Clubul "babelor" FIV-oase 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

aaaaa, pai stai asa...e o intalneala intre fete, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai...intre cine altcineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

de ce ti-ai sters toate datele de la semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ca m-am saturat sa le am in fata ochilor in permanenta...e suficient ca le port in creier si in suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

In linia discutiilor despre o alimentatie sanatoasa, a fost cineva la restaurantul Fibrio (fibrio.ro) ? Am dat si eu de el pe net saptamana asta si ma gandeam sa imi duc consortul in w-e.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27
bey, imi pun si io o intrebare, da nu dati cu parul, ca doar intreb? care-i faza asta cu IUI/IA (ca devine un pattern/model) si "io nu plec de aici curand"?? ca nu ma prind? o fi de la titlul topicului de-i efectul asta de magnet? apai, nici io n-o sa-mi bat capul cu IUI/IA in curand, deci, iaca-i totul in echilibru.. (ma scuzati, da io-s asa, mai fara perdea..)

Sami, respectele mele, esti o mare doamna a serviciului de diplomatie roman, nu incetez sa admir aceasta calitate (care, btw mie-mi lipseste cu desavarsire) in persoana ta . love u!!

pentru toata lumea:
LOL, XOXO (comunic si io ca si generatia pro, sper sa apreciati cum se cuvine)

to be continued..

Daca esti ,, mai fara perdea,, puteai sa faci referire direct la mine, scuza-ma daca te-a deranjat postarea mea, dar ai fi putut sa o ignori si sa lasi alte fete binevoitoare sa imi raspunda, eu nu sunt pe forumul asta sa ma distrez si sa scriu din dictionare, sunt aici sa caut raspunsuri le problemele mele, daca nu mi le dau doctori incerc sa aflu singura de unde pot si credeam ca aici pot gasi unele din raspunsuri, nu cred ca este greu sa dai un sfat si sa ajuti pe cineva, dar vad ca pentru tine este mai usor sa razi de persoana in cauza, iar despre faptul ca ,, io nu plec de aici curand,, sincer nu ma asteptam sa plec asa de repede. Multumesc ca mi-ai deschis ochii!

Va doresc la toate tot binele din lume!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Am venit si eu de la dr ,am 10 foliculi ,la endometru mi-a trecut pe foaie endometru neomogen (am uitat sa il intreb de endometru si apoi am vazut ce mi-a scris pe foaie)dar ce inseamna asta,aveti idee?
Apoi la citeva ore ma sunat Vaduva sa imi spuna ca de azi sa fac 4 fiole de menopur ,banuiesc ca am estrogenul mic ,nu stiu acum sa ma uit si eu la rezultate!
Va pupacesc pe toate!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

moromeata asa cred si eu, ca e parte din zid.. un zid care sper sa se darame odata si-odata..

samira direct sau indirect ma simt un pic raspunzatoare de starea de „boceala” de aici.. sper sa nu o mai creez

miky nu trebuie sa te superi nu lua totul mot-a-mot.. si eu sunt noua aici si nu am un trecut prea „stufos” cu FIV-uri nereusite sau cu probleme de genul celor ale fetelor.. trebuie sa le intelegem din toate punctele de vedere parerea mea.. eu incerc sa iau ca atare si umorul mai negru asa (cum il are Lara) chiar daca nu mereu il inteleg si as prefera sa se spuna mai pe sleau ce e de spus pentru ca de multe ori nu ma prind si ma simt nevoita sa trec peste fazele de nu le inteleg..
si cu toate astea am ajuns sa prind drag de toate fetele de aici o sa incerc sa le urmaresc si sa le scriu cat pot de des.. daca probabil sunt in plus, voi inceta sa scriu dar de citit tot le citesc postarile pentru ca dupa cum am mai spus am ce invata..

va pup dulce pe toate

_

Mergi la inceput

Angelica 10, ce nr frumos ! De endo nu stiu sa iti zic, poate fetele. sa ne zici rezultatele. tu ai numai menopur sau si puregon ?
samira iete ce a scos Mr White din maneca, 4 menopur !!!

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

eu iar fac "ore suplimentare" sotul e blocat in coloana si stau ... si stau ...

Mergi la inceput