Clubul "babelor" FIV-oase 9
Raspunsuri - Pagina 17
samira33 spune:
aristico,stii cat de eleganta e histeroscopia cu sedare???
fii o diva!!!hai...te rog eu frumos.
Caru' cu bere mi se pare o alegere buna...seara au program de dans...tot asa invita oamenii de la masa la dans.
dupa cum vezi io am habar de toate restaurantele din Bucuresti
deh...daca-mi place viata.
dar parca ar mege putin mai devreme decat ora 14,00.
anaasta spune:
Da, Aristica, analogia e corecta. Corpul consuma ce ii dai prima data, pe urma ce nu e a lui si doar ulterior trece la propriile organe si tesuturi.
Pe mine Eric (Alexander Skarsgård) nu m-a incantat asa de mult pentru ca e exagerat de inalt si am o problema cu chestia asta, ii vad mereu disproportionati cumva, ca niste girafe... Insa, rolul micut pe care l-a avut in Melancholia lui van Trier l-a jucat foarte fain si il privesc cu alti ochi acum...
samira33 spune:
iete ca mintea mea e mai intortocheata...la turci se gasesc plasturi cu estradiol si am si o problema cu inghititu'.
mi-a zis mie Kovacs ca raspunsul la tratament difera si in fucntie de capacitatea ficatului fiecaruia dintre noi de a metaboliza substantele primite.
si mi-a casunat mie ca ficacioru' meu sintetizeaza prea mult din substanta primita si de asta nu mai ajunge doza suficienta unde trebuie.
aristica spune:
sami deci tu zici ca nu e nicio problema daca fac anestezie generala? Nu afectez nicicum micutii pe care-i voi folosi la ET?
Ca diva mi-e usor sa fiu
Pai caru cu bere are program de la 8. Vreti la 12:30? Se voteaza restaurantul asta?
ana daca mergem pe acest principiu, categoric e de tinut dieta pentru endo.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
samiruta e posibil sa ai dreptate cu plasturii. Cred ca turcii au. Iar despre pog inj. sa stii ca mie uraganul mi-a zis sa renunt la el
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
lyly_mar spune:
si mie imi place la caru cu bere si mai ales pt fetele care tin post se poate manca ciorba de fasole in coaja de paine, care e super!!!dansul e tarziu...
ari,de ce ti-a zis urganul sa scoti prog injectabil?
samira33 spune:
pai si eu am decis sa renunt la prg. inj.
fara grija apeleaza la sedare.
si vroiam sa-ti mai spun ceva ce am citit-e valabil in special pentru femeile cu deficit de faza luteala.
clar cea mai buna forma de Prg este cea vaginala...insa nici asa nu e bine sa ne administram o doza prea mare de la inceput.
daca incepi din a2a zi dupa punctie cu doza soc de Prg...."imbatranesti" prematur endometrul,care si asa imbatraneste prematuri in cazul femeilor cu deficit de faza luteala.
si endometrul "imbatranit" inainte de vreme nu mai este propice implantarii.
doza mare de Progesteron este buna incepand cu ziua 5 de la punctie...pana atunci sunt medici care recomanda prudenta.
mi se pare plauzibila explicatia.
lyly_mar spune:
sami stiu ca si tu vrei sa renunti..dar acu am priceput si de ce.
mai fete ,eu am citit ca de la 1 martie si sotii tb sa stea acasa 1 luna in concediu paternal si mamicile merg la serviciu
aristica spune:
lyly uite c-ai primit si raspunsul
Deci mai avem un vot pentru Car?
samira33 spune:
bine,corelat si cu faptul ca Prg.inj. poate creste puterea NKa si TNFa daca am o problema de imunitate,cu faptul ca endometrul "imbatraneste" si el odata cu varsta...si corelat cu ce am scris mai devreme...am ajuns la conclzia ca e mai bine sa-l scot...si iar ajung la vorba lu' PK.
am vazut si eu lyly stirea respectiva,dar nu am procesat-o pentru ca nu mai indraznesc sa ma gandesc atat de departe.