Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
visez visez foarte frumos
sunt ingragostita de ei forever
nu-mi pot revenii
nu am cuvinte sa va spun
am mai fost de multe ori la concertele lor si ori de cate ori am fost m-am topit dupa ei
sunt absolut incantatori
daena spune:
velvet, poti incerca pentru problema sotului tau si un trat naturist cu branca ursului.Am auzit ca este foarte bun si a dat rezultate la foarte multe cupluri.Indicat ar fi totusi sa consultati si un medic naturist sau homeopat sa vedeti daca i se potriveste, sau daca recomanda altceva. Numai bine va doresc si cat de grabnic .
Suntem cate putin din tot ce iubim.
daena spune:
scuze fetelor, abia acum am descoperit butonasele de sus, cu edit si toate alea .sper sa nu mai fac greseli .oricum, multumesc pt rabdarea voastra .
Suntem cate putin din tot ce iubim.
valicutza spune:
buna dimineata fetelor,
va invit la o cafea sau un ceai
lore ma bucur mult pt tine ca ai petrecut o seara minunata
miky inca nici o urma de urati nu ? nu mai te testezi ?
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
velvet spune:
neata fetehai la cafea!
gina
didiam inteles acum cu chisturile.multumesc de urare!
daena,multumesc mult.la fel si vouaiar in legatura cu branca ursului,asta stiu ca se da in functie de dozarile hormonale,iar al meu are hormonii in limite.am auzit ca a deteriorat multe spermograme.oricum deocamdata mergem pe tratamentul dat de androlog.sper sa avem rezultate macar sa putem face IA.ca FIV ul e ultima solutie...
lorena,ma bucur ca te-ai simtit bine aseara
vali,neatamultumim de cafea.eu o beau neagra
eu merg la un curs incepand de azi,deci si sambetele voi fi treaza devreme.
va pup si va doresc o sambata frumoasa si calda!
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, fetelor !
Un sfarsit de saptamana frumos va doresc!
Valicutza, ai testat ?
Bebe dragonel la bord !
camcris spune:
buna dimineata fetele
cred ca am reusit sa-l conving pe sotior sa-mi cumpere testele acelea de ovulatie de pe e-bay va tin la curent
lore ai visat frumos
o zi linistita va doresc
gina85 spune:
'Neatza fetelor
Am nevoie de o cafea dubla la cat imi e de somn
Am cumparat un o cutie de ceai si il beau seara,e unul relaxant cica dar de 3 zile de cand il beau ma trezeste in fiecare dimi pe la 6 si pe la 7.30 imi vine somnul.nu il mai beau.
Eu merg la munca,ne citim dupa pe toate
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.