Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Ingerash_Mic spune:
'neata
bine v-am (re)gasit
am o perioada mai lunguta de cand nu am mai intrat pe forumul DC.. unele dintre voi ma stiu, altele nu..
pe langa problemele de la semnatura, ma "laud" cu PCOS si sot cu OATZS severa..
momentan incerc sa gasesc optiunea cea mai buna la care sa apelez mai departe: IA sau FIV..
sincer imi doresc FIV dar am de dus munci de lamurire cu sotoi care vrea sa mai incercam o IA.. exact de situatiile astea am vrut sa nu am parte
va pup pe toate si sper ca mai e loc si pentru mine aici (macar ala vechi si prafuit)
_
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!!
eu am sa beau cu drag toate din aceasta dimineata si vin cu un ceiut si o ciocolata calda pentru cele care nu mai puteti servi cafea!!
Ingerash_Mic bine ai (re)venit printre noi!!!!
din pacate is inafara subiectului dar sigur o sa te lamureasca vreo fata sau o sa--ti ofere vreo informatie!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingerash_Mic MTHFR 677 C>T heterozigot MTHFR 1298 A>C heterozigot PAI-1 675 4G homozigot IUI 1 = Medlife cu Dr. Albu Dragos, nereusita www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end. |
bine ai revenit printre noi, vai dar ce de probleme ai descoperit
eu nu te-am uitat
Ana178081 spune:
Salutare fetele.Am baut deja cafeaua.
Ingerash bine ai venit.
Eu azi sunt z15,testul inca e negativ,liniutele ff pale amandoua.Apare si a2a liniuta dar un pic mai slaba decat prima.Cum e?
Ana178081 spune:
Mai fac si maine unul sa vedem ce iese.Dar nu inteleg de ce ies asa deschise la culoare.Ca n-am baut decat o cescuta mica de cafea.Voi credeti ca este pozitiv?A2a liniuta e aproape la fel ca prima,fff putin mai slaba(aproape insesizabil).
O zi bun asa aveti,va pup pe toate.
Ingerash_Mic spune:
camcris nici eu nu te-am uitat
mda.. stiam de PCOS.. am descoperit OATZS severa a sotului si mutatiile mele.. acum sunt la stadiul de „sapat” si cercetat si invatat.. o sa incerc sa gasesc cam de ce analize mai e nevoie pentru FIV (ma gandesc sa ma orientez spre o alta clinica si o alta echipa de medici) si nu in ultimul rand sa-l lamuresc pe bucata de sot de langa mine despre ce e vorba (cu toate ca nu-mi sta mintea la asta)
kamy, ana multumesac de primire
ana z15 de dupa ovulatie?
_
Ana178081 spune:
Nu,z15 dupa ciclu.Adica ar trebui sa vina ovulatia zilele astea.Maine,poimaine.Ultimul CM a fost de 33z.
Ingerash_Mic spune:
ana acum am inteles ciclurile tale sunt regulate sau neregulate de obicei? scuze daca ai mai scris dar nu am recuperat nimic o sa incerc sa-mi dau seama din mers despre cum mai sta treaba cu fiecare din voi sper sa nu va suparati
- ce teste de ovulatie faci?
_
MeAlex spune:
Ana, la ce ora ai facut testul? Cat trecuse de la ultimul pipi?
Cred ca maine-poimaine se pozitiveaza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Ana178081 spune:
Ultimul CM>33z,penultimul 35.De obicei CM-ul meu are 30z.Acum nu stiu de ce e asa.Poate asa se intampla la mine iarna,ca si anul trecut la fel 35z.
Minut folosesc.
Me alex le-am facut la 11:30 si este al 3lea,am mai facut ieri si alaltaieri.Ultimul pipi a fost la 8:00 si nu am baut nimic,decat o cafea mica(cam 50ml).Acum se vad mai bine liniutele,dar cam anemice.Oricum de prestat am aseara.Mai facem maine seara,apoi tot asa pana joi.Atunci cred k pleaca sotul.Sper sa fie luna asta.Nu stiu,dar parca sunt asa increzatoare.
Mi-a venit si o clienta la salon>gravidutza(5luni),la inceput m-am cam ofticat,ma uit cam cu ciuda la burtici,apoi dupa ce mi-a spus povestea ei,k si sotul avea probleme,mi-a trecut si parca m-a facut sa sper.Cica al iei ar fii luat Spermotrend si luna urmatoare a ramas
Asta dupa ce lui ii daduse un medic antibiotic(care i-a stricat spermograma mai rau) k ar fii avut nu stiu ce infectie pe acolo.