Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Aruba, cel mai bine intreaba doctorul. Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu si inca nu stiu un raspuns..Tind sa cred ca se poate si atunci, numai sa nu dureze prea mult pana vine rezultatul...
Nu ti-a zis de varianta sa faci acum amniocenteza? Macar sa stai linistita dintr-un punct de vedere.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ARUBA, in mod obsinuit, amnio se face intro sapt 16 si 20, dar se face fara probleme si mai tarziu. Mie a vrut sa imi faca dr-a de la Viena in sapt 22, dar deja nu mai avea sens -iesise si RMNul fetal extrem de prost; lucrurile erau clare pt noi.
Oricum daca vei face amnio, banuiesc ca vei face la un dr f experimentat si cu siguranta nu va fi nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Aruba -- capul sus si Doamne-ajuta! Sa fie totul bine!

Fetelor -- eu nu simt bebelusul mai deloc, de fapt nici nu sunt sigura ca l-am simtit macar o data. La 16 saptamani, cand citeam ca voi toate simtiti si eu nimic, m-am trezit intr-o dimineata cu o panica de am mers imediat la doctor i bebe era bine mersi, atunci am si aflat ca e baietel. Dar acum am 19 saptamani si tot nimic... Acum o saptamana am mers la doctor si totul era ok... Ciudat...

Eu ma simt extrem de obosita, tot timpul... Ei, kilogamele astea in plus, ce sa le faci...

Va pup!

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Danett: momentan nu se justifica o amniocenteza, pentru ca teoretic, riscurile ca bebe sa aiba ceva sunt mult mai mici decat riscurile pe care le implica amniocenteza in sine. Daca in schimb peste 3-4 saptamani se constata ca chistul creste sau Doamne fereste mai apare si altceva, abia atunci se pune problema sa fac amnio. Rezultatele tuturor analizelor, bitestului, si din tot ce s-a vazut la ecografiile de pana acum indica doar problema chistului, ori in peste 90% din cazuri acestea se resorb sau raman inofensive. Am gasit pe net cazuri ale unor copii la care nu s-au resorbit totusi si s-au nascut perfect sanatosi. Incurajator este faptul ca plexul coroid nu are legatura cu zonele din creier care afecteaza dezvoltarea sau gandirea copilului.
Doctorita mi-a zis sa stau linistita pt ca sunt intalnite in 3% din sarcini si ca problema medicala sunt descoperite doar in ultimii 10 ani, si cine-stie cati dintre noi nu am avut asa ceva in perioada sarcinii, dar pt ca pe vremea aia nu se faceau ecografii, nu stia nimeni de ele.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

eu nu pot sa va vad pozele de pe picassa-imi spune adresa de mail invalida....
aruba-imi pare rau ca treci prin stresul asta-sa dea domnul sa fie bine.santate multa.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+15 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Aruba, stai linistita si incearca sa gandesti pozitiv. Sigur bebele tau e bine merci. Ti-am spus ca am auzit si eu o multime de cazuri de sperieturi false din cauza acestui chist.
Nu mai stiu cine zicea pe aici..ne facem atatea griji pentru eventuale probleme si ajungem sa daunam sarcinii mai mult cu stresul nostru.

Fredelia, nici eu nu cred ca am simtit bebele meu pana acu. Calendaristic am 18 saptamani, dar ecografi aproape 19.
Placenta mea e cu insertie anterioara si doctorul mi-a explicat ca e ca o pernuta, amortizeaza miscarile bebelui incat o sa il simt mai greu. Tu ai idee cum e placenta ta inserata?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna fetelor.
Aruba imi pare foarte rau pentru vestile pe care le-ai primit.
Vreau si eu parola de la picassa.

Beatrice 16 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Eu ma uimesc si pe mine, ca nu sunt deloc stresata, in afara de socul initial de vineri la eco, nu m-am gandit nicio secunda ca bebe are ceva. In sufletul meu simt ca e bine si ca in martie se va confirma treaba asta!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Valy, adresa este iul_aug_2012@yahoo.com

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Danett -- nu stiu cum este pozitionata placenta, nu ma stresez prea mult, asa un pic

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput