Clubul "babelor" FIV-oase 9
Raspunsuri - Pagina 9
aristica spune:
Am anchilozat citind. Dar merita.
O iau pe rand, aplanand conflictele:
ingeras, ana, miki - acesta este un topic al femeilor (si tannoo bonus - userul cu numele tannoo25 e barbat) care au facut multe inseminari si fertilizari in vitro, au citit multe despre reproducerea umana asistata si au incurajat multe femei. Voi va aflati intr-o etapa prin care noi am trecut. Si ne este greu sa repetam la nesfarsit ceea ce am spus vreo 2-7 ani. Normal ca puteti citi si scrie la acest topic, ca toata lumea o poate face. Doar ca nu trebuie sa va suparati daca nu vi se va raspunde foarte repede la intrebari. Imi amintesc foarte bine cum e sa nu sti ce rol au anumite medicamente, ce inseamna o HSG, etc. Dar nu va suparati, ca nu va goneste nimeni. Din contra: este de admirat dorinta voastra de a petrece timpul cu noi si de a invata din experienta noastra. Toate ne-am bucura enorm daca ati reusi sa ramaneti gravidute cat mai repede. Deci: cititi-ne, intrebati-ne, dar nu ne judecati! Doriti-va sa nu ajungeti ca noi!
Intr-adevar, umorul nostru face parte din zidul infertilitatii. Eu am un noroc formidal: zidul meu este cladit din iubire, speranta, fericire - aceste trei elemente innabuse tristetea. Apoi, temelia o reprezinta consortul, cu tot cu putulica lui cu nume incredibil de lung. Deasupra zidului va fi o stea cu pampersii umpluti de duhoare...Maret vis!
Revenind: elenusho aveam bilet de ratb? Sau iar mergeam fara sa compostam, ca ultima data?
qiao am intrat ieri la tine si ii spun paznicului ca am venit la carduri. El imi arata o doamna de la un birou. Eu ii spun ca greseste, pentru ca biroul de carduri e langa biroul ta (ii zic numele) si biroul indicat de el era langa un domn. El imi tot repeta sa las tonul mai jos. Eu nu si nu, ca daca nu esti acolo, e biroul gresit. Ma preia doamna de la biroul gresit: na belea! Era biroul bun! Ce mai era sa intreb de tine? Am rezolvat, am disparut, am cazut pe gheata ...ca n-ati curata si voi straduta aia!!!
Mai tarziu am fost stropita cu mazga aia de pe sosea: am avut si-n gura si am realizat de ce mi se fac cizmele albe...mazga era sarata! Am bocit in telefon - m-a suporta adriana - apoi am facut haz de necaz. Apoi am mers pe jos prin nameti si-am cazut iar. Am ajuns acasa si m-au tabarat lighioanele infometate. Le-am satisfacut poftele si-am adormit pe canapea, cu un motan pe post de patura - bun si motanul ca sotul disparuse de mult. Am facut clatite si mi-am ars doua deste...moastele mamii ei de cratita!
Azi am stat mult peste program. Am incercat sa citesc eu cate ceva, dar eram irascibila. Asa ca m-am descarcat pe produsul plin de bug-uri. Inca nu i-am dat de cap, dar il voi dovedi.
Buna data de 4 martie. Mi-ar placea sa ne intalnim ziua-n amiaza mare, dar mai prin centru. Si tre' sa gasim un restaurant cu meniu bogat, ca eu scad colesteroul (sotul vrea sa-i dau pastilele pentru putulica, deci ar trebui sa inchei).
samiruta am poze cu apartamentul turcilor, am rezervarea facuta de pe 12 aprilie, deci nu conteaza ca s-a schimbat ora de intoarcere a avionului, te primesc in apartament cu mare drag - si-ti gatesc un suc de fructe
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
anaasta spune:
Eu nu m-am simtit in conflict cu nimeni aici. Si ca sa lamuresc o chestie, FIV-ul e ceva ce trebuia sa fac probabil de multa vreme (si probabil de o faceam, aveam cateva la activ deja si ma "incadram" mai bine pe topicul asta, bag seama), dar o aman si aman din cauze ce tin de stolurile din capul meu. N-am intrebari referitoare la tratamente si medicamente alopate si efectele lor pentru ca am citit destule si eu si sunt lamurita in mare masura. Singura nelamurie intrebatoare pe care o am e una la care doar eu pot da raspuns.
QiaoBing spune:
anaasta am bafta sa fim doar 4 nebuni in birou, iar colega e genul care gateste din pasiune. atat timp cat nu ies miresme pe sub usa, nu ne stie nici vantul, nici pamantul ce facem acolo De aceea ma gandeam la acel vas de gatit cu apa clocotita, pt ca se inchide ermetic si in vreo 20 min sunt gata si pestete si legumele, iar apa poate fi o ciorbita Deocamdata vorbesc mai mult din auzite, nu am mancat decat papanasi fierti facuti in el (la unul din ateliere).
Hai ca v-am impuiat capul cu noul meu hobby, bucatareala
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
ana am completat mesajul pe care ma apucasem sa-l scriu...ca mieuna lighioana si zgarma usa. Revin: este de apreciat ca va intereseaza detaliile despre FIV sau IA. Le veti primi pe toate, dar trebuie sa intelegeti ca si noi suntem uzate. Pup ducle si noapte buna
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
...si tot mai citesc din spate: ana dar ceva de endometrioza nu sti? adica nu ai niste "meniuri" din astea usurele?
lyly unde ai dori sa faci un alt fiv cu outele tale?
lara lumea asta chiar e mica - eu m-am intalnit cu adc la unguri (eram in trecere spre Austria unde faceam luna de miere, noi din Bucuresti, ea din Timisoara...)
anaasta spune:
Aristica, nu-s la ce detalii te referi. Eu, una, n-am cerut, n-astept. Pe mine ma interesa o abordare a lui PK, am primit lamuriri, pentru care multumesc fetelor, ca am uitat sa zic asta, si gata. Iar studiul de la link-ul postat de mine era despre faptul ca aparent cantitatea de ovocite in realitate nu ar fi fixa, ci doar latenta. Adicatelea, cele cu AMH amarat ar putea spera la mai multe chestii... Si despre asta chiar ma intereseaza daca cineva a mai citit si alte studii pentru ca as vrea si eu sa le citesc. Cat despre a va judeca, sper din suflet ca nu m-ai avut pe mine in vedere cand ai spus asta pentru ca ar fi o mare eroare. Eu nu imi permit sa fac asta cu nimeni.
Qiao, la ce vas te referi? Am vazut ca apare ceva in oferta la Real unde este si un vas de sticla cu gauri, ca si o sita.
QiaoBing spune:
aristicule Offf, tu in calitate de client intri in sucursala pe usa din fata, eu sunt in sferele inalte, la centrala si intru mai prin dos paznicul de la sucursala nu ne stie si dupa nume pe "olimpieni", dar putea sa-i sara in ureche colegului.
uite acum realizez, sa stii ca nenea care se ocupa de strans zapada cred ca a cedat fizic, ca nu l-am mai vazut de 2 zile !
si eu am oroare de cazut pe vremea asta. am o experienta la activ de plonjat cu rotile in sus intr-o maaare balta de m-am facut fleasca pana in cele mai intime cotloane, plus pe spate. a fost o feerie !
felicitari pt clatite, eu nu ma incumet, doar salivez in fata unor poze
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
Aristica, eu daca as avea endometrioza, m-as baga la ceva mult mai serios si mai drastic. Asta pe langa faptul ca as trece pe o dieta cat mai raw si fara hormoni din mancaruri. Asta inseamna fara carne, lactate, oua etc. Raw vegan de-a dreptul, cu multe sucuri verzi in meniu. DAR, inainte de asta, as face chestia aia drastica. Insa e mai mult de scris si explicat si e tarziu. Ma refer la un tratament al lui Breuss cu anumite ceaiuri si suc de fructe intr-o cantitate cat sa nu crezi ca vei muri de foame. Tratamentul lui este pentru cancer, dar il pot face toti cei care sufera de boli considerate incurabile si dureaza 42 de zile. In urma tratamentului se elimina tot ce inseamna formatiune in plus in organism. In categoria asta ar intra de ex. tumori, polipi, tesut endometrial crescut alandala etc... In functie de problema se pot tine mai multe cure cu pauze intre ele. Maine voi edita tot la mesajul asta eventual si o sa atentionez cand am facut-o.
aristica spune:
ana pai sa scrii, ca eu oricum tot spun ca turcul ma gravideste din a doua incercare...deci am timp sa aplic dieta drastica. Banui ca-i ok si pentru diabetul sotului, nu?
qiao esti olimpianca? Hero!
zbiara sotul de-a binelea ca nu gaseste carnilul!
Noapte buna!
QiaoBing spune:
ari nu chiar pe norisori cei de sus
anaasta cred ca o sa te cam bombardez si eu cu intrebari. intre timp ai PM.
fetelor, daca ajung la acel restaurant Fibrio la care se mananca dupa reguli de hranire sanatoase si mi se pare rezonabil, poate il propun pt intalneala (sper sa aibe suc de radacinoase ). e pe la Pta Dorobanti.