Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Nu mai e nimeni pe aici?
Propun Tema Zilei: Vacanta 2012.Unde mergem,cat stam,ce vizitam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci1418 spune:

buna fetelor!!! nu am mai scris de mult caci nu am nici o noutate deocamdata!!! sper ca voi sunteti bine... eu marti am programare la medic si o sa vad cemi mai zice nou... va pup si aveti grija de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Hihi,vacanta e tema mea preferata eu am fost anul asta in Budapesta si in Barcelona.Iubesc calatoriile,pur si simplu sunt disperata sa plec sa ma plimb Si daca nu am bani platesc cu cardul de credit si tot ma duc
La toamna merg in Elvetia cu sotul (tot ma duc cu serviciul si un weekend ne plimbam si noi prin Geneva) si daca avem bani mergem si cu prietenii la mare,la bulgari.
Cine nu s-a decis deja,va recomand Barcelona...e absolut magnific acolo.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor dar furati harnicute, ma pun repejor pe din urma!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor, am fost la eco si am chist de 6 cm pe ovarul drept, se vede si un fibrom mic de 1 cm in uter, insa ala nu pune prb...nu sunt ff convinsa de eco ca n-am mers la doc a mea ca avea liber abia marti...imi va veni si cm ca am endometru gros...si astept pe duminica sau luni...sunt cam varza cu capul nu stiu ce sa fac , stiu ca chistul nu va trece decat cu operatie si nu mai vreau...acum ma bag pe naturiste si ma rog la o minune sa treaca cumva ...pana ajung la doc a mea imi voi face miii de ganduri....
insa sangerarile nu sunt de la chist , deci in legatura cu sangerarile nu m-a lamurit nimeni...ei zic ca e posibil insa eu avut chisturi mai mari si mai multe si ciclu ceas, e prima data in viata mea cand am astfel de sangerari....
va puuup si imi pare rau ca va stric buna dispozitia

Mergi la inceput

kimy e super asta mic al tau , sa fie sanatos si sa te faca fericita, abia acum m-am dezmeticit si am vazut ca ai poze..ma scuzi eu sunt mai varza cu capu'....
un pt bebe, Doamne cate inimi o sa franga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

xidi esti sigura ca fibromul ala din uter nu da din picioare?

am o cunostinta care a patit la fel
era chiar convinsa ca trebuie sa se opereze sa scoata "fibromul" dar a mai asteptat cateva luni si apoi la scos si la tinut in brate

intelegi tu ce vreau sa spun
mai cere si alte pareri ca nu imi inspira incredere ce a zis dr si ar fi pacat sa faci tratement si sa fie bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

deci xidi de cele mai multe ori in sarcina se foarteaza chisturi ovariene care ajuta la sustinerea sarcinii, cand e mic se poate confunda cu un fibrom uterin si endometrul e gros

iti suna cunoscut?
se cam potriveste cu descrierea ta

nu vreau sa te fac sa speri dar mai cauta

Mergi la inceput

lorena nu misca ca eu cred ca ar fi vazut tonata aiace sa zic in ultimul timp am noroc de niste doc de tot rasul...astept sa-mi vina duminica sau luni si ma gandeam sa iau un test in caz ca nu vine surecheck de data asta...cu toata ca mi-a placut cler blu fff mult, renunt la liniute duble in favoarea la adevar....cat despre tratament, dr la care am mai fost mi-a zis ca as putea sa iau utrogestan z15-z25 in fiecare luna , pt chisturile seroase....oricum dupa ciclu bag naturiste si cu Dumnezeu inainte, nu cred ca ma mai operez.
Progesteronul ma ajuta si la endometrioza...ce sa va mai zic ca am si slabit vreo 4 kg intr-o una fara dieta...sunt putin mai stresata asta de o saptamana...insa nu exagerez, dorm bine...nu pot decat sa astept si sa ma gandesc la lucruri frumoase...
eu va multumesc ca sunteti alaturi de mine si imi ridicati moralul

Mergi la inceput

lore chistul este complex , asa zice asta, are unul de 4 cm care are aspect de endometriom adik endometrioza mea(care in septembrie era hidrosalpinx) si mai are 2 chistulete de 2 cm seroase...
ala endometriozic zic eu ca am avut de la ce sa-l fac 3 luni de stimulari si-au zis cuvantul...si plus ca sunt buna de facut chisturi...
eu nu-mi fac sperante ca beta mi-a iesit negativa...si daca ar fi sa fie bebe nici nu stiu cand as fi putut sa-l proiectez, ca luna asta nu mi-am detectat ovulatia si nici prea amoruasa n-am fost(chiar mai deloc). ce sa zic oricum daca e ceva tre sa ajung la un ecografist mai experimentat, inca nu-mi revin din nervi ca la un centru asa mare si privat bagi la eco incepatori...dar asta e romanica...asta ar fi trebuit sa-mi dea ea mie bani ca ma las cobai, ma rog, ma scuzati!!!
va puuup ma duc la cumparaturi ca vine sotu acasa si am doar cafea gatitta

Mergi la inceput