Clubul "babelor" FIV-oase 9
Raspunsuri - Pagina 16
anaasta spune:
Oh, Adriana, Bill has everything a man needs to have...
fetele bantuitoare in miez de noapte... nighty night...
QiaoBing spune:
salutare in miez de noapte
am trecut sa imi arunc un ochi si uite cat s-a facut ceasul tot citind. bine, nici eu nu am inceput la ora de "noapte buna, copii"
eu am fost o perioada ovo-lacto-vegetariana. acum vreo 10 ani se intampla asta. si m-a tinut destul timp, pana mi-am cunoscut sotul si nea-m mutat impreuna. la ceva vreme dupa ce nu mai mancasem carne, a fost ziua unei colege la birou si a comandat pizza care avea si niste feliute de salam, mi-a fost jena sa le pigulesc si am mancat o felie, am zis ca mor dupa aia, mi-a fost rau 2 zile, ziceai ca sunt otravita ! asa ca de atunci mai scap si putina carnita in meniu, cam o data pe saptamana, sa nu fiu prea pura
sa va dau o idee de mic dejun, favoritul sotului: http://www.lalena.ro/672-reteta-voinicel.html
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
qiao,adia stai sa fierbi la grau cate 60 de minute in feicare dimineata???
'neata.
o Duminica faina va doresc.
aristica spune:
Neataaa!
tamys sti ca eu am teoria ca ma vede doctorul, zice ca-s tanara si fertila si ca ma gravideste instant, apoi, dupa ce ma stimuleaza, punctioneaza, se cruceste ca vede rezultatul prost! D-aste zic eu ca a doua oara-i iese, ca inca nu stie ca eu pe exterior is fertilizanta, dar pe interior nu-s.
tannoo am avut ieri un moment de bunatate inexplicabila si am aprofundat zicala din popor:"Facere de bine, f.tere de muma"...
sami ai vazut ca de slabit am intrebat imediat cand am vazut dieta.
ana mie mi-e putin teama de slabit. Eu mi-am propus sa iau putintele kg pana la urmatorul FIV. Adica vreau sa intru in FIV cu 55 de Kg. Hai sa-ti zic si de ce:pe toata perioada dinnaintea fivului iau vitamine, incerc sa mananc peste (iuu), curcan (iuu), vita, salate si legume. Incerc. Ca daca vad carnatul de porc balesc 2 zile. Dar incerc. Cu ceaiurile si sucurile ma descurc, ca beau de mult si in cantitati mari. De fumat, nu mai fumez (imi creste sufletul cand scriu asta ). Fac bicicleta si topai prin casa zilnic. Deci vreau sa cresc greutatea, mancand sanatos si facand miscare. Din ce-am citit, atat foliculii, cat si endometrul ar fi mai sanatosi daca in organism exista un raport corect intre lipide, glucide, etc. Deci daca tu zici ca se slabeste dupa aceasta dieta, nu este o.k. s-o tin inaintea acestui fiv. E ok de tinut dupa fiv, dar in intregime. Adica mi se pare logic ce explici tu, ca organismul consuma acel tesut crescut in exces. Trebuie sa fie acelasi mecanism ca la un sportiv care trece innot Canalul Manecii si dupa x ore de innotat, incepe sa consume din propia-i masa musculara (cel putin asta-i asocierea mea, sa-mi spui daca gresesc).
Vorba Larei tre' sa-mi fac folder ca esti doxa pe chestiile astea.
