Calendarul gradinarului vesel (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata doamnelor...

Mi-am clatit ochi cu gradinile voastre... deci m-ati innebunit... mi-ati dat o groaza de idei, dar cel mai important am reusit sa vizualizez cat de mari cresc unele plante de interes pt mine... si cum se pot aranja sa fie curtea aspectoasa... Am vazut niste suporti superbi pt plante si garduturi ornamentale, in special la Leelooo.... banui ca-s cumparate din magazinele de specialitate, nu?

Imi plac mult lalelele, garofitele, clematisul, petuniile, lupinul, irisul, crinii, gladiolele, canna, tuberozele, crizantemele, trandafirii, floarea Pastelui, narcisele, zambilele, bujorii, frittilaria, caldarusa, muscari, anemone, anemone, iasomia, iasonia, mandevilla, zmeur... si cate si mai cate... mi-ar trebui o gradina dubla fata de ce am, dar vad eu ce mai primesc, ce mai cumpar, cum le pun... o sa arate frumos si la noi...

M-am deconectat maxim

Referitor la banca de gene din Sv, colega mea zice ca a luat si mama ei si nu i-au iesit, iar ce i-a iesit erau napadite de gaze... voi, cele care ati experimentat, ce opinii aveti?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Inbox sanatate multa! sa va faceti bine repede si usor!
Eu m-am certat tare cu posta romana - tot ei au castigat pt ca pana la urma plicul n-a ajuns la mine
Azi am iesit prima data in curte in inspectie, in conditiile in care mai am o gramada de zapada - sunt curioasa ce-si mai revine (clematisul cred ca s-a rupt sub zapada si in rest numai frunze flescaite)
Georgi daca au iesit si gaze inseamna ca macar nu sunt tratate semintele (ceea ce este ok pt mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Tala, la tine trebuiau sa ajunga semintele mai demult, fiindca ai trimis inaintea mea cererea, sigur cei de la posta au facut vreo tampenie. Pe cat nasterea? Asteptam aici mica floare de primavara :)!

Vreau sa va zic ca ma simt groaznic, zacem toti pe capete, nu stiu ce hal de virus este, insa nu iesim la liman, sotul si cei doi copii sunt pe antibiotic, eu abia azi noapte am inceput cu febra si daca nu reusesc sa scap cu ceaiuri paracetamol si vitamina C, mi-a zis medicul ca o sa-mi prescrie si mie antibiotic ( la mine e mai aiurea ca alaptez...oricum celui mic cred ca nu-i prieste fiindca de cate ori suge vomita, dar nici altceva nu vrea sa manance sau sa bea...).

Of, vreau sa vina vremea buna...sotul viseaza ca ajunge sa-si taie pomii ( nu i-am taiat cand i-am plantat)...eu sunt curioasa cum a supravietuit patrunjelul meu zapezii...

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Deci, eu am primit seminte de : loboda, mazare, dovleac, castravete, ardei si fasole ( din aia patata).
Vreau sa mai pun in gradina: rosii, dovlecel, leustean , marar, salata verde ( scriu aici ca sa nu uit :) ), ceapa usturoi ( asa cateva fire sa le am verzi). Trebuie sa studiez care cum se planteaza.

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Inbox, ma bucur ca ai primit si seminte de loboda.Sa le pui intr-un loc unde sa ramana al ei pt. ca este perena si de unde o sa ne dai si noua seminte romanesti, .
Leustean prin seminte se prinde mai greu daca nu reusesti da de stire ca s-ar putea sa te ajut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Buna dimineata

Cred ca am facut o prostie.In elanul meu gradinaresc am pus semintele de salata si varza prea devreme.Cred ca le-am pus pe data de 2 sau 3 si au rasarit deja.Nici nu mi-a trecut prin cap ca iubitoarele astea de apa, in conditii optime, rasar super repede.Sper sa vina caldura mai repede sa le pot planta in gradina.

Mergi la inceput

Inbox clar cei de la posta au facut matrapazlacuri. Am facut si eu galagie (a venit factorita apoi la mine si se autoblestema ca ea n-a furat nimic ). Pana la urma le-am zis ca renunt la reclamatie, doar sa nu se mai repete (pt ca nu e prima data cand patesc asta). Cei de la Suceava mi-au confirmat ca mi-au trimis coletul pe 27.
Tu nu ai comandat rosii sau nu ti-au trimis? eu la ele visam cel mai tare, altfel sunt chiar in pom. Vreau rosii cu gust de rosii .
Eu urmeaza sa-mi vad bobocica peste mai putin de 2 saptamani, promit sa va anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Tala,eu am cumparat un soi de rosii despre care vanzatorul spunea ca sunt romanesti.Soiul se numeste Pontica(fost Dacia)de la firma mafin agro.Le-am cumparat de la magazinul din hala obor.Mai ai sansa sa cumperi de la facultatea de agronomie.Au magazin chiar in incinta facultatii.Daca vrei o sa rog pe fata mea sa mearga si sa se intereseze ce seminte au.Ea invata chiar acolo si stiu ca au statiune de cercetare si comercializeaza tot ce produc.

Mergi la inceput

Alina sarumana mult, da vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Dragelor si noi am fost raciti raaau, de tot. Inca mai tusesc, obosesc repede, ametesc. Urata viroza.
Noi inca avem sloiuri mari prin curte si pe jgeaburi, pana la evaluarea gradinii mai e. S-au stricat si trotuarele.
Am vazut ca in casa pe unele frunze de regina noptii, v-am zis ca am cateva radacini in ghivece, au aparut asa niste pete albeicioase. Oare ce-ar putea fi?

Mergi la inceput