Clubul "babelor" FIV-oase 9
Raspunsuri - Pagina 21
mikado spune:
lara, mda + ATPO, vad ca nu i-am facut. vreau sa fiu eu linistita ca nu mai sunt si alte probleme pe langa cele prezente. cele 2 iA sunt facute pe vremea cand eram mica si proasta si necitita au fost facute de un o ,,madam dr." care nici macar nu si-a pus intrebarea de ce uterul meu se vizualizeaza doar partial...asta in urma HSG-ului facut cu ea deci IA cu ovulatia pe partea dreapta unde trompa nu comunica cu uterul...treaba de mantuiala, arginti sa iasa
acum suspectez probleme la implantare sau poate asa a vrut DD ...acum nah poate si varsta din ''boletin" isi spune cuvantul. ce m-a deranjat si mi-a creeat o stare de dezamagire/stress monitorizarile facute pe fuga, lipsa de comunicare si punctia facuta cu intarziere...dar vb aia la pomul laudat sa nu te duci cu sacul
merg sa-mi odihnesc felinarele noapte buna!
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Lara27 spune:
Mikado, din salutul initial, m-am prins ca oscilezi intre turci si ungurieni, oricare ar fi alegerea, va fi una buna..daca spui ca-i si contra-cronometru, iti inteleg dorinta de a acoperi toate posibilitatile, de a elimina toate (posibilele) cauze, pentru simplul fapt ca, exact asa gandesc si eu..doar ca, in caz ca alegerea ta va fi PK, niciuna din acele analize nu te va ajuta cu nimic, mai mult, nici nu le va lua in seama, nici nu va trata ceva, in caz de rezultat anormal..premisa lui, in cazul tau, va fi acel prim fiv, deci, din punctul asta de vedere, vei fi incepatoare..
iti mai scrisesem o gramada (si nu exagerez), dar, am realizat ca poate iti influentez decizia si nu e fair..decizia, oricare ar fi ea, trebuie luata de fiecare in parte, fara ca cineva sa intervina in proces, pentru simplul motiv ca, alegerea trebuie facuta cu si din convingere, dupa o evaluare a prioritatilor personale si in momentul alegerii, trebuie sa existe certitudinea ca 'am facut cea mai buna alegere, in ceea ce ma priveste'..este o conditie necesara, din pacate nu si sufiecienta, pentru ca procedura la care ne supunem, cu impact emotional, material, fizic si mental, sa fie si una reusita..iti doresc, multa, multa inspiratie
to be continued..
adipapazi spune:
Propun o intalneala la mikado acasa, sa ne faca papa bun. Ati vzt ce poze are la papa bun?acolo e de ioakim!!!
Frate, o sa visez numai frigidere. Dovleceii aia umpluti arata criminal, nu mai zic de farfuriile cu fructe in toate formele.niar clatitele alea din pepenele galben...
OffffDieta!
Cris_25 spune:
Ofof...nu v-am citit 2 zile si-ati umplut deja un capitol!!!! Harnicutelor, albinutelor Ma pun la recuperat ...
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Cris_25 spune:
Am terminat ... declar ca sunt la zi!!!!
Uite ca, tot cetind p-aici despre cum v-ati stimulat, cum "v-ati sustinut", etc, am luat si eu la mana dosarul cu primele 2 FIVuri (pe care incercam sa le uit) ... si mi-am dat seama ca am luat si eu prednison din Z21 (am facut protocol lung), apoi dupa ET am luat estradiol valerat ... apoi mi-am amintit ca PK a avut ceva de comentat cand mi-a vazut protocoalele, dar n-am bagat de seama atunci!
Acum sunt "pe val" si eu cu protocoalele, cetesc, cetesc si iar cetesc ... in speranta c-o sa-mi dau seama ce are de gand PK.
Eu la primele 2 FIVuri (protocol lung din Z21 Dipherelin, apoi Menopur 150 cu sau fara Diphe) am raspuns foarte bine (12-14 ovo), doar ca am obtinut 3 embrioni de fiecare data (cauza: materialul clientulu sau laborator slab (?!))
Apoi la FIV 3, PK mi-a dat AC si Gonal F (112,5) cu Cetrotide pe final ... de data asta, doar 5 ovocite, 3 embrioni ...
Acuma se pare ca vrea sa mearga tot pe AC (?!) cu Menopur de data asta ... Parca nu era ok AC la trombofilie Sau MTHFR nu se pune?
Eu nu inteleg logica ... poate si pt ca nu stiu inca foarte bine cand se da un protocol si cand altul (dincolo de clasica "loterie")
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
elenus26 spune:
Neata babutele!
Adysor mai sunt doua bucatele de budinca, de unde deduc ca n-a fost chiar rea
Azi am in plan supa crema de legume, iaurt si fructe.
Sa avem o saptamana cel putin minunata!
Pup toate babele!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
anaasta spune:
Neata!
Adina, am uitat sa spun ca inul e ok la copii mici si mari, la cei mici dupa regula primului aliment de pe la 7-8 luni incolo. Sigur, macinat, lasat la inmuiat si pasat cu altele ca sa se poata digera.
Acum, intreb si eu ca si Samira, nici o veste de la Ioana?! Sper ca e ok.
Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara.
samira33 spune:
'neata
cris,PK sustine ca doar FVL si Mutatia Protrombinica sunt trombofilii ce necesita Clexane si implicit lipsa AC inainte de protocol.
MTHFR-ul tau este deficit de Acid Folic si se trateaza cu Acifol de 5 mg. si Complex de B-uri.
o zi buna tuturor
Lara27 spune:
Guten Morgen,
eu am inecput saptamana gata obosita, cand ajung deseara acasa (pe la 7), cred ca ma arunc direct in pat..
Cris, unde ai facut primul fiv? (scuze de intrebare, stiu ca vrei sa-l uiti..) ai putea detalia, te rog, doza de prednison (ziua, gramaj/zi) si schema de sustinere (prg, estrogeni)..ca s-o trec la colectie, nu de alta? PK acum ti-a ales protocol scurt cu antagonist (probabil) si AC, clasic pentru o istorie cu productii mai modeste..
Sami, ti-a raspuns? ce a zis de estrogeni? veto clar si definitiv? ca nu-i cazul, in organism, in urma stimularii valoarea estradiolului fiind oricum mai mare decat normal, ca tu ai un raspuns bun la stimulare si te-ai supune unor riscuri inutile?
ce vesti asteptati de la Ioana? s-a intamplat ceva cu Ioana?? se pregatea de morfofetala doar..
to be continued..
aristica spune:
Neataaaaa...azi ma distrez: Sper imi scrie mesaje private
avem si capitol nou AICI
sar'na din suflet pentru aprecieri, promit solemn ca ma ingras sanatos: aseara am cumparat seminte si cereale d-alea nasolae, de culoarea pamantului - fraticaaaa, 22 lei 500 gr! Si nici nu-s gustoase, dar deh, tre' sa mananc ceva dimineata, tre' sa fie si sanatoase
aditule ajung la Albinos in ziua 4, ca asa am gasit rezervare. "Tampitenia" nu s-a adeverit. dar nu-i bai, urmeaza cea de luna martie
aadina daca as sti ca anestezia generala ar fi periculoasa productivitatii urmatorului fiv, n-as faceo, chiar daca ar trebui sa ma fac o histero pe viu...cred ca-i latura mea sadica...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"