Diabetul 2, e asa cum zice sami. Este diabetul non-insulino-dependent. Si ai dreptate si aici. Sotul meu il are descoperit din 2007. Acum, prin mancare si stil de viata, ia doar o pastila siofor 850/zi, jum. dimineata, jum. seara. Da, stiul de viata chiar influenteaza enorm aceasta boala.
adriano io-s cu Eric, ca-mi plac astia mai spalaciti. Auzi, ca tu sti pe de rost hormonalele mele trecute, uite ce gandeam eu: sa le fac acum iar, dar doar E2 si P4. Ca la mine prolactina, TSH, FSH, LH ies mereu bine, dar la ciclul trecut E2 era 48 (sub 50, e drept, dar parca ar arata mai bine pe la un 35-40) si P4 era 0,3 (si parca ar fi mai frumusel la 0,1 - 0,2)...ce zici? Iar miercuri ma duc cu dodoasca la maciuca magica a lui White, c-ar trebui sa fiu zi 4 de ciclos (ar trebui, ca azi nu da semne - poate se adevereste tampitenia de luna februarie cu duphastonul d-acum cateva zile?!)
Feteleeee: pe 4 martie, vreti sa mergem la Caru' cu bere? pe la 14:00? tano - iti punem un scaun la o masa mai incolo, la fumatori si o privesti pe Betty, in timp ce-i dai lappte lui Bogdan?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Ralu, pai hai, mai stai cu noi, mai ales ca esti "between jobs" (n.r. fiv-uri) .. schimbam pareri, idei, lecturi (Asherman's, as in Asherman's syndrome?)..e super frustrant 'inexplicabila', mana-n mana cu 'problema de implantare', eu personal tind sa cred ca pentru orice problema exista si o explicatie, doar ca n-a fost descoperita inca.. |
Lara ,
Evident, ca nici eu nu cred ca nu exista o explicatie... doar doctorii nu stiu unde sa mai mearga cu investigatiile - sau stiu da' zic ca nu are rost, si clar e mana in mana cu problema de implantare ... da' eu tot zic sa nu ma mai stresez, sa imi vad de viata mea, si imi iese, destul de bine ... sunt extrem de linistita comparativ cu 2 ani inainte - probabil din cauza insensibilitatii dobandite - cum ziceati si voi mai in urma ... ce nu te omoara te face mai puternic, sau in cazul nostru, insensibil la multe ... dar nu concep sa renunt la lupta, evident ! Si sunt sigura ca voi reusi !
Asherman's syndrome, bineinteles :) (dar mai bine sa nu vorbim de asta ca e creepy rau de tot... doar daca mai ajunge vreuna la histeroscopie si da de aderente mai multe ca prima data ... Doamne fereste...)
samira33 spune:
aristico,tu esti cu bidonu???
dupa FIV nu mai tii nicio cura...ca esti gravida si o sa ai pofte.
sa-mi trimit si mie poze cu apartamantul.
eu am gasit apartament cu 2 camere si bucatarie inchisa-ca am eu fixatia asta si Internet la 30 de euroi pe noapte.
mergi cu mine sa-l vad in Aprilie???
io-s bucuroasa ca mai am putin si ma duc la discutie cu grecii.
aristica spune:
Ralu eu vreau sa ma histeroscopiez peste o luna si cred ca sadismul meu a ajuns in punctul culminat. Ma gandesc sa fac iar fara anestezie generala...ca mi-e teama sa nu afectez foliculii daca fac anestezie generala la sfarsit de martie, apoi, inca una la sfarsit de aprilie, cand ma punctioneaza Uraganul.
...zbier juma' de ora, dau 2 scatoalce-n doctor, strang umarul unei asistente...sami, balanta???
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
samiruto psihicul meu e in defensiva...lasa-ma sa ma menajez, ca daca vad iar rezultatul negativ, zbier la biata fiinta care spera, nu vezi? Merg cu tine, normal ca merg. Hai ca-ti dau replay la mailul lor.
samira33 spune:
fetelor...eu m-am convins ca e musai sa iei estrogeni intre Punctie si Beta.
mi se par chiar foarte logice explicatiile pentru treaba asta.
dar acum...ma intreb:oare cum e mai bine sa iau???pe care orala sau plasturi???ma atrage ideea cu plasturii.
voi ce parere aveti???
aristica spune:
pe considerentul - iau ce am in casa - pe gura