Calendarul gradinarului vesel (23)
Raspunsuri - Pagina 8
diana_jors spune:
Buna,
Am tot evitat subiectul pentru ca nu m-a pasionat gradinaritul pana de curand... dar tocmai ce am dat de gust deocamdata am niste flori de primavara si seminte de salata si ridichi, nu am de gand sa ma intind prea mult in primul an dar na, e un inceput, zic eu, bunicel asa ca ma pun pe citit - din urma nu cred, dar de acum incolo...
Deci, bine v-am gasit!
b.nica spune:
Diana, bine ai venit printre noi!
Daca tot ai luat semnitele alea de ce sa nu iei si unele de marar, patrunjel si leustean,!Atunci cand ai nevoie de ele iti dai seama ca ai uitat sa le cumperi de la piata!
Carmi spune:
Cioc, cioc! Ma primiti si pe mine in gradina voastra?
M-a lovit gradinaritul de vreo 4 ani si nu mai e cale de intoarcere
Am aici niste poze cu micuta mea gradina, de anul trecut si de acum 2 ani, daca vreti sa le vedeti: http://www.dropshots.com/Carmi#albums/GRADINA%20MEA
Acum ma ocup de seminte, am casa plina de rasaduri de petunii, gura leului, carciumarese, si altele. Sunt mititele deocamdata, sper sa se dezvolte frumos, anul trecut am pierdut multe petunii, cred ca am avut peste 300 de plantute si au supravietuit numai vreo 30. Daca e cineva care se pricepe la petunii (obtinute din seminte, nu cumparate de-a gata) i-as fi recunoscatoare.
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
Tala spune:
Carmi m-am indragostit de gradina ta , este absolut superba.
Ma bucur tare mult ca ni te-ai alaturat.
Diana bine ai venit! Bun sfatul lui B.nica, mai ales ca se si vad rezultatele si sunt si f folositoare
Eu sunt fericita pt ca desi inca mai am zapada in curte mi-au rasarit deja brandusele. In we (inainte de marea intalnire) poate apuc si eu sa pun niste primule si panselute (daca gasesc in targ si daca sunt bune la pret)
Ma intorc sa admir in continuare gradina lui Carmi
diana_jors spune:
Carmi, pe mine m-a innebunit deja gradina ta dar iti spun cu toata sinceritatea ca iti fur o idee revin cu poze peste 1-2 luni cand o pun in practica
Multumesc pentru primire
Hm, nu prea folosesc marar si leustean, dar sincer m-am gandit la patrunjel si busuioc
georgipuia spune:
Bun venit, fetelor!
Ce mod frumos de a incepe saptamana... cu ochii in gradina lui Carmi.. Sunt scumpe formele alea de gradina gen bordura cu loc de plantat in ele? arata minunat... Ce inseamna sa vezi la altii cand esti incepator si limitat in info... altfel deschizi ochii si-ti vin idei...
Eu m-am riscat sambata si am pus Magnolia, am pus si 4 tarusi in pamant acoperita cu un sac transparent de protectie, ca nu stiu cum va mai fi vremea de acum incolo... sambata si duminica a fost asa frumos afara... azi zici ca da sa ninga iar... Am pus si cele 2 garofite si le-am acoperit nitel si pe ele de frica... am pus si semintele de panselute in ghivecele sa vad ce-mi iese... Oare le-am pus tarziu sau devreme? Oi vedea eu... Urmatorul pas e gazonul...
Va las si poate mai am timp mai tarziu sa vin sa mai palavragim...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
MadalinaM spune:
Am intrat special sa ii spun Talei(oare e corect Talei? ) nastere usoara! Sa aiba o fetita sanatoasa, vioaie, mancacioasa si sa fie cel putin la fel de delicata ca mama ei(dar, de obicei, discipolii isi depasesc maestrii )
In gradina la noi e muuulta zapada, asa ca, cel putin 2 sapt de-aici incolo nici gand de inceput ceva. Insa avem 2 pui de catei care il fac responsabil pe Tudor-stie ca trebuie sa mearga si sa le dea mancare(noi nu stam acolo). Cu catelusii va fi foarte complicat...deocamdata ii pastram ca parteneri de joaca dar pe viitor va fi prea mult pentru noi, mai avem deja 1 caine mare, iar mama puilor a ales, pe gerul mare, cand a nascut, singurul loc uscat din zona: cusca catelului nostru. Ei, o sa ziceti ca poate catelul nostru e tatal lor, dar nu e atat el cat si mama puilor sint variante de roscat pe cand puii sunt alb cu negru.
inbox spune:
Diana si Carmi, bine ati venit!!! M-am delectat cu poze superbe!
Fetelor, eu nu am mai avut rabdare si am pus semintele de rosii si ardei, oare le-am pus prea devreme?
Lumea mea
valentinag spune:
Carmi, diana bun venit!
Eu nu fac nimic, la mine in gradina zapada este inca pana la genunchi! Doar in fata casei unde este mai soare, s-a topit si se vad ghioceii infloriti.Mai am de asteptat pana ma apuc de treaba!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Tala spune:
Madalina multumesc pt urari (dar presimt ca se va juca cu monstrisori si robotei :))
Inbox unde ai pus semintele? direct in pamant? in cazul asta e prea devreme, dar daca le-ai pus in casa rasad nu e nici o problema, ci cumva la tzanc. Sa vedem cum facem sa-ti dau goji si ce am mai zis? (scuze, nu mai am dram de tinere de minte)