l scoti 5 minute in fata unui geam (geamul deschis) apoi 10 minute ,apoi poti sa-l scoti afara tot asa 5-10 minute ,apoi cresti progrsiv durata .Cred ca daca sunt temperaturi cu + poti sa-l scoti chiar daca e bebe mic ,dar sa mai zica si fetele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Eu am scos fata afara la o saptamana dar era o caldura ...si oricum in casa faceam sauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Mai facem comanda la botosei?
Noapte buna la bebei, mamici si burtici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielita81

Eu am scos fata afara la o saptamana dar era o caldura ...si oricum in casa faceam sauna

fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005

Mami la multe lunite pentru scumpica de Sofi

Scuze de intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Multumesc mult Clau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei! Gabrielita multe lunite pline de sanatate si de la noi!La fel scuze pentru intarzaiere.Trebuia ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multe lunite draga Sofia !!!
Am vazut ca sunteti precoce tare. Felicitari !!!

Mergi la inceput