Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 4
DenyAnd spune:
Ufff a venit ora pranzului
Ma duc sa-mi termin "antrenamentul la aerobica" cu si apoi cu
Va doresc pofta buna! ca e ora pranzului si o dupa amiaza placuta. Cu soare.
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LumyMony Buna fetelor...este prima data cand scriu desi va urmaresc de mult si stau ore in sir in fata calculatorului,sper sa nu fac vreo depresie intr-o zi.Am 30 de ani tot incercam sa facem un bebe de vreo 2 ani.Sotul meu si-a facut spermograma si i-a aparut o infectie destul de urata iar numarul total de gigei de 21 mil,din cate am inteles este la limita inferioara,stiti ceva despre asta?Eu am ovare polichistice dar am ciclu regulat si nu am simptomele sindromului ovarelor polichistice....ma poate lamuri cineva?.Va multumesc si va doresc frumosi si sanatosi |
Bun venit LumyMony
Scrie si tu repede peste 10 mesaje scurte ca sa treci de moderare.
Ana178081 spune:
Lore are dreptate.Cand sunt ceva probleme de sanatate fumatul dauneaza mai mult.Eu nu fumez
Fetele ma gandeam eu asa sub sa propunem cate o tema de discutii pe zi(ex:despre diete,dr la care mergem,sport,gatit,job,nume de bebe,etc).Ce ziceti?Ori nu este conform cu regulamentul?Ziceam si eu sa ne mai distragem atentia putin de la Bineinteles cine vrea si sa nu ocolim(evitam) restul discutiilor forumului
Sunteti de acord?
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Lore are dreptate.Cand sunt ceva probleme de sanatate fumatul dauneaza mai mult.Eu nu fumez Fetele ma gandeam eu asa sub sa propunem cate o tema de discutii pe zi(ex:despre diete,dr la care mergem,sport,gatit,job,nume de bebe,etc).Ce ziceti?Ori nu este conform cu regulamentul?Ziceam si eu sa ne mai distragem atentia putin de la Bineinteles cine vrea si sa nu ocolim(evitam) restul discutiilor forumului Sunteti de acord? |
Eu da.
miky82 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Revin mai tarziu. Ca ma asteapta aerobica pe toate |
Spor la aerobic , asta ma asteapta si pe mine cand ajung acasa.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Lore are dreptate.Cand sunt ceva probleme de sanatate fumatul dauneaza mai mult.Eu nu fumez Fetele ma gandeam eu asa sub sa propunem cate o tema de discutii pe zi(ex:despre diete,dr la care mergem,sport,gatit,job,nume de bebe,etc).Ce ziceti?Ori nu este conform cu regulamentul?Ziceam si eu sa ne mai distragem atentia putin de la Bineinteles cine vrea si sa nu ocolim(evitam) restul discutiilor forumului Sunteti de acord? |
Ana eu fumez dar ma gandesc serios sa ma las cat mai curand posibil.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
lorena_86 spune:
fetelor eu ma duc sa fac baie si sa ma aranjez ca diseara merg la concert la directia 5
sunt preferatii mei, asa mult imi plac
va pup