Ada, am vb cu asistenta lui Herghelegiu, a fost binevoitoare insa din pacate mi-a zis ca el nu face ecografii la 20 sapt, doar la 22 si sa revin cu un telefon in perioada aia ca ma ajuta. Deci am ramas la Medlife si la Iosup la 20 sapt.
17+
buna, fetelor, vorbarete mai sunteti. o sa intru si eu sa va vad pozele, eu inca nu am facut nicio poza cu burtica, dar o sa imi fac curand, pentru ca a inceput sa se contureze frumusel.
aruba: mi s-a strans inima cand am citit de emotiile tale cu bebelusul. o sa fie bine, doamne ajuta! la herghelegiu, daca nu gasesti loc, incearca sa spui la call-center sa te treaca rezerva (in caz ca anuleaza/amana cineva, iti dau tie programarea); daca tot nu reusesti, incearca sa te programezi la alt doctor de acolo - eu ti-l recomand din toata inima pe Dr Dinu (el a invatat eco de la herghelegiu, doar ca, spre diferenta de herghelegiu - la care eu am fost o data si am fost nemultumita - este mult mai atent, mai minutios, mai rabdator). si la dr. dinu se gasesc foarte greu locuri, dar poate gasesti. doamne ajuta sa fie bine.
14+ Mihai