Clubul "babelor" FIV-oase 9
Raspunsuri - Pagina 20
adipapazi spune:
Ola, girls,
Slava cerului, ari, ca vrei sa mai pui niste kg pe tine. Pt cine nu o stie, e frumoasa de pica aristica. Sexoasa rau, slaba, sofisticata, chica. Dar niste 3-4 kg i-ar prinde bine, ca aci n club nu suntem pe catwalk si tot sexy o sa fie.asa ii ziceau si nevestei lui beckam sa mai puna nitel pe ea ca sa se gravideasca.
Mama, am vb ca o baba de-aia care tine la grasimi. Desi sunt in plina dieta si asa o sa fiu si pe 4martie.
Ziceti ca pe 4martie, la 12.30? Eu ajung dupa 2,sa alimentez tribul. Abia astept.
Anaasta, bravo ca poti fi asa riguroasa la papa.
Fug la nitica odihna, ca in sfarsit e liniste in camera picilor. Au cazut lati de atatea discutii la gard.
irilac31 spune:
buna fetelor, eu va urmaresc din umbra, dar acum ati atins un subiect ce ma roade de vineri....si ca sa vezi prin telepatie voi tocmai ati discutat despre asta
Tocmai ce am primit si eu schema de stimulare si vaz la sfarsit ca am de luat ca sustinere 4 utro dimineata si 4 seara ( banuiesc ca sunt de 100) plus 3 estrofem /zi. Mie una mi se pare cam putin...tinand cont ca la PK luam de 3 x/ zi utro si la final cand imi faceam progesteronul nu era chiar f mare. Eu eram chitita pe prog injectabil si vroiam musai sa-l fac. Acum am citit ce ati explicat voi si mi-am dat seama ca nu e chiar asa de simplu.
Ok... renunt la injectabil, dar cum as putea sa fac sa combin utro cu crinone? Mai am ramas de la celelalte FIV uri vreo 2 cutii de crinone si as vrea sa-l folosesc si pe ala. Plus ca de ceva vreme mi s-a pus pata si pe duphaston si as vrea sa iau si din ala dar iarasi nu stiu daca fac bine. Adica daca suplimentez de capul meu progesteronul in mod sigur nu mai e buna doza de estrofem data de dr, trebuie si aia ajustata...si aici am intrat pe un teren necunoscut pt mine
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
samira33 spune:
irilac,PK da 600 Utro impartit in 3 administrari pe zi.
aici ai primit deja doza mai are din moment ce ai 400 dimineata si 400 seara.
ce te face sa spui ca ai PRG mic???ce valoarea ai avut in ziua Beta???
si da,daca vrei sa-ti auto-administrezi estrogeni,progesteron...esti pe taram necunoscut si pe cont propriu...asadar trebuie sa te documentezi si sa decizi singura ce faci.
niciuna din fete n-o sa te sfatuiasca se faci asa sau asa pentru ca nu suntem abilitate sa facem aceste sugestii...iar ce ne facem noua...ne facem pe pielea noastra.
moromeata spune:
Si eu sunt pe aici, dar m-ati lasat muta. E o oarecare contradictie de termeni ca muta si olteanca nu cred ca merg impruna, dar zau, nu mai am cuvinte.
Da uite ca nu ma tine mult, imi dau si eu cu parerea. Daca se stie (?) ca femeile supraponderale au probleme legate de fertilitate, fiind nevoite sa ia doze mai mari de medicamente pentru a obtine acelasi raspuns la stimulare ca si cele cu greutate normala, de ce nu ar fi valabil si invers? Adica cele subponderale sa aiba un raspuns exagerat - my case. Oricum, primul lucru pe care il auzeam cand intram in cabinetul unui medic era- "si mai pune si tu mana si manaca". Asa ca am bagat la slanine si vitamax- uri in disperare, fara prea mari rezultate, deci la chestia cu dieta eu nu ma bag ca nu stiu cu ce se "mananca".
Nici la dozari de estrogeni nu stiu ce sa zic, dar eu una as merge pe varianta Samirei de a merge la cati mai multi doctori si de a le "fura" cate putin din meserie.
Acum ma duc sa savurez si eu un ceai - e singurul lucru la care chiar ma pricep - si revin mai pe seara.
Lara27 spune:
Hello all,
irilac, partial, te-as putea lamuri, anume, eu la fiv 2 (PK), cand am primit combinatia Crinone + Utro, skema era 1 Crinone (seara) si 2x1 Utro (de 100) dimineata, dar, bineinteles, fara estrogen, fara duphaston, deh, PK.. unde vei face FIV acuma? iti urez multa bafta!
moromeato
to be continued..
norma36 spune:
Buna,
eu la toate cele 4 Fiv-uri am avut urmatoarea schema: Crinone dimineata, Utrogestan de 100, oral, la pranz si seara, primele 4 zile dupa transfer; apoi in urmatoarele 4 zile se schimba doar faptul ca la pranz luam Utrogestan de 200; din a 9 zi am trecut la Crinone dimineata si Utrogestan la pranz si seara de 200 pana la Beta pozitiv; acum mi-a spus sa continui pana in saptamana 12.
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 7 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
mikado spune:
Merhaba-Sziasztok babutelor!
lara babetina de mine va citeste din umbra si "baga la cap" desi are neuronii incetosati si nici in ale condeiului nu exceleaza
sunt bagata-n planuri pana-n gat : diete, reluare acupunctura, alegerea clinici/dr. pt urmatoarea incercare si revigorarea ZEN-ului blegit.
ma bate gandul sa fac si imunofenotipare limfocite, anticorpi antiADN si anticorpii antinucleari, cariotip...sa-mi fac temele pt urmatoarea incercare, care posibil sa fie ultima...
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi Ola, girls, e frumoasa de pica aristica. Sexoasa rau, slaba, sofisticata, chica. Dar niste 3-4 kg i-ar prinde bine, ca aci n club nu suntem pe catwalk si tot sexy o sa fie. Adi, mami de ana si ioachim |
...cata dreptate ai
Lara27 spune:
Mikado, faina colectie de imunologice ti-ai propus adauga si ATPO (in caz ca nu l-ai facut deja..). Hm, ai motive sa suspectezi asa ceva? in sensul ca, un fiv nereusit, in mod normal nu trimite la toata pleiada aia de analize (stiu ca mai ai 2 IA, dar nah, eu nu le socotesc), doar daca vrei tu sa te asiguri ca sigur nu e nimic de genul..eu cariotipul l-am facut la Budapesta, restul la Matei Basarab (sunt fan declarat), imunofenotiparea n-am facut-o inca, poate data viitoare cand ajung in capitala (n.r. cea a Romaniei)
Anaasta, ma bag, cum sa nu si la clubul babelor fitz-oase sunt sigura ca si acolo ma calific
to be continued